''OP halkı arasında bir söz vardır, karaktersizlikte Monkey D. Luffy gibi ol''
Luffy'i anlamadığınız yaptığınız yorumlardan belli. Luffy dediğiniz adam çıkarcıdır, çıkarı olmayan işe koşmaz, mücadeleye girmez.
Sanji için edebiyat yaptı dediğin şey Luffy'nin tayfası için şefe ihtiyacı var, ne olacaktı ya, Nami için Robin için Usopp için Çoppır için niye dövüşüyor, bir neden arkadaş olmalarıysa diğer neden çıkarı içindir. Bu adamlar Luffy'ye lazım çünkü. Kendi beyanı var, tek başıma KK olamam diyor, siz de romantizme bağlıyorsunuz
Gelelim WCI sahnelerine bakın bakayım ;
Pedro kendini 877. bölümde patlatmış
Bu da Luffy'nin kaçtığı sahne, bir önceki sayfada ben kaptanım dedikten sonra biz kaçacağız ölsen bile ölme diyor, bıyığı olsa altından kahkaha atardı eminim ama bıyık yok içinden gülmüştür kerata

bölüm 901 bu arada. Luffy ben kaptanım deyip kaçacağız diyor, kaptan adam Jinbeinin sözünü mü dinleyecek
Bu da bir bölüm sonrası yani 902. bölüm pedro öldü, Jinbei belirsiz tayfadaki mutluluk basbayağı parti yapıyorlar önceki sayfalarda Brook müzik çalıyor falan

bak burası da çok komik
@RedTeroR koş bak ne diyor GÜÇLÜ BİR 'KALKANIN'' YARDIMLARIYLA HASIR ŞAPKA TAYFASI BİR YONKONUN BÖLGESİNDEN KAÇMAYI BAŞARDI. Yazar plot armor yazamamış tabi güçlü kalkan yazmış
Robin ve Sanji için niye dövüştüğünü açıkladım, Ace'i kardeşi olduğu için kurtarmak istiyor, burada bile çıkar var la, Ace ölüyor benim kimsem kalmadı diye depresyone giriyor, sonra Jinbeiden tokadı yeyince kar zarar yapıp dur la benim tayfam varmış deyip devam ediyor.
Luffy'i iyi okuyun, bu fasulyenin Katakuriyle dövüşmesi bile çıkar için, 50 sefer kaçtı geri döndü dur azcık daha savaşayım da gözlem hakim gelişsin diye hesap yapıyordu.