Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 87 92.6%
  • Orta

Kullanılan: 5 5.3%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    94
Yıllardır şu seriyi takip ediyorum ilk defa denizcilere bu kadar tutuldum. Denizcilerin arasında çürükler hep vardı ama normal askerlerin böyle adaya saldırıp masum insanlara dümdüz girişmesi nereden bakarsan bak saçma. Denizcilerin içinde bir grup vs olur onlar olayları çıkarır anlarım ama burada saldıranlar dümdüz askerler. Sadece Dragon'un mu aklına geliyor biz napıyoruz demek. Garp seride en sevdiğim karakterlerden biri ama o bile yaşanan olayları sallamayıp sırf Roger var diye gitmek istiyor. Yaşanan trajedinin boyutundan haberi yoktur diye düşünmek istiyorum şimdilik. Adaya gidip olayları görünce bir şeyler yapar umarım.
Xebec'e de çıktığından beri ilk kez sempati duydum inş oradaki tüm denizci ve kutsalların içinden geçmiştir ölmeden önce.

Garp ve Roger Xebec ile savaşmışmıdır onu bilemem ama ihtimali var. Garp zaten önceden shiki'ye karşı 2vs1 savaşmıştı yani xebece karşı 2 kişi savaşması ihtimal dışı değil.
Garp hükümete hiç bir şey yapamaz, sonuçta emir dışına çıkamıyor. En fazla insanlara zarar vermez.
İhtimal tabiki vardır ama bi mantığı yok aslında. Garp hadi denizci, Xebec ortalığı dağıtıp ejderlere zarar vermesin diye saldırdı diyelim Roger için hiçbir sebep yok. Hatta hükümetin yok olması ve shakky'nin kurtarılmasıni ister muhtemelen.

Hükümet insanları doğrarken en azından denizcilere engel olmasını beklerim Garp'tan. Fuji dahi emrindeki denizcilerle kafesi durdurmaya çalıştı dressrozada. Gaban hasar olayını öğrendiyse Roger korsanları şövalyelerle kapıştı anlamına gelir. Zor ama aslında Xebec ve Roger esip coşarken Garp'ın aslında bunları görmemesi lazım :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık