Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 68.9%
  • Orta

Kullanılan: 17 23.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 8.1%

• Kullanılan toplam oy
    74
Çeviriyi bitirdim. Anladığım kadarıyla Shanks ve Shamrock'un annesi Kutsal Ejder değil, Tanrı Vadisi'nde yaşayan biri. Garling orada durduğu esnada kadını beğenip onunla birlikte olmuş olabilir. Bu durum Tanrı Vadisi olayı yaşanırken bebeklerin neden orada olduklarını da açıklar.

Kureha eski kuja İmparatoriçesi, aşk hastalığından kurtulduğu için ölümsüz. Garling'in çocuklarının annesi de Gloriosa'dan önceki imparatoriçe. Erkekleri adada doğuramadı. God Valley'e geldi.

Kuja Korsanlarını bir anda bu ladar ivmelendirdiyse vardır bir bağlantıları.

Fena sallamadım mı peki :D

Çeviriyi bitirdim. Anladığım kadarıyla Shanks ve Shamrock'un annesi Kutsal Ejder değil, Tanrı Vadisi'nde yaşayan biri. Garling orada durduğu esnada kadını beğenip onunla birlikte olmuş olabilir. Bu durum Tanrı Vadisi olayı yaşanırken bebeklerin neden orada olduklarını da açıklar.
Shanks'ın sandıkta bulunmasını da Corazon-Law mevzusuna bağlar, kadın hayatını kaybederken çocuğu da sandığa saklamış olur.

Iyi guzel de Garling neden sadece Shamrock’u almis? Shanks neden Roger’in gemisinde ortaya cikiyor. Garling daha sonra bu cocugu aramamis mi? Ortada daha pis isler var bence. Roger’in bu bolumdeki halini de hic sevmedim karizma tamamen sifirlanmis

Iyi guzel de Garling neden sadece Shamrock’u almis? Shanks neden Roger’in gemisinde ortaya cikiyor. Garling daha sonra bu cocugu aramamis mi? Ortada daha pis isler var bence. Roger’in bu bolumdeki halini de hic sevmedim karizma tamamen sifirlanmis
Roger sandıkta buluyor şansına.Garling önemseseydi sandığa koymazdı.Roger hayatını yaşıyor karizma yapma dersi yok adamda.

Roger sandıkta buluyor şansına.Garling önemseseydi sandığa koymazdı.Roger hayatını yaşıyor karizma yapma dersi yok adamda.
Mesele bundan da buyuk bence. God Valley olayinin merkezinde bu iki cocugun olma ihtimali de var. Garling buyuk ve farkli bir sey kesfettim diyor Im bunu sevecektir diyor. Bunun ustune uc ihtimal var ya antik silah buldu, ya muthis bir meyve buldu ya da Im icin bir beden buldu. Hatta su anki Im’in bedeni kirmizi sacli kadin bile cikabilir. Bugun Garling’in bu kadar yukselmesinin sebebi de budur muhtemelen

Mesele bundan da buyuk bence. God Valley olayinin merkezinde bu iki cocugun olma ihtimali de var. Garling buyuk ve farkli bir sey kesfettim diyor Im bunu sevecektir diyor. Bunun ustune uc ihtimal var ya antik silah buldu, ya muthis bir meyve buldu ya da Im icin bir beden buldu. Hatta su anki Im’in bedeni kirmizi sacli kadin bile cikabilir. Bugun Garling’in bu kadar yukselmesinin sebebi de budur muhtemelen
Bence kilit o kadın. Shanks o anda Tanrı Vadisinde ise o kadın da oradadır, kadın çocuk kurtulsun diye sandığa kapatmış olabilir. Corazon da Law'ı sandığa saklayıp kurtarmıştı.

Ha Shamrock'a ne oldu, o niye sandıktan çıkmadı, şöyle olabilir, bu kadın Garling'e tek çocuğunun doğduğu yalanını ortaya atmış, Shanks'ı söylememiş ve sadece Shamrock'u Garling'e olaydan önce vermiş olabilir. Ya da Garling bir şekilde kadını ve çocukları tahliye edememiş, son anda Shamrock'u kurtarmış Shanks'ı hiç bulamamış olabilir.

Milletin kaos esnasında bir şeyleri çalabilmesi acayip saçmalık. Moria'nın olayı da böyleydi, adam Kaido'dan dayak yiyor, tüm tayfası yok ediliyor, sen ne ara Ryuumanın cesedini kılıçlarla birlikte çaldın, izahı yok, aynı şey bu olay, ne ara o kaos ortamında hazine sandığını çaldınız. BMnin meyve çalması bunlara göre çok basit ve olayın daha başlarında olduğu için normal ama Roger'ın ve Moria'nın giderken bir şeyler götürmesini saçmalık olarak değerlendiriyorum.

Ben işlerin gidişinden memnunum. Oda yeniden seriye can getirdi. Vallahi hikaye nereye doğru evriliyor tahmin etmek zor. Xebec'i de güzel işledi. Son bölümle epik bir hava kattı adama. Roger'ın da hiç beklemediğimiz yönleri varmış. Karakteri bu olaylardan sonra daha da olgunlaşacak gibi duruyor. Rocks ve Roger arasındaki ilişki de beklenmedik çıktı.

God Valley de düz bir Xebec vs Roger bekliyordum tıpkı Luffy vs Dof tarzı gibi. Hani net olarak iyi ve kötünün tarafının ayrıldığı şeklinde bekliyordum. Ama şu an öyle göremiyorum olayı. Xebec'in amacı neydi Roger'ın neydi de karşı karşıya geldiler? Acaba gerçekten karşı karşıya da geldiler mi? O da belli değil.

@RedTeroR senin WB'nin onuru kurtaracak bir senaryo çıkabilir karşımıza.:D

Imu'ya karşı bir savaş verilmiş olabilir gibi geliyor bana orada. Garp orada olmasa direk Rocks ve Roger grubu vs Kutsal Şövalyeler ve Imu oldu derdim. Ama Garp olunca iş biraz bozuluyor. Garp'ın Imu tarafında olup da bunlara karşı savaşmış olma ihtimali yok gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık