Spoilerı okudun mu ki adama sallıyorsun ?Dragon da aynı babası ve oğlu gibi karaktersiz çıktı.
Eline masum kanı bulaşmış.
Babası ve oğlundan tek farkı elindeki kanı temizlemeye çalışıyor, o yönü takdir edilebilir sadece.
O okumaz hocam.Spoilerı okudun mu ki adama sallıyorsun ?
Etkisiz hale getirmiş öldürmemiş.
Spoilerı okumama gerek yok, bizim TSK da terörist avladığı zaman etkisiz hale getirdik diyor.Spoilerı okudun mu ki adama sallıyorsun ?
Etkisiz hale getirmiş öldürmemiş.
Tanrı Vadisini Kuma fbsinde çizeli daha 100 bölüm olmadı, bu ne hızlı retcon Oda reiz, ümmet hızına yetişemiyor.
Kendisine saldıran adamı bayıltıcıyla bayıltıyor.Sonra da üstüne soruyor,üstüde Dragon'u susturuyor.Spoilerı okumama gerek yok, bizim TSK da terörist avladığı zaman etkisiz hale getirdik diyor.
Dragon silah sıkmış mı sıkmış, masum kanı dökülmüş mü dökülmüş, masum ölmese de kanı yerde, bitti.
Kanunsuz emir ifa edilmez, edilirse suçtur, böyle bir durumda ben Dragon'un emri verene sıkmasını beklerdim, beklentimi karşılamadı her zamanki gibi.
Tanrı Vadisini Kuma fbsinde çizeli daha 100 bölüm olmadı, bu ne hızlı retcon Oda reiz, ümmet hızına yetişemiyor.![]()
Dostum bak spoiler da yazıyor çok açık net şekilde.Adam öldürmek istemiyor o yüzden etkisiz hale getiriyor.spoileri okumadan kafandan kurduğun senaryo ile adama sallama.Spoilerı okumama gerek yok, bizim TSK da terörist avladığı zaman etkisiz hale getirdik diyor.
Dragon silah sıkmış mı sıkmış, masum kanı dökülmüş mü dökülmüş, masum ölmese de kanı yerde, bitti.
Kanunsuz emir ifa edilmez, edilirse suçtur, böyle bir durumda ben Dragon'un emri verene sıkmasını beklerdim, beklentimi karşılamadı her zamanki gibi.
Tanrı Vadisini Kuma fbsinde çizeli daha 100 bölüm olmadı, bu ne hızlı retcon Oda reiz, ümmet hızına yetişemiyor.![]()
Genelde öyle yapıyor arkadaş. Hikaye yazmayi sever. @Reiper. Yine verilen bilgiyle alakasız bir sürü şey yazmıssın. Neden böyle yapıyorsun?Dostum bak spoiler da yazıyor çok açık net şekilde.Adam öldürmek istemiyor o yüzden etkisiz hale getiriyor.spoileri okumadan kafandan kurduğun senaryo ile adama sallama.
Bizi sinirlendirip keyif almak için yaptığını düşünüyorum.Genelde öyle yapıyor arkadaş. Hikaye yazmayi sever. @Reiper. Yine verilen bilgiyle alakasız bir sürü şey yazmıssın. Neden böyle yapıyorsun?