Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Dragon'un Ohara sonrası devrim ordusunu kurduğunu bilmesek Shamrock devrim ordusuna dahil derdim de zor gibi o olasılık.

Shanks acaba soyunu biliyor mu ?

Davy D. Kuma
Davy D. Teach
Davy D. Whitebeard

İlginç...
Buccaneer korsan demek, bir ırka niye korsan ırkı adı verilir ? Cevabı JoyBoya bağlanacak bence, ilk korsan o diye onun soyuna Buccaneer diyecekler.

Kuma hem Davy D. hem Buccaneer
Teach hem Davy D. hem Buccaneer
Moria hem Davy D. hem Kozuki

E. Oda bildiğin ataları gibi kafatasçı çıktı iyi mi, sarı ırk diye diye çinlileri katlediyorlardı, şimdi de anlattığı masala üstün ırkı getiriyor.

Buccaneer korsan demek, bir ırka niye korsan ırkı adı verilir ? Cevabı JoyBoya bağlanacak bence, ilk korsan o diye onun soyuna Buccaneer diyecekler.

Kuma hem Davy D. hem Buccaneer
Teach hem Davy D. hem Buccaneer
Moria hem Davy D. hem Kozuki

E. Oda bildiğin ataları gibi kafatasçı çıktı iyi mi, sarı ırk diye diye çinlileri katlediyorlardı, şimdi de anlattığı masala üstün ırkı getiriyor.
Joyboy bucannerlara benzemiyor.Hem bucannerların melez ırk olduğunu biliyoruz,Gyaban söyledi.

Dragon'a helal olsun on numara bir giris yaptı Tanrı vadisine. Ben denizcilikten bu olay olduktan birkac yıl sonra ayrılmasını bekliyordum ama direkt istifa bile vermeden çıkıp gidecek gibi kutsal vurduktan sonra. Muhtemelen uyutucu mermiyle vurdu ama olsun yani helal.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık