Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozet gelmis, benim anladigim Garling’in kesfettigi sey Lunarianlar’in atesi gibi Im’in de kullandigi ana alev olabilir hatta kabaca antik silah olabilir ayrica baska bir irk kesfetmis ve bu irkin mensuplarina dair bilnen iki sey zeki ve kizil sacli olmalari. Buna ozellikle dikkat cekmis Oda. Dunya hukumetine katilmayi da kabul etmemisler. Garling’in adada cadi avi yapilmasini istemesi burdan geliyor olabilir. Ayrica Garling orada bulunan bir kadindan cocuk yapmis. O halde Shanks da bu adada bulunan irka mensup. Eee bu irk nedir simdi ne olabilir? Lunarian desek tip ve sekil olarak uymuyor. D. ozelligine sahip bir aile daha var o zaman

Ozet gelmis, benim anladigim Garling’in kesfettigi sey Lunarianlar’in atesi gibi Im’in de kullandigi ana alev olabilir hatta kabaca antik silah olabilir ayrica baska bir irk kesfetmis ve bu irkin mensuplarina dair bilnen iki sey zeki ve kizil sacli olmalari. Buna ozellikle dikkat cekmis Oda. Dunya hukumetine katilmayi da kabul etmemisler. Garling’in adada cadi avi yapilmasini istemesi burdan geliyor olabilir. Ayrica Garling orada bulunan bir kadindan cocuk yapmis. O halde Shanks da bu adada bulunan irka mensup. Eee bu irk nedir simdi ne olabilir? Lunarian desek tip ve sekil olarak uymuyor. D. ozelligine sahip bir aile daha var o zaman
Irkının adı insan ırkı.

Shanks’ın soyunun şimdiye kadar en özel olacağı belli gibi. Antik silahların enerjisini sınırsız şekilde besleyecek bir soy olabilir. Bu yüzden Shanks’ın son savaştaki rolü baya önemli olabilir gibi duruyor.

Newgate linlin rocks Roger ohhh bunlar böyle baya baya düşman değiller havası veriyorlar.
Niye düşman olsunlar ki, düşman gibi düşünmeniz saçma, hedef yok bir şey yok neyi paylaşamayacaklar. En fazla rakipler denilebilir. Sonuçta hepsi korsan, tüm korsanlar da hazine peşinde, senden olmayan adam da rakibin sayılır, pastadan pay ister çünkü. Xebec bu yüzden burası benim adam diyor Roger'a. Kendi tayfasından olmayan adamı istemiyor doğal olarak.

Şu bölüme bakınca rox ile rogerın denk veya yakın seviyede olduğuna dair bi hava aldım açık konuşmak gerekirse garp-rox-harald-roger aynı ligin adamları çıkıcak gibi, heralde bunlara en yakın kişide wb'dir.

Rox ve roger arasında düşmanlık yok buda tanrı vadisinde bizi bambaşka olaylara götürücek bence.

Harald vs rox dövüşünde roxun çekiç gibi kılıç tekniğinde deli gibi a.p var bu arada haraldın tüm vucuda etki etmiş adeta.

Ben bu harald vs roxun nası eşit bittiğinide anlamadım panelmi kaçırdım acaba rox bitık baskın taraf gibi göründü bana.

Bir üye vardu forumda bayan figarlandı bekleyen meğerse bayan figarland diye bişiy yokmuş shanks ile shamrock normal veya gelişmiş bi insan ırıkına mensup bi kadının çocukları çıkıcak.

Kırmızı saç yaşam veya irade yoğunluğunu temsil eder genelde bu kırmızı saçlıların şahsen bundan ötürü hakisinin yüksek seviyede olduğunu düşünüyorum.

Shanks muhtemelen roger tarafından kurtarılırken shamrockun manipüle edildiği ve shanksın amacınında hükümetten ikizini kurtarmak olucağı bi senaryo izliyebiliriz.

Bölüm raye + yazdı gene klasik.

Artık tanrı vadisine geçelim bence 1-2 bölüm daha fb izleyip çok göstermelik bişiy kalmadı gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık