Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada cidden Kozuki Moria ise Moria>>>>Whitebeard, Ace, Izo vs...

Biz Moria'yı süper çaylak ve ün için Kaido'yu yenmek istiyor sanıyorduk meğer adam ülkesini korumak için ölümüne savaşmış tayfasını kaybetmiş. Üstüne ölümün kıyısına gelmesine rağmen Kaido'yu yenmek için plan yapıyor zombilerden ordu hazırlıyordu yılladır. :D
Ben söylüyorum zaten, Oda'nın Lord'ları serinin ilk yarısına kurban gitti; 20 sene önce yenilmiş adamın hikayesi derinleşiyor.

Suçluysa muhabbetini kessin o zaman. Adam kapısına geldiğinde oturup yiyip içip muhabbet ediyor. Delikanlı gibi çıkıp "Sen suçlusun, kardeşim. Gelme benim kapıma bundan sonra" diyemiyor mu?
Yine de belli bir geçmişleri var. Harald Xebec kendisine dostane yaklaştığı için düşmanlık göstermiyor. Yine kendisinin misafirperverliğini gösteriyor. Ama Xebec'e bayılıyor mu dersen? Öyle gibi de durmuyor.

Abi ama hükümetin haraldı tehdit etmiş olma ihtimalide var bidurumdan ötürü o yüzden bölümü beklemekte fayda var diyorum.

Kapısına oturmaya geldiğindede ona suçlu olduğunu söylüyor ztn ?

Farkındamısın bilmem ama xebec korsanlarının yaptığı yıkımlar bastıkları limanlar vb bu forumda pek vurgulanmıyor :)
Ne tehditi? Bunların ikisi bir araya gelince hükümet düşüyor. Harald, Xebec’le denk olup adasını koruyamayacak kadar güçsüz değil. Öyle olsa bile Xebec’e katıldığı gibi adasını rahat muhafaza eder. Hiçbir mantıklı açıklaması yok bu yaptığının. Tamamıyla karaktersizlik.

Harald'ın boynuzlarını söktüğüne dair bilgi muhtemelen Xebec'in boynuzları söktüğüne ilgili bir dönüt olacak ya da boynuzlar ağır hasar görünce Harald Elbaf'takiler laf eder diye gururuna yediremedi gerçekten kendi söktü

Dünya Hükümetinin melek olduğunu düşünen herhangi bir adadaki herhangi bir sivilin muhakeme yeteneği > Harald. Harald bu kadar beyinsiz bir varlık işte. Xebec’le görüşüyor, bütün dünyayı görüyor ama Dünya Hükümetinin ne halt olduğunu bilmiyor. Bildiği halde yakınlaşıyorsa daha kötü.

Ulan dangalak herif, Xebec'in tayfası zaten hayvan eti yemişlerden oluşuyor. Hani dosttunuz? Ya kardeş haberin olsun bana böyle bi teklifle geldiler gel bunlara dalalım diyemedin mi? Bütün Elbaf'ı alırdın yanına, Roger'a da bi teklif ederdiniz Roger'lar zaten aksiyona dünden razı içlerinden geçerdiniz hepsinin.

Morianın Odenin çocuğu çıkması baya ilginç. Çapraz Loncaya katılıp Antik silahı alır kesin. Acaba Oden terk etti diye öfke duyuyor mudur ona karşı. Kardeşi falan da olabilir bir ihtimal.

Dünya Hükümetinin melek olduğunu düşünen herhangi bir adadaki herhangi bir sivilin muhakeme yeteneği > Harald. Harald bu kadar beyinsiz bir varlık işte. Xebec’le görüşüyor, bütün dünyayı görüyor ama Dünya Hükümetinin ne halt olduğunu bilmiyor. Bildiği halde yakınlaşıyorsa daha kötü.
Biliyor. Kaç kere Kutsal Toprak'a gitmiş, orada olanların hiçbirini görmemiş olma ihtimali yok.

Oda'nın bir kez daha aşırı güçlü bir karakteri anlamsız bir noktaya getirdiğini görüyoruz. Daha geçen bölüm Denizci/Hükümet görevlisi Elbaf'a yardım eden ülkenin suçsuz halkını köleleştirip Harald'ın gözünün önünde öldürüyordu. Ve bu adam herşeyi görmesine rağmen halkını Dünya Hükümeti ve Denizcilere peşkeş çekerek bu oluşuma katılmak istiyor. Hükümet bununla da yetinmiyor Xebec'i öldüreceksin yoksa sen ve halkın untermensch olmaya devam edersiniz diye tehdit ediyor. Bu da ne olursa olsun Xebec ile dövüşüyor :good:

Hayır Harald güçsüz bir karakterde değil halkını korumak için bu kadar alçalmaya ihtiyaç duysun. :D
Biliyor. Kaç kere Kutsal Toprak'a gitmiş, orada olanların hiçbirini görmemiş olma ihtimali yok.
Xebec buna yakalanırsan seni köleleştirirler diyordu direkt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık