Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride herkes için öyle şanslar sayabilirsin. Sengoku da Corazon'u tanıdığı için Dressrosa'da Law'ın kaçmasına izin veriyordu mesela. Teach tayfasıyla birlikte ID'in bir köşesinde çürüyecekti normalde. İşe bak o gün Shiryu'nun ihanet edesi tutuyor Teach'in yanına geçiyor. Yine işe bak panzehire sahip. Seride zamanında Roger ve WB için de çok büyük konuşuldu. Kimseden kaçmazlar. Kimseye eyvallahları yok felan diye. Evet bugün Roger haterlığı yapanların çoğu o sıralar Luffy eleştirebilmek için Roger överdi. Şimdi Roger gömüyorlar.:D Roger'ın da kaçtığını görüyoruz. WB'nin de kaçtığını görüyoruz. WB'nin de saçma durumlara düştüğünü görüyoruz. WB'nin götü yemeyip kardeşim dediği adam öldürülmesine rağmen Kaido ile savaş başlatmaktan çekindiğini görüyoruz. Kaido'yu bir güzel dövüyorlar. Big Mom kurtarıyor. Üstüne Ejder meyvesi veriyor adama felan. Big Mom ablası WB abisi en güçlü tayfada seyahat etmiş. :D

Teach'in hayatı ballar tesadüfler üzerine kurulu.:D ID'i basacaktı öncesinde karışıklık çıkarılmış orada. MF'yi basacaktı yine Luffy öncesinde karıştırmış oraları. Hep bir hazıra konmuş. Yonkou olması bile hazıra konmaktan ibaret.:D

Yani çok büyük konuşmayacaksın bu konularda.:D
Teach de bir diğer torpilli/şanslı karakter zaten. Shanks oraya gelmese marineford'dan nasıl kaçacaktı gerçekten merak ediyorum Allahlık. :D Ama neyse zaten benim demek istediğim eylemlerinin sorumluluğunu almama ve sonuçlarına katlanma üzerineydi. Luffy bildiğimiz üzere en tehlikeli yoldan gitmekten hoşlanıyor kendini ve arkadaşlarını tehlikeye atıyor bilerek. Ruffy bunu bir kere yaşadı o'da kendi hatası olmayan marineford savaşı yüzündendi. Orda gördük hem güç hemde mental olarak nasıl dağıldığını Jinbei reis olmasa.

O da olabilir ya da Antik Silah'ı çalıştıracak enerjiyi bulmuş olabilirler.
Vega, Ana Alevi geliştirene kadar Hükümetin o silahı kullacak enerjisi yoktu. Adını unuttum, güncelde Sabo'nun bulunduğu adayı yok etmek için 800 yıl sonra ilk defa antik silah kullanıldı, Ana Alev sonrası ilk deneme atışı o adaydı; Vega'nın söylemlerine göre 800 yıllık arada antik silah kullanımına dair bir iz yokmuş zaten.

Vega, Ana Alevi geliştirene kadar Hükümetin o silahı kullacak enerjisi yoktu. Adını unuttum, güncelde Sabo'nun bulunduğu adayı yok etmek için 800 yıl sonra ilk defa antik silah kullanıldı, Ana Alev sonrası ilk deneme atışı o adaydı; Vega'nın söylemlerine göre 800 yıllık arada antik silah kullanımına dair bir iz yokmuş zaten.
Dediğin gibi Ana alev o.Ana alev'i ilk test ediyorlar.Tanrı vadisi, orada bulunan enerjiyi bularak yok edilmiş olabilir ya da dediğin gibi Antik Silah'da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık