Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen ben, Davy Jones gibi Imu'yu ilgilendiren birisinin Xebec'in babası gibi yakın tarihli bir zaman diliminde yaşayacağını düşünmüyorum. Zaman yolculuğu konusuna da pek hatta hiç hoş bakmıyorum. Belki de zamanında Davy ile Imu arasında ihanet gibi bir şey olmuştur ve Davy de Xebec'in büyük büyük dedesi/atasıdır.

Ha bir de bunları yazarken aklıma şu geldi:
Davy & Imu vs Joyboy
Joyboy yenildikten daha sonra ise Imu Davy'e ihanet ederek
Davy vs Imu
yaşanmış olabilir.

Tanrı Vadisinde bir sürü kişi ölür, Dragon Xebec'in mirasını devralır.

Ohara'da katliam yapılır, Dragon Ohara'nın mirasını devralır.

Dragon harekete geçene kadar daha kaç katliam yaşanması, kaç ülkenin mirasını devralması gerekecek acaba :)

Her 20 yıla bir kuşak dersek, sürekli kuşaktan kuşağa geriye giden bir hikaye örgüsünü izliyoruz.

Şimdi Luffy, Ace, Law vs kuşağı
20 yıl önce Dragon kuşağı
40 yıl önce Xebec, Garp, Roger kuşağı

Davy Jones Xebec'in babası çıkacaksa 60 yıl önceki kuşak olacak, onun rakibi de başka bir D. olacak.

Böyle 20'şer yıldan 36 kuşak sonra 800 yıla varacağız, yol uzun, bu hikaye bitmez.
Copy Copy no mi... Tarihte hırsız bi ejderha var mı?

Şu saatten sonra davy jones bilmem ne falan kritik bir adam eklenmesin artık davy jones random bi yerdeki davy back dövüş sistemini kuran adam olarak kalabilirdi yani şu saatten sonra gerek yok

Joy Boy vs'de kaybedip yenilmiş diye düşünmemiştim. Serinin başından beri Luffy için herkesi ittifak yapma olayı vurgulandığı için eksik yanı müttefikinin az olmasından dolayı paket olmuştur gibi duruyordu.

O zaman Luffy ve Joy Boy'u ayıran nokta Vegapunk'un kaydının patlamasından hemen önce kurduğu cümle olacak. D. lere "aranızdan biri Mo..." dediği an kapanmıştı. Mother Flame her ne ise Luffy onu ya yaratabilecek ya kullanabilecek Madame Sharly'nin öngörüsünde ki alevler içinde ki Luffy'de bu tarz bir şey planladığını göstermiş zaten.

Chapter 1159 is truly the peak of all the bomb drops we learn about and experience in this chapter...😭

Xebec is becoming @WorstGenHQ favorite character of ALL TIME 👀

Şöyle bir yorum gördüm x’te.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık