Zoro ile savasmaz ama Franky’in bacaklarini alabilirEnma ile olan savaşı kazandığında Zoro'yu mu alacak yani?![]()
Zoro ile savasmaz ama Franky’in bacaklarini alabilirEnma ile olan savaşı kazandığında Zoro'yu mu alacak yani?![]()
Ben 2007'de izlemeye başladım. 18 yıl olmuş... Her hafta mal gibi bölüm bekliyordum, beklemekten gına gelince geç de olsa mangaya geçiş yaptımKardeşim 28 yıldır seriyi takip ediyorsun gibi anlayıp yaşına baktım.Sonra döndüm yanlış anlamışım diye düşündüm. Ama kafam karıştı.
Brook'un da kemiklerini alır herhalde.Zoro ile savasmaz ama Franky’in bacaklarini alabilir
Hocam okumak zorunda değilsin bırak seriyi zira sinirlerin baya bozulmuş.Nereye "usta şekilde bağlıyor" acaba ?
Her şeyi "TESADÜF" kılıfına sokup rahmetli Ecevit de herkesi bir olaya bağlar, babam da bağlar, yolda geçen de bağlar.
-TESADÜFEN Garling bir ada keşfediyor ve ille de turnuva burda olsun diyor
-TESADÜFEN o ada WGnin en büyük düşmanı Xebecin memleketi çikıyor
-TESADÜFEN Garlingin ikiz çocuğu oluyor.
-TESADÜFEN Shakky Oçoku tarafından kaçırılıp WGye satılıyor
Şu av partisi bile nerden baksan zorlama, 3 yılda bir yapılan bir katliam var ama 1200 bölümdür kimse tek kelime bilgi vermiyor.
Bir de bu av partisi günümüzde de 3 yılda bir olmak kaydiyla devam ediyor denirse o zaman tam sıçarsınız, E. Oda Elbaftan sonra Av Partisi olacak der Luffy de kurtarmaya gider artik
Shakky için korsanların Tanrı Vadisini basması, Rogerın Shakky aşkı falan komple zorlama hikayeler. 1200 bölümdür tek kelime bilgi verilmeyen hikayeler.
100 bölüm olmadı Kuma Fbsine Shakkynin adı bile gećmiyor, ne Kuma ne Iva ne Ginny tek kelime etmiyor, bu Shakky saçmalığinı bile Odanın sonradan uydurmuş olma ihtimali var.
OP gibi istikrarlı bir şekilde her hafta devam eden ve insanları hala daha heyecanlandıran bir seri zor gelir. Tower of God diyorduk. En son patladı gitti.Hocam okumak zorunda değilsin bırak seriyi zira sinirlerin baya bozulmuş.
O degil de Brook Gunko baglantisi vardi reis unuttu mu naptiBrook'un da kemiklerini alır herhalde.![]()
Reis şu an herkesin güvendiği karakterlerin içinden geçmekle meşgul, bu geçmişte herkesin iyi dediği karakterlerin içinden geçmesi bitince günümüze döner biraz da onların içinden geçer.O degil de Brook Gunko baglantisi vardi reis unuttu mu napti
Orada direkt batı mavi diye geçmişti sankiShanks wb ile içerken içkinin memleketinden olduğunu söylemişti. O zaman tanrı vadisi yok olmadı?
Koca reis sake tadım testi yaptığı sıra batı mavi sakesi yeterince iyi değil diyordu.Shanks wb ile içerken içkinin memleketinden olduğunu söylemişti. O zaman tanrı vadisi yok olmadı?