Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 36 31.3%
  • Kötü

Kullanılan: 23 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    115
Başkan, hepimiz burada yazım yanlışı yapıyoruz. Fakat bazen mesajlarını okurken noktalama işaretleri olmaması çok zor gelebiliyor göz yoruyor. Gençlikten mi yoksa yabancı mısın merak ettim :D
Abi valla hızlı yazmaya alışmışım küçüklükten beri dikkat etmeye çalışıyorum ama farkında olamıyorum bazen.
Roger bir keresinde Rayleigh'e "asla ölmeyeceğini" söylemişti. Rayleigh'nin idamına gitmemesinin sebebi muhtemelen buydu. Kaptanının vasiyetinin yaşayacağına inanıyordu.
Ve sonra Luffy gelir. İki yıl boyunca birlikte eğitim alan Luffy, Rayleigh için sadece gelecek vaat eden bir çaylaktan daha fazlası oldu; yani Roger'ın iradesinin yaşayan bir hatırlatıcısı haline geldi. Rayleigh, Luffy'yi Sabaody'de uğurlamaya geldiğinde.
Rayleigh, Luffy'nin hasır şapkasına, Roger'ın bir zamanlar taktığı şapkaya bakıyor ve hafızanın ağırlığını hissedebiliyorsunuz. Bunca yıldan sonra, Roger'ın "Asla ölmeyeceğim" sözleri nihayet yeniden gerçek oldu.
Rayleigh'in "Belki biraz daha uzun yaşamak istiyorum." dediği yer burası.
Bu, Luffy'nin sadece onun altında eğitim almadığını, Shakky'nin bile tam olarak yapamadığı bir şeyi Rayleigh'de yeniden alevlendirdiğini gösteriyor; yani temelde Luffy, Roger'ı kaybettikten onlarca yıl sonra ona tekrar yaşama sebebi verdi.

Sonunda Luffy sadece Roger'ın vasiyetini devralmakla kalmadı, aynı zamanda Rayleigh'nin kaptanının son sözlerinin doğru olduğunu ve gerçekten hiç ölmediğini görmesini sağladı.
Yok ama kanka bukadar doğruları konuşma luffy aynı shanks 😉
Oden, o cadı oğluna dönüşmeseydi Kaido'yu öldürmek üzereydi ve Kaido bunu biliyordu. Kaido ölmek istiyordu. Diziye, bulutlardan atlayıp yere kafa üstü düşerek intihar etmeye çalışırken girmişti. Akazayalarla olan mücadele sırasında Oden, Roger ve Beyazsakal'ın ölümünü hatırlar ve onlar gibi büyük bir savaşta ölmeyi özler. Cadıyı öldürmesinin sebebi, onu yenebilecek tek adamdan mahrum bıraktığına inanmasıdır.
bazı arkadaşlar burayı kaidonun adil bi savaş istemesine yoruyor ama karakterde öyle bi tema yok güzel anlatmışsın usta.

Bu Kaido ve Orochi'nin birlikte kandırdığı ve şerefsizce güldükleri sahne

Zekayla tokatlanacak bir durum yok. Kaido söz verdi ve sözüne uymayan bir namussuz çıktı. Oden de saf çıktı. Bu Kaido'nun dalaverelere girmeden Oden'e bir şey yapamayacağını gösteriyor.

Bu Kaido ve 1000 kişilik ordusuyla Oden ve 10 kişilik grubunun savaşı.

O attığın sayfanın öncesini niye atmıyorsun :) Önceki sayfada Kaido Boro Breathle Oden'i uçurup kafasını başka yere çeviriyor, malum savaştalar, etrafına bakacak bu adam, Oden tam o anda saldırıyor Kaido'ya ve kesiyor. Oden savaş hali dolayısıyla Kaido'yu kesiyorken Kaido da gayet doğal olarak savaş halinde dikkatini dağıtan Oden'in pekmezini akıtıyor, hani nerde plot armor :)

Buraya özel değinmek istiyorum. Kafasını başka yere çeviriyor ne? Savaştalar ne? Karşıda 11 kişi var. Oden 100'lerce kişiye karşı savaşırken o arada Kaido'yu biçiyor. Kaido kiminle savaşıyor orada? Üstten ordusuna yardım ediyor. Karşıda Oden'den başka hasar atacak adam yok. Oden'e bakmıyor savaşıyor diyon bir de? :D

Öncesi sonrasıyla her şey burda.

Oden Kaido'yu yarıp atıyor. Ve Oden ikinci hamleyle Kaido'yu öldürecekken araya girip Kaido'ya yardım ediyorlar. (PLOT ARMOR)

Kaido rezili de güya sonradan yardım eden neneyi öldürüyor yardım etti diye. Zaten 10 kişinin önemi de yok. Oden bildiğin herkese karşı savaşmış. Ve gücü düşmanın hayalinin ötesinde çıktı. Kaido'yu biçtikten sonra King Queen Jack ya kaçardı ya da onları da biçerdi. Oden'in sunuluşu ve Kaido'nun yenebilmesi bu şekilde. Üç kağıtlarla yalanlarla yardımlarla yendi Oden'i.

Şimdi sana sorum şu yardım etmeseler Kaido'ya ne olurdu? İstediğin kadar düşenebilirsin.
-Mükkemmel anlatım olmuş eline sağlık oden karakteri zaten wanodan giderken prıme wb ile eşleşip rogerdan kamusari tanklayan bi karakterdi.
-wanoya geri döndüğünde eskisinden çokdaha güçlü dendi ve dönemin büyük korsanlarıyla denk güçte olduğu söylenmişti prıme ray/gaban gibi adamların dengi olduğunu düşünebiliriz buda odeni yonko lvl yapar kaido yonko lvl bikarakterden 2 atış yiyip öteki tarafa gidicekken yazarın zorlama senaryosunu iyi anlatmışsın.

Kaido hakkında umutsuzluk üzerine ufak birşey yazacağım.

Kaido'nun ölüme verdiği değer, karakterinin incelikli yönlerinden biridir. Scabbards'a "Artık zamanın akışı değil, ölüm insanı tamamlıyor," der ve Kaido'nun ölüme duyduğu saygının karakterinin kültürel bir yönü olduğunu ve etrafındaki dünyanın bunu aştığını belirtir. Bu, Kaido'nun dünyanın sıkıcı hale geldiği yönündeki beyanıyla tutarlıdır ve dünyayı tekrar savaşa sürükleme arzusunu yansıtır.

Kaido ayrıca mirasın ölüm arzusunun kilit bir unsuru olduğunu belirtiyor. Giriş bölümünde, Beyazsakal'ın ölüm konusunda "doğru olanı yaptığını" düşünüyor. Beyazsakal'ın başlangıçta "doğru" olanı yapmasının nedeninin sadece ölmek olduğu izlenimi veriyor, ancak daha sonra Kaido, Kınlar'a Oden gibi onu öldürmeye layık olmadıklarını söylüyor. Hem Oden'ı hem de Luffy'yi, insanların ölmeden önce verdikleri büyük savaşlardan bahsedecekleri için iyi iş çıkardıklarını söyleyerek övüyor. Kaido sadece ölüme değil, değerli bir ölüme de değer veriyor.

Kaido, Oden, Shanks, Aksakal, Kayalar veya Roger gibi umut vadeden bir aday sonunda Neşe Çocuk olmayı başaramadığında kendi umutsuzluğunu yaşar. Kaido, Luffy'ye bakıp "Bu adamların yapamadığını gerçekten yapabilir misin?" diye düşünüyordu. Kaido'nun gözlerinin çatıdaki dövüş boyunca değiştiğini, Luffy'yi Onigashima'dan devirene kadar gölgeliden açık renge dönüştüğünü görebilirsiniz. Sonra gözleri tekrar gölgelenir. Umut hisseder ve hayatının ona onlarca yıldır gösterdiği gerçeği hatırlar: sonunda her zaman umutsuzluk vardır.

-Mükkemmel anlatım olmuş eline sağlık oden karakteri zaten wanodan giderken prıme wb ile eşleşip rogerdan kamusari tanklayan bi karakterdi.
-wanoya geri döndüğünde eskisinden çokdaha güçlü dendi ve dönemin büyük korsanlarıyla denk güçte olduğu söylenmişti prıme ray/gaban gibi adamların dengi olduğunu düşünebiliriz buda odeni yonko lvl yapar kaido yonko lvl bikarakterden 2 atış yiyip öteki tarafa gidicekken yazarın zorlama senaryosunu iyi anlatmışsın.
Wano'yu tekrardan hızlı okudum da Oden'i tam bir canavar olarak tasarlamış.

oden çok küçümseniyor arkası dönük kafasına aldığı bi kanabo saldırısına gittiği için ne yazıkki :/

-prıme wb ile acoclu bi çarpışmaya giriyor

-beyazsakal odeni sezerken terliyor korku dolu bi bakış atıyor ve tayfasına geri çekilmesini söylüyor,yani wb ekibinin odene karşı şansı yok ve odenin gücü wb`yi korkutmaya yetiyor. (burdaki tepki aniden shanksı marinefordda görmüş akainunun tepkisi gibi)

-tüm maceralından sonra ise bizim gördüğümüz halinden çokdaha güçlü geldiği söylendi

kaidoya karşı performansını sen anlatmıştın zaten ben açıkçası luffyle dövüşen kaidonun adil teketek dövüşte prıme halinde bi odeni yenebileceğine emin değilim
bu adam çok rahat yonkou seviyesindedir hatta bu seviyeden BİGMOM,GÖZÜKEN KARASAKAL,MARİNEFORD BEYAZSAKAL VE BELKİ WANO KAİDOUYU indirebilir.

@Monkey D Garp

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık