Onu bütün denizcilere söylemen gerekiyor.Hükümet köpekleri Amiraller ve CP 0 olduğu 100 kez söylendi.
Kaido Denizciler = Hükümet Köpeği diyor, başka referansa gerek yok.
Saka maka serideki en hakiki korsan Xebec cikti. Dovusmeyi biliyor, oldukca guclu ve stratejik dusunuyor, rakibine saygili, dostuna sadik. Karsisindaki kim olursa olsun gercekleri soylemekten cekinmiyor ve dunyadaki carpik sistemin de farkinda. Sadece sistemi duzeltme sekli yanlis.
Xebec’in ustu daha da gelmez gibi. Bu adam icin koskoca adayi yok etmisler bildigin. Buyuk saygi duydum.
Xebec'in sistemi düzeltmek istediğine dair bir beyanı yok. Adam açık açık ben lider olmak istiyorum, ben olamazsam başka bir gün başka birisi çıkar lider olmak ister diyor.
Şuanda kim lider, Kutsal Ejderler/IM, eee lider olmak için çok büyük kuvvet toplayıp savaşmaya çalışıyor adam. Şuana kadar gösterilen icraatlerine bak;
***Hükümetin vergi gemisini kaçırmak,
***Millete gideceğine hükümet görevlilerinin yediği paranın döndüğü bir adayı basmak.
***Hükümetin al şu parayı bizi korsanlardan kurtar lafına tamam deyip işi yapmayarak hükümetin parasını çarpmak
Yani yaptığı eylemler de hükümeti ekonomik olarak sarsacak nitelikteki eylemler.
WG'yi düşürmeyi Dof- Kaido ittifakı da istiyordu, onların yöntemleri perde arkasında ve sinsiceydi, amaç da aynı şekil güç topla savaş şeklindeydi, önce Dof düştü, Kaido bu sefer BM ile ittifak kurdu, bu ekip Rocks'ın topladığı güçten daha güçlü ve daha büyük tehdit olurlardı ama Luffy ve ittifakına kurban etti E. Oda.
Şuan WGyi düşürmeyi hedefleyen bir Devrimciler kaldı, bir de Teach palazlanıyor, Dragon 30 yıldır uğraşıyor, icraatlerine bakarsan Xebec, daha büyük iş yapmış, güçlerine bakarsan daha büyük güç toplamış. Teach'e bakarsan henüz Xebec'in topladığı kadar güçlü ekibi yok ama icraatte yaklaşıyor yavaş yavaş.
Özetle, sistemi düzeltmeyi arzulayan kimse yok, sistemi devirip yerine geçmeye çalışıyorlar, Devrimcilerin amacı bile tepedekileri indirmek, o zaman sistemi düzelmiş olmuyorsun ki, yerine geçmiş oluyorsun, sistemi düzeltmek içerden olabilirdi ama Mjosgard'ın öldürüldüğü dünyada kimse buna izin vermez.