Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1158: Rocks, Harald'a Karşı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 54 67.5%
  • Orta

Kullanılan: 20 25.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    80
Onu bütün denizcilere söylemen gerekiyor.Hükümet köpekleri Amiraller ve CP 0 olduğu 100 kez söylendi.

Kaido Denizciler = Hükümet Köpeği diyor, başka referansa gerek yok.

Saka maka serideki en hakiki korsan Xebec cikti. Dovusmeyi biliyor, oldukca guclu ve stratejik dusunuyor, rakibine saygili, dostuna sadik. Karsisindaki kim olursa olsun gercekleri soylemekten cekinmiyor ve dunyadaki carpik sistemin de farkinda. Sadece sistemi duzeltme sekli yanlis.

Xebec’in ustu daha da gelmez gibi. Bu adam icin koskoca adayi yok etmisler bildigin. Buyuk saygi duydum.
Xebec'in sistemi düzeltmek istediğine dair bir beyanı yok. Adam açık açık ben lider olmak istiyorum, ben olamazsam başka bir gün başka birisi çıkar lider olmak ister diyor.

Şuanda kim lider, Kutsal Ejderler/IM, eee lider olmak için çok büyük kuvvet toplayıp savaşmaya çalışıyor adam. Şuana kadar gösterilen icraatlerine bak;
***Hükümetin vergi gemisini kaçırmak,
***Millete gideceğine hükümet görevlilerinin yediği paranın döndüğü bir adayı basmak.
***Hükümetin al şu parayı bizi korsanlardan kurtar lafına tamam deyip işi yapmayarak hükümetin parasını çarpmak

Yani yaptığı eylemler de hükümeti ekonomik olarak sarsacak nitelikteki eylemler.

WG'yi düşürmeyi Dof- Kaido ittifakı da istiyordu, onların yöntemleri perde arkasında ve sinsiceydi, amaç da aynı şekil güç topla savaş şeklindeydi, önce Dof düştü, Kaido bu sefer BM ile ittifak kurdu, bu ekip Rocks'ın topladığı güçten daha güçlü ve daha büyük tehdit olurlardı ama Luffy ve ittifakına kurban etti E. Oda.

Şuan WGyi düşürmeyi hedefleyen bir Devrimciler kaldı, bir de Teach palazlanıyor, Dragon 30 yıldır uğraşıyor, icraatlerine bakarsan Xebec, daha büyük iş yapmış, güçlerine bakarsan daha büyük güç toplamış. Teach'e bakarsan henüz Xebec'in topladığı kadar güçlü ekibi yok ama icraatte yaklaşıyor yavaş yavaş.

Özetle, sistemi düzeltmeyi arzulayan kimse yok, sistemi devirip yerine geçmeye çalışıyorlar, Devrimcilerin amacı bile tepedekileri indirmek, o zaman sistemi düzelmiş olmuyorsun ki, yerine geçmiş oluyorsun, sistemi düzeltmek içerden olabilirdi ama Mjosgard'ın öldürüldüğü dünyada kimse buna izin vermez. :)

Orta seviye bir bölüm.Bakalım Shanks nasıl o sandığın içine girdi ve Roger hangi ganimet avında o sandığı aldı.Şu anda gözüken malum o büyük savaşta almış gibi duruyor.

Yalnız Loki harbiden Harald'ı aştıysa güçte Kaio'dan güçlüdür demektir. Ama sanmıyorum şu an Harald'tan güçlü olduğunu.

Kaido Luffy ile savaşında 5 figür görmüştü. Garp bu noktadan eleştirilmişti. Ama şimdi görüyoruz Kaido Harald gibi Xebec dengi adamı da o figürler arasında görmedi. Demek ki Garp eleştirisi gereksizdi.

Abi biz bu arada kaç aydır Flashback görüyoruz yeter artık ya. Olayları bağlamıyor böyle yan olayları arttırdıkça arttırıyor usta yeter be. Ne God Valleymiş arkadaş. O kadar uzun sürdü ki flashback, muhtemelen İmu+Tanrı Şövalyeleri nasıl yenilecek lan ben galiba çok yanlış bir işe giriştim diyip bir çıkış yolu arıyor Fb uzattıkça uzatıyor. Valla böyle düşünmeye başladım ya

Abi biz bu arada kaç aydır Flashback görüyoruz yeter artık ya. Olayları bağlamıyor böyle yan olayları arttırdıkça arttırıyor usta yeter be. Ne God Valleymiş arkadaş. O kadar uzun sürdü ki flashback, muhtemelen İmu+Tanrı Şövalyeleri nasıl yenilecek lan ben galiba çok yanlış bir işe giriştim diyip bir çıkış yolu arıyor Fb uzattıkça uzatıyor. Valla böyle düşünmeye başladım ya
Bunun sebebi ara olması.Kuma flashback'inde de öyle oldu.

En az 3 en fazla 5 bölüm daha sürer gibi geliyor bana.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık