Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Aokiji örneği, Garp'ın kutsallardan emir almak istemediği için Amiral olmak istemediği zırvasının, ne kadar boş ve saçma bir zırva olduğunu göstermek için. Ancak örneği anlamamışsın anlaşılan.

Aokiji, Amiral olduğu halde kafasına göre takılıp kendi adaletini uygulayabiliyor, Fujitora da aynı şekilde. Garp gibi teneke değil bu adamlar.

Garp'ın en özgür denizci olduğu yalanını da Aokiji ve Fuji örnekleri çürütüyor zaten.

Garp'ın mantığı o kadar saçma ki şöyle de bir örnek vereyim ;

Satürn, Seraphimleri kontrol etmek için Egghead'e gidecek diyelim, çay doldurmak için de emireri Kizaru olsun, hadi Garp emir almasın Satürn'den. Ula Kizaru Buster Call çağırsa Garp Koramiral olarak gitmeyecek mi :) Yani bu kadar büyük mantıksızlık olamaz, Garp'ın ne kadar beyinsiz olduğunun açık kanıtı bu örnek, yine Satürn'ün emrini dinlemiş olmuyor mu :) @RedTeroR
Banane gitmiyom ben diyebilir ve ona bişey diyemezler.Garp amiral olmak istememesi sebebi kutsal ejderlere HİZMET etmek istememesi.Çünkü amiral olduğu zaman direk onların emirlerini yerine getirmek zorunda kalacak.Tanrı vadisi olayında Kong oraya gitmem lazım diyince Garp bizzat banane dedi.Roger oraya gittiği için gitti.Fujitora devrimcilerin köleleri kurtarmasına müsaade ettiği kısma gelirsek ,olaylar bittiğinde Fujitora idam edilir diye düşünüyorum.

Banane gitmiyom ben diyebilir ve ona bişey diyemezler.Garp amiral olmak istememesi sebebi kutsal ejderlere HİZMET etmek istememesi.Çünkü amiral olduğu zaman direk onların emirlerini yerine getirmek zorunda kalacak.Tanrı vadisi olayında Kong oraya gitmem lazım diyince Garp bizzat banane dedi.Roger oraya gittiği için gitti.Fujitora devrimcilerin köleleri kurtarmasına müsaade ettiği kısma gelirsek ,olaylar bittiğinde Fujitora idam edilir diye düşünüyorum.
Olaylar bitmedi mi ?

Filo Amiraline Fino köpeği muamelesi çekiyor adamlar nasıl koramirale emir veremiyor olacaklar çok saçma Oda yazamamış işte. Cumhurbaşkanı orgenerale emir vermez gibi saçma sapan bir mantık.

Emri yerine getirmeyecekse koramiralken getirmemesi ile amiralken getirmemesi arasında fark yok. Oda son 100-150 bölümde kutsal ejderleri haliyle hükümeti aşırı kötü çizdi haliyle denizcilere sempati için bir kaç kıvırma taktiği yapıyor tabi mantıklı bir şeyler buradan çıkamaz.

İşin en mantıklısı Aokiji'de olduğu gibi kendi yoluna bakman çünkü emir komuta zincirinde değilsen denizci olmanın ne anlamı var, Bigmom vb korsanlar da zaten ada falan kurtarıp oradaki haklı yaşatabiliyorlar.
Ada kurtarmıyor ,ele geçirip tiranlık yapıyor desek daha doğru olur.

Onaylı olmayan spoiler;

Lastik Meyvesi (Nika Meyvesi değil, gerçek Lastik Meyvesi) de Tanrı Vadisi'ndeymiş, Xebec ve Rocks bu meyvenin peşindeymiş. Beş Kadim ve Kong, meyvenin korsanların eline geçmesine izin vermemesi için Garp'a doğrudan bir emir göndermiş. Shanks'ın daha sonradan bu meyvenin peşine düşmesi de zamanında kaptanı ele geçiremediği içinmiş.

Onaylı olmayan spoiler;

Lastik Meyvesi (Nika Meyvesi değil, gerçek Lastik Meyvesi) de Tanrı Vadisi'ndeymiş, Xebec ve Rocks bu meyvenin peşindeymiş. Beş Kadim ve Kong, meyvenin korsanların eline geçmesine izin vermemesi için Garp'a doğrudan bir emir göndermiş. Shanks'ın daha sonradan bu meyvenin peşine düşmesi de zamanında kaptanı ele geçiremediği içinmiş.
Gerçek lastik meyvesiyle alakalı bir kaç yorum yapmıştım. Beni çok heyecanlandırdı bu spoiler.

Onaylı olmayan spoiler;

Sahte spoiler olduğu her hallinde belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık