Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Düşündüm de kötü de demem aslında Shakky sebep olsa.Tarihte birçok kez bir kadın uğruna savaş oluyor, hele korsanlara daha çok uyan bir şey. Oda'nın bunu yapacağı kesin gibi bu konuyu seçmesi acayip değil ama tatmin edici değil. Neyse artık önemli olan ada da neler yaşandığı, bir bölüm geçmesinden korkuyorum asıl.

BB de aslında gözleri vs kalp malp olmasa da "cazibene kapılmayacak adam olduğunu düşünmüyorum. seni bırakırsam bizi de taşa çevirirsin diyor."

Gerçi bir anda onu orada nasıl boğazladı hala anlamış değilim neyse.

Bu arada Ochoku cidden yaşlı olmasına rağmen çok güçlü karaktermiş. "Sen bana yardım ettiğin için Ochokuyu devirebildim diyor BB bizim Koby'e..."

Bu eskilerden yine karşımıza çıkanlar olacak gibi bir his var içimde de bakalım göreceğiz.

En çok rezil edilen karakterlerin başında gelebilir Dragon.
Hiç rezil edilmedi.

Mihawk'ın bulunduğu ekip başlı başına kepazelik Mihawk için. Dragon desen, aksiyon almadığı her bölüm kepazelik seviyesi artıyor.
Bunlar yine toparlayabilirler ama işlendikçe daha iyi olan çok az karakter vardır seride. Genelde işlenen rezil oluyor.
Dragon’un rezilliği yok, o okuyucunun beklentisi. Her gün dragon görmeyi bekleyen kitle kepazelik olarak nitelendirebilir ama manga’da öyle bir şey yok. Seri Dragon’un serisi değil, yeri geldiğinde harekete geçip şovunu yapacak. Ayrıca Loki’nin ne rezilliğini gördün?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık