Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Zavallı Kuma, tek meyve ile göçtü gitti ebediyete. Yolda bir meyve bulup onu da yese yine bir şey olmazmış.
Adam robot oldu, aklını aldılar, Bukaner Kanı safsatasıyla yaptıklarına bak,

-Devrimcilerden ayrılıp MJye uçuyor
-MJde Akainudan sıyrılıp Eggheade uçuyor
-Eggheadde donanmayı tokatlıyor
-Satürnün elinden Bonneyi kurtariyor
-Satürne yumruk atıp bir başka Buccaneer Teachin adamlarına pasliyor

Ve bunu yapan sadece Bukaner kanı, o sırada Kuma akılsız bir robot.

Ölen Luffynin geri gelmesinden beri en saçma hikaye bu ama OP okuyoruz, yav he he deyip geçecegiz mecburen.

Şimdi bu kan olayından bakalım Moriaya Teache ne hikaye yazacak ne ekstra katacak göreceğiz

Bende aynı şekilde daha Sakazuki'yle tanışmadığı için hemen ayrılmamıştır diye düşünüyordum ama kutsal vurup donanmada barınamaz herhalde. Belki kimse görmemiştir adamı vurduğunu aynı zamanda Shanks ve ikizini kaçırmaya çalıştığını. Baya kaotik bir ortam aslında görmedi kimse dese Oda öyle garipsemem.
Ya da babası Donanma Kahramanı ilan edildiği için Dragon'a dokunanamamışlardır.

Ya da babası Donanma Kahramanı ilan edildiği için Dragon'a dokunanamamışlardır.
Sanmıyorum kutsal vurup göz ardı edilebileceğini birinin. Kardeşlerden birini sandığa saklayıp diğerini bakın kurtardım size getirdim diyip Garling'e falan vermesi lazım anında infaz etmemeleri için bence. Muhtemelen fark edilmedi o kaosta. Öyle isimli birisi de değil orada sonuçta, rastgele denizci eri.

Enma'ya Wano'lu köylüler tapıyor.

Nika'ya sabahtandır şöyle torpil böyle torpil diye ağladığın ırk tapıyor xD

Yine atom bombası gibi patladın Alpa :ehe:
Teach'in Xebec'in WB'nin taptığını görmedik. Yine boş muhabbet alt yapısı olmayan.

Nika da Bucaneer çıkacak bu arada büyük ihtimal. Tıpkı Ryuma'nin tapilmasi gibi muhabbet.

Luffy reyiz sıradan bir gariban olarak bu iradeyi herkesten çok gösterdi. Büyük adam.

Bu olayla beraber bizim android kuma nasıl bilinçsiz bir şekilde bonney koruduğunu da anlamış olduk, karasakal da başka bilinçlere sahip olduğu da şeytan meyvelerinden söyleniyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık