Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 89 92.7%
  • Orta

Kullanılan: 5 5.2%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.1%

• Kullanılan toplam oy
    96
Luffy ne zaman blitz atmış? Belki kaido offguard iken atmıştır. İkisininde en ciddi ve en güçlü hallerini karşılaştırmak lazım ki böyle bir durumda Kaido çok daha güçlü olur Luffyden. Kaido bilerek dayak yiyor, kaido akainu gibi iş bitirici bir adam değil rakipleriyle dövüşmeyi seviyor. Mesela Wanoda ilk karşılaştıkları sahnede luffy kaidoya onlarca saldırı atıyor, kaido adam akıllı karşılık vermiyor bile. En son base formuna geçip luffyi tek vuruşta indiriyor. Yani her kaidoya yumruk atana kaidodan güçlü demek saçma.
Kral hakiyi kullanmaya başladıktan sonrası için diyorum. G5 en dönmeden önceki savaşı diyorum.

Şöyle bir senaryo kafamda canlandı, Xebec karısı ve Teach'i kurtarmaya çalışırken öldü, bu karmaşa içerisinde Dragon Teach ve Xebec'in eşini kurtardı. Xebec'in ölümünden sonra, Dragonun himayesinde olan Xebec'in karısı Dragona zamanla aşık oldu, bu esnada babasından başka baba tanımayan teach kaçtı.(daha sonra Whitebeard buluyor falan). Dragon ve Xebec'in eşi yeni bir çocuk yaptılar ve adını Luffy koydular. Teach ve Luffy aslında anne tarafından kardeş. Goda beeeeee.

Bir Luffyfanı tabi ki Luffy gibi düşünce yapısına sahip olacak. :)

Luffy, meyvesinin atak ve savunma imkanından yoksun Enele ne diyor, ADİL DÖVÜŞ :)

Kafa aynı kafa, Kaidoyu meyvesiz hayal ediyoruz da Luffy niye NİKA meyveli Luffy :)

O çok övdüğünüz base Luffy sahnelerine bakın bakayım meyvenin tüm imkanlarını kullanıyor mu kullanmıyor mu, bütün hızı dayanıklilığı çevikliği sıcraması gücü tamamen meyveden geliyor.

Diğer yandan Kaidoya kairoseki kelepçe tak yine tokatlar Luffyi eminim :)
Aynen aynen. Bu arada Luffy'i zaten meyvesiz düşünüyorum. Kaido'yu poşet eder.

Edit: Uyarıyı görmedim.

Durum bu iken Xebec'in Roger + garp ile vs atması mantıklı gelmiyor. Korsanların hedefleride aynı. Diğer taraftan garp ve Roger 1-1'de xebec alacağını sanmam, birlikte bir kişiye saldıracak karakterdede değillerdir heralde, ayrıca garp adaya geldiğinde hükümetin insanları katletmesine seyirci kalırsa zaten çöp olur, Roger vs'si önemsiz hale gelmesi lazım insanların hayatı öncelikli olmalı.

Xebec ve Roger'ın tayfalarınyla karşısına şövalyeler dikilse hasar olayından avantajlılar ama onuda çözerkerse ki gabandan çözeceklerini biliyoruz güçleri muhtemelen yetmez. Adaya imu falan mı geldi sonrasında?

Birde cidden denizcilerin temizlenmesi lazım, çoğunun çöp olduğu ortada, siviller katlediliyor sorgulayan yok. Dragon başından anlamış çömezken ne olduklarını. Belkide annelerinin isteğ üzerine bebekleri kurtarmak istedi ama sadece shanks'ı kurtarabildi.

Shanks mevzuyu Rogerdan öğrendiğin de ağlamış olabilir. Fakat ne kadarını biliyor. Meyve ile East Blue ya gitmesi tesadüfse bu çok saçma olur. Ace i biliyor ise nereden biliyor. Kendisinin de bir istihbarat ağı oluşturduğunu biliyoruz. Ama bu ne kadar derin meçhul(ağın da hükümet ve devrimcilerle bağlantı olma ihtmalini de düşünüyorum.) Yiğidim, Roger ve annesinin mirasını Magnus Carlsen hamleleri ile planlıyor gibi.

Son düzenleme:
Durum bu iken Xebec'in Roger + garp ile vs atması mantıklı gelmiyor. Korsanların hedefleride aynı. Diğer taraftan garp ve Roger 1-1'de xebec alacağını sanmam, birlikte bir kişiye saldıracak karakterdede değillerdir heralde, ayrıca garp adaya geldiğinde hükümetin insanları katletmesine seyirci kalırsa zaten çöp olur, Roger vs'si önemsiz hale gelmesi lazım insanların hayatı öncelikli olmalı.

Xebec ve Roger'ın tayfalarınyla karşısına şövalyeler dikilse hasar olayından avantajlılar ama onuda çözerkerse ki gabandan çözeceklerini biliyoruz güçleri muhtemelen yetmez. Adaya imu falan mı geldi sonrasında?

Birde cidden denizcilerin temizlenmesi lazım, çoğunun çöp olduğu ortada, siviller katlediliyor sorgulayan yok. Dragon başından anlamış çömezken ne olduklarını. Belkide annelerinin isteğ üzerine bebekleri kurtarmak istedi ama sadece shanks'ı kurtarabildi.
Garp ve Roger Xebec ile savaşmışmıdır onu bilemem ama ihtimali var. Garp zaten önceden shiki'ye karşı 2vs1 savaşmıştı yani xebece karşı 2 kişi savaşması ihtimal dışı değil.
Garp hükümete hiç bir şey yapamaz, sonuçta emir dışına çıkamıyor. En fazla insanlara zarar vermez.

Şimdi hem Garp hem Xebec, shaku için gidip birlik olmaları gerekirken Roger, Rocksa dalıyor. Tek sebebi ancak klanlar arası dövüş olabilir. Roger da tarihi biliyor. Davy onların düşmanı olabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık