Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git ötede boş yap, adam korsan, zaten yendiği adamı serbest bırakıp insanları savaşa sürükleyeceğine direkt işini bitirdi. Hükümete köpeklik yapmaktansa korsan olup sözlerini tutmaması daha onurlu bir davranış.
Kusura bakma, ama burada Kaidou'nun yaptığı ağır kahpelik. Savunulacak yanı yok. Karakteri gözümden düşürmüştü. O kadar dayanamaz diye düşünüp dayanınca da çark etmek yakışmadı o kalibrede birine.

Roger hazine var dedi yüzde 30-35 inanan oldu,bu hem korsan hem fırlama delinin teki dediler.

Wb gerçek dedi inanan oranı yüzde 60-55 oldu,Babacan adam fakat korsan dediler.

Vegapunk deyince yüzde 90-95 oldu,O Kadar muteber bilim insanı herif.

Senden bu kadar saçma bir cümleler beklemezdim.
Luffy Jinbei de kalmak istedi zaten.Jinbei git dedi.
Pedro kısmında nerede parti yaptı Wano da mı ? Orada Wano'nun kurtuluş partisi yapılıyor.Sadece Luffy değil herkes yapıyor.
Luffy'nin kaçma konusunda Karasakal'ı karıştırmış olabilir misin acaba?
Smoker kısmında Luffy baya bir güçsüzdü o yüzden kaçması normal.
Luffy dediğin biri gibi olsaydı:
Robin için Ennies Lobby'ye gitmezdi.
Ace İmpel Down ve Marineford'a gitmezdi.
Sanji için İmparator'un bölgesine gitmezdi.
Yazdıklarının yarısını Sanji için sensiz korsan kral olmak istemiyorum diyerek açlıktan ölümü beklemesi çürütüyor, diğer yarısını da Dressrosa'da Fujitora'ya kafa tuttuğu sahnede söyledikleri.
''OP halkı arasında bir söz vardır, karaktersizlikte Monkey D. Luffy gibi ol'' :)

Luffy'i anlamadığınız yaptığınız yorumlardan belli. Luffy dediğiniz adam çıkarcıdır, çıkarı olmayan işe koşmaz, mücadeleye girmez.

Sanji için edebiyat yaptı dediğin şey Luffy'nin tayfası için şefe ihtiyacı var, ne olacaktı ya, Nami için Robin için Usopp için Çoppır için niye dövüşüyor, bir neden arkadaş olmalarıysa diğer neden çıkarı içindir. Bu adamlar Luffy'ye lazım çünkü. Kendi beyanı var, tek başıma KK olamam diyor, siz de romantizme bağlıyorsunuz :)

Gelelim WCI sahnelerine bakın bakayım ;

Pedro kendini 877. bölümde patlatmış

Bu da Luffy'nin kaçtığı sahne, bir önceki sayfada ben kaptanım dedikten sonra biz kaçacağız ölsen bile ölme diyor, bıyığı olsa altından kahkaha atardı eminim ama bıyık yok içinden gülmüştür kerata :) bölüm 901 bu arada. Luffy ben kaptanım deyip kaçacağız diyor, kaptan adam Jinbeinin sözünü mü dinleyecek :)

Bu da bir bölüm sonrası yani 902. bölüm pedro öldü, Jinbei belirsiz tayfadaki mutluluk basbayağı parti yapıyorlar önceki sayfalarda Brook müzik çalıyor falan :) bak burası da çok komik @RedTeroR koş bak ne diyor GÜÇLÜ BİR 'KALKANIN'' YARDIMLARIYLA HASIR ŞAPKA TAYFASI BİR YONKONUN BÖLGESİNDEN KAÇMAYI BAŞARDI. Yazar plot armor yazamamış tabi güçlü kalkan yazmış :)

Robin ve Sanji için niye dövüştüğünü açıkladım, Ace'i kardeşi olduğu için kurtarmak istiyor, burada bile çıkar var la, Ace ölüyor benim kimsem kalmadı diye depresyone giriyor, sonra Jinbeiden tokadı yeyince kar zarar yapıp dur la benim tayfam varmış deyip devam ediyor. :)

Luffy'i iyi okuyun, bu fasulyenin Katakuriyle dövüşmesi bile çıkar için, 50 sefer kaçtı geri döndü dur azcık daha savaşayım da gözlem hakim gelişsin diye hesap yapıyordu. :)

Harald’ın… Garp seviyesinde ki dünya hükümeti köpekliği beni ayar etti. İnanılmaz bir eziklik. Yani bu adamlar dev görünce üstüne binip dehleyen kutsalların köpekliğini yapan bir kurum. Şunun için dostunu satmakta ne bileyim. Şöyle bakınca… bence korsanlar, bu denizcilerden daha delikanlı adamlar. En azından ne oldukları belli… “Biz adaletin savunucusuyuz… sivillerin hayatını koruyoruz” gibi saçma sapan yalanlarla yaşamıyorlar. :d

''OP halkı arasında bir söz vardır, karaktersizlikte Monkey D. Luffy gibi ol'' :)

Luffy'i anlamadığınız yaptığınız yorumlardan belli. Luffy dediğiniz adam çıkarcıdır, çıkarı olmayan işe koşmaz, mücadeleye girmez.

Sanji için edebiyat yaptı dediğin şey Luffy'nin tayfası için şefe ihtiyacı var, ne olacaktı ya, Nami için Robin için Usopp için Çoppır için niye dövüşüyor, bir neden arkadaş olmalarıysa diğer neden çıkarı içindir. Bu adamlar Luffy'ye lazım çünkü. Kendi beyanı var, tek başıma KK olamam diyor, siz de romantizme bağlıyorsunuz :)

Gelelim WCI sahnelerine bakın bakayım ;

Pedro kendini 877. bölümde patlatmış

Bu da Luffy'nin kaçtığı sahne, bir önceki sayfada ben kaptanım dedikten sonra biz kaçacağız ölsen bile ölme diyor, bıyığı olsa altından kahkaha atardı eminim ama bıyık yok içinden gülmüştür kerata :) bölüm 901 bu arada. Luffy ben kaptanım deyip kaçacağız diyor, kaptan adam Jinbeinin sözünü mü dinleyecek :)

Bu da bir bölüm sonrası yani 902. bölüm pedro öldü, Jinbei belirsiz tayfadaki mutluluk basbayağı parti yapıyorlar önceki sayfalarda Brook müzik çalıyor falan :) bak burası da çok komik @RedTeroR koş bak ne diyor GÜÇLÜ BİR 'KALKANIN'' YARDIMLARIYLA HASIR ŞAPKA TAYFASI BİR YONKONUN BÖLGESİNDEN KAÇMAYI BAŞARDI. Yazar plot armor yazamamış tabi güçlü kalkan yazmış :)

Robin ve Sanji için niye dövüştüğünü açıkladım, Ace'i kardeşi olduğu için kurtarmak istiyor, burada bile çıkar var la, Ace ölüyor benim kimsem kalmadı diye depresyone giriyor, sonra Jinbeiden tokadı yeyince kar zarar yapıp dur la benim tayfam varmış deyip devam ediyor. :)

Luffy'i iyi okuyun, bu fasulyenin Katakuriyle dövüşmesi bile çıkar için, 50 sefer kaçtı geri döndü dur azcık daha savaşayım da gözlem hakim gelişsin diye hesap yapıyordu. :)
Allah yakınlarına sabır versin usta.:D

Oda muhtemelen Karanlık Yüzyıl muhabbetlerini Maymunlar Cehennemi'nden çorladı, 68 yapımı ilk filmi izleyenler bilir; şu 3000 yıllık muhabbetin mantığı, geleceği nasıl bildikleri falan da anlam kazanmış oluyor, hele birde Raftel ile filmin sonu benzerse tamamdır. Bizim baktığımız yerden Hükümetin kötü olduğunu net bir şekilde söyleyebiliyoruz ama Maymunlar Cehennemi filminin kafa açan tarafı biraz da bu, bakış açını değiştirdiğinde mevzu acayip bir hal alıyor. Denizcilerin tutumuna ve hükümete yanlamaya çalışanlara bakınca Oda'nın hükümeti öyle dümdüz "Kötü" olarak resmetmediği bir geçmiş çizeceğini düşünebiliriz gibi geliyor.

Harald’ın… Garp seviyesinde ki dünya hükümeti köpekliği beni ayar etti. İnanılmaz bir eziklik. Yani bu adamlar dev görünce üstüne binip dehleyen kutsalların köpekliğini yapan bir kurum. Şunun için dostunu satmakta ne bileyim. Şöyle bakınca… bence korsanlar, bu denizcilerden daha delikanlı adamlar. En azından ne oldukları belli… “Biz adaletin savunucusuyuz… sivillerin hayatını koruyoruz” gibi saçma sapan yalanlarla yaşamıyorlar. :d
Amiral ve CP 0 seviyesinde köpeklik demek istedin herhalde.Dünya hükümetinin köpekleri bunlar.

Yok reyiz… özellikle Garp dedim çünkü Amiral ve cp0 da öyle çok vicdan yok. Ama Garp ve Harald gibi adamlar o kafada değil. Onlar her şeyin farkında ve vicdanlı adamlar ama işte aynı zamanda yalakalar. :d
Dünyayı bunların yönettiğinin farkındasın değil mi?Garp tam olarak birşey yapamaz.Garp denizciler arasında en özgür kişi.Onlara şerefsiz der bişey diyemezler.Normal birisi dese direk ölüm.Garp yeni nesil denizciler yetiştiriyor.Onlara kendi adalet anlayışını aktarıyor.Öğrencilerin çoğu kılıç üyesi hem.Yani kutsal ejderlere hizmet etmeyen denizciler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık