İcraat + Güç olarak bakacak olursak Xebec yine büyük. Güç olarak bir tık üstte bekliyordum Xebec’i, Oda denk çizmiş.Az önce Xebec'in çağında onun dengi yoktur dedikten hemen sonra Harald ile Xebec berabere kalıyor.![]()
İcraat + Güç olarak bakacak olursak Xebec yine büyük. Güç olarak bir tık üstte bekliyordum Xebec’i, Oda denk çizmiş.Az önce Xebec'in çağında onun dengi yoktur dedikten hemen sonra Harald ile Xebec berabere kalıyor.![]()
ya bu moria şimdi böyle baktıkça zombiye benzemeye başladıAslında Wano gibi kapalı bir ülkeye girebilip Ryuma'nın bedenini çalabilmesi için güzel bir açıklama olabilir.
Reis, isim benzerliği dışında bir şey yok ki? Belki sadece ölen samurayın adı Moriah’ın adına benziyordur, bu kadardır? Aynı soydan olduğunu nereden çıkardınız?Ula adamın ırkı bile farklı ya, Oda bu hikayeyi yazarken bali mi çekiyor ne yapıyor![]()
Loki çocuk olmasaydı, Harald’ı öldürür, kafasını Xebec’in önüne atıp “usta, bu adam sana hıyanet etti, bedelini ödettim” derdi.Harald'ın mallığı halis mi? Insanda biraz gurur, şeref, haysiyet olur. Bugüne kadar hiçbir kötülüğünü görmediğin, her fırsatta gelip sofranda yemek yemiş ve her fırsatta sana desteğini sunmuş birine sırf Dünya Hükümeti'ne yaranmak için saldırıyorsun. Keşke Loki bunu daha önce öldürseydi.