Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şebeğin oğlunda Gura gura, üstelike eleman yonkou, üstelik elemanın başka bir meyvesi daha var, üstelik adamın 4milyar ödülü falan var :ehe:

Zort diyen köpek balığını attım say buraya xD
@Reiper

Ben meyveyi yer yemez en güçlü ünvanı alacak diye bir şey demedim. Ünvanı almasının sebebi meyvesi diyorum. Teach de bu ünvanı alır büyük ihtimal. Ki bölümde görüyoruz ki WB de meyveyi yediği an bu ünvanı almıyor. Zaten ünvan meyveyi sadece yemekle gelen bir şey değil. Ünvanların nasıl alındığına dair yorum yapmadan bu işi çözemezsin. Normalde müsabakalarda ünvan kimdeyse ve o kişiyi kim yenerse ünvan ona geçer. Oysa WB için ünvanı şunu yenerek aldı gibi bir bilgi de yok. Bunu hep söyledim. WB'nin ünvanı da Kaido'nunki gibi. İkisininki de birbirinden farklı değil. Bunu destekleyecek veri ise Vivre Card'ta. Zira WB için şunu şunu yendi öyle en güçlü ünvanını aldı gibi bilgi yok.

WB için ünvanı almasındaki sebep Dünyayı Yıkacak gücü ve yeteneği olmasından kaynaklı diyerek tamamen meyveyle alakalı olduğunu gösteriyor. Bu ünvan tamamen deprem gücünün yıkıcılığına bir atıf. Aynı vivre card'ta bunu güç seviyesi olarak düşünmeyin diyor. Diğer taraftan Kaido'nun ünvanı zaten WB'nin ünvanıyla çelişen bir şey. Ve eminim o ünvan da WB öldükten 2 sene sonra ortaya çıkan bir ünvan değil. WB'deki ünvan ondayken bile bu ünvan Kaido'daydı. O yüzden WB'nin ünvanı da Roger yaşarken hala vardı. Olay aslında basit.:D

Halk deprem gücünden dolayı WB'yi öyle anıyor. Bir savaş sonucu ya da önceki en güçlüyü yenerek alınmış bir ünvan değil bu. Öyle bir bilgi yok.

@Reiper

Ben meyveyi yer yemez en güçlü ünvanı alacak diye bir şey demedim. Ünvanı almasının sebebi meyvesi diyorum. Teach de bu ünvanı alır büyük ihtimal. Ki bölümde görüyoruz ki WB de meyveyi yediği an bu ünvanı almıyor. Zaten ünvan meyveyi sadece yemekle gelen bir şey değil. Ünvanların nasıl alındığına dair yorum yapmadan bu işi çözemezsin. Normalde müsabakalarda ünvan kimdeyse ve o kişiyi kim yenerse ünvan ona geçer. Oysa WB için ünvanı şunu yenerek aldı gibi bir bilgi de yok. Bunu hep söyledim. WB'nin ünvanı da Kaido'nunki gibi. İkisininki de birbirinden farklı değil. Bunu destekleyecek veri ise Vivre Card'ta. Zira WB için şunu şunu yendi öyle en güçlü ünvanını aldı gibi bilgi yok.

WB için ünvanı almasındaki sebep Dünyayı Yıkacak gücü ve yeteneği olmasından kaynaklı diyerek tamamen meyveyle alakalı olduğunu gösteriyor. Bu ünvan tamamen deprem gücünün yıkıcılığına bir atıf. Aynı vivre card'ta bunu güç seviyesi olarak düşünmeyin diyor. Diğer taraftan Kaido'nun ünvanı zaten WB'nin ünvanıyla çelişen bir şey. Ve eminim o ünvan da WB öldükten 2 sene sonra ortaya çıkan bir ünvan değil. WB'deki ünvan ondayken bile bu ünvan Kaido'daydı. O yüzden WB'nin ünvanı da Roger yaşarken hala vardı. Olay aslında basit.:D

Halk deprem gücünden dolayı WB'yi öyle anıyor. Bir savaş sonucu ya da önceki en güçlüyü yenerek alınmış bir ünvan değil bu. Öyle bir bilgi yok.
Ufak bişiy ekliyim o ünvandan wb>roger alan arkadaşlar umarım vivre cardın japoncasında wb nin roger ile eşit anıldığınıda biliyordur :)

Seride hiçbi zaman oda şu şundan güçlü gibi bi söz atmadı ortaya atıcağada pek benzemiyor.

@Reiper

Teach ünvanı almazsa bile kıvırırsın sen hahahaha

Xebec epey gri bir karaktermiş gibi geldi. Düz iyi değil fakat öyle çok kötü de değil. Teach olsa Haraldı yanına çekmek için Tayfasıyla beraber Elbafı yakmakla tehdit ederdi. Teach daha sinsi,çıkarcı ve kötü Xebece göre.

Teach ünvanı almazsa bile kıvırırsın sen hahahaha
Teach o ünvanı alacak bence bu net. Azıcık daha piyasalara çıksın isim yapsın gücüyle tüm dünya etkilensin. WB'nin gücünün yıkıcılığını Kaido bile bu bölüm kıskandı. WB de ona meyve gücü mü istiyorsun. Seçerken dikkatli ol diyor.

Bu arada bölümde Xebec ve Harald Garp'tan bahsediyor. Garp ile Harald'ın arası da iyi. Herhalde bundan sebep Devleri Denizcilere resmi olarak katmaya çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık