Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 36 31.3%
  • Kötü

Kullanılan: 23 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    115
Yine senin ştandartların devreye giriyor.

Aynen çok temiz bir dövüş. Kral haki nedir bilmeyen adama aldı kral haki açtırdı saldırısına ekletti. Çok temizdi. Senin ştandartlarınla WB de çok temiz. Senin ştandartlarında bir tek Luffy kötü. Kendini bir şeye inandırmış gidiyorsun.
Benimkiler devreye girecek tabi, sen kendi fikirlerini kendi standarlarına göre vermiyor musun.

Luffy'nin dövüşleri anlamsız, ben bunu diyorum insanlar buna katılır yada katılmaz umursamadan. Kendimce geçerli sebeplerim var bunlar da dövüşlerin çok uzamasın, Luffy'nin defalarca kaybedip tekrar tekrar gelmesi, saçma sapan karakterlerin ihanet etmeleri vesaire vesaire.

Bu tartışmaya girdiğimde de dediğim gibi daha geçen arc marine amirali yedirdi içirdi lütfüyü daha ne olabilir ki.

Benimkiler devreye girecek tabi, sen kendi fikirlerini kendi standarlarına göre vermiyor musun.

Luffy'nin dövüşleri anlamsız, ben bunu diyorum insanlar buna katılır yada katılmaz umursamadan. Kendimce geçerli sebeplerim var bunlar da dövüşlerin çok uzamasın, Luffy'nin defalarca kaybedip tekrar tekrar gelmesi, saçma sapan karakterlerin ihanet etmeleri vesaire vesaire.

Bu tartışmaya girdiğimde de dediğim gibi daha geçen arc marine amirali yedirdi içirdi lütfüyü daha ne olabilir ki.
Ben bir karakteri nasıl yorumluyorsam diğerini de öyle yorumluyorum.

2v1 dövüş yapıyor diye Luffy eleştirmiştin ta WCI arc'ta.

Sonra Zoro'nun 2v1 Apoo'ya daldığını gördük.

Yardım alıyor muhabbeti yaptın kalktı kılıcı yardım etti adama.

Aldığı power uplara laf ettin. Karakter kral haki salmadan saldırısına eklemeye başladı. Bunların hepsi çok temizdi aynen.

Luffy'nin saldırısına rakipleri kafa atıyor diye eleştiriyorsunuz. Zoro'nun rakibi King havada biraz daha takılsa Zoro'nun kılıcı zaten kendisini bitirip öldürecek. Üstüne ateşini açık bırakıp köşeye otursa sabahtan akşama kadar Zoro bunu kesemeyecek. Ama bu dövüşü Zoro öyle böyle bir şekilde alıyor.

Ölüm durumunda iyileşmesi için sihirli iksir verildi. İksirin etkisi geçince 2 katı acı çekecek denildi. Hiçbir şey olmadı. Bunlar hep senin ştandartlarındı ama göremedik Zoro eleştirini.

Lucci vs Zoro'da Jinbei geldi yardım etti. Zoro'yu aldı kaçırdı dövüşten. Normalde Zoro dövüşü asla terketmez diyecek olan sizler bir şey demediniz.

Geçen Roger'ı Shakky'e aşık olduğu için eleştirdiniz. Bir sonraki bölüm o Shakky WB'yi de lale etti. Gittin WB övdün. Senin ştandartların sevmediğin karakterlere işliyor sadece.

@Alpamis
Konumuzla ne alakası var ? Canın Wb ve Zoro gömmek istiyorsa meydan senin, Lütfüye yaptığımız eleştiriler ortada onlara cevap vereceksen alalım cevabını yoksa falanca karakter şöyle yaptı, filanca karakter böyle yaptılarla işim yok, git yer o karakterleri.

@Alpamis
Konumuzla ne alakası var ? Canın Wb ve Zoro gömmek istiyorsa meydan senin, Lütfüye yaptığımız eleştiriler ortada onlara cevap vereceksen alalım cevabını yoksa falanca karakter şöyle yaptı, filanca karakter böyle yaptılarla işim yok, git yer o karakterleri.
Yaptığın eleştiriler sevdiğin karakterler için de yapılabiliyor diyorum. Onları eleştirdiğini görmedim diyorum. Siz sevmediğiniz karakteri eleştiriyorsunuz. Sevdiğiniz savunduğunuz karakterler için aynı eleştiri yaptığınız kriterler sorulunca da kör oluyorsunuz diyorum.

Luffy için ne eleştiri yaptıysan benzerini Zoro yaşadı. Bir kere eleştirdiğini görmedik. Geçen Roger eleştirdin. Bir bölüm sonra aynı durumda WB gördük. Helal olsun adama dedin. O yüzden diyorum yaptığınız eleştiriler boş. Sadece birilerini tetiklemek, Oda'yı nefret kusmak üzerine inadına yapılan yorumlar.

Yaptığın eleştiriler sevdiğin karakterler için de yapılabiliyor diyorum. Onları eleştirdiğini görmedim diyorum. Siz sevmediğiniz karakteri eleştiriyorsunuz. Sevdiğiniz savunduğunuz karakterler için aynı eleştiri yaptığınız kriterler sorulunca da kör oluyorsunuz diyorum.

Luffy için ne eleştiri yaptıysan benzerini Zoro yaşadı. Bir kere eleştirdiğini görmedik. Geçen Roger eleştirdin. Bir bölüm sonra aynı durumda WB gördük. Helal olsun adama dedin. O yüzden diyorum yaptığınız eleştiriler boş. Sadece birilerini tetiklemek, Oda'yı nefret kusmak üzerine inadına yapılan yorumlar.
Benim Luffy için yaptığım eleştirilerin benzerini zoro'nun yaşamasından sana ne ? Zoro fanı olman lazım o zaman sonuçta fanı olduğun karakterin özelliklerine haiz olmuş hahah ?

Konu ben değilim yav, konu sen de değilsin, konu Luffy ve dövüşleri, eğer cevap atabileceksen at, atamayacaksan da atma.

Karakteri ben böyle seviyorum falan yaz bari xD

Benim Luffy için yaptığım eleştirilerin benzerini zoro'nun yaşamasından sana ne ? Zoro fanı olman lazım o zaman sonuçta fanı olduğun karakterin özelliklerine haiz olmuş hahah ?

Konu ben değilim yav, konu sen de değilsin, konu Luffy ve dövüşleri, eğer cevap atabileceksen at, atamayacaksan da atma.

Karakteri ben böyle seviyorum falan yaz bari xD
Konu sizin ikiyüzlülüğünüz.

Luffy'nin Crocodile'ı yendikten sonra neden öldürmediğini niye sorgulamıyoruz peki? Crocodile zehir kullanarak nasıl yenmiş oluyor Luffy'i? Luffy bunu yerin altından göğe fırlatacak kadar etkili bir atak yapıyor koskoca ülkenin taş zeminini kırarak. Nasıl yine yenilmiş oluyor akrep zehri ile zehirledi diye? Tamamen taraflı bir bakış açın var.

DB Toriko gibi seriler de güç temelli olmasına rağmen daha rezalet bir durumda. Bahsettiğin DB'de karakterler sürekli güçlenebiliyor. Ölümden döndükçe güç artırıyorlar. Şimdi gelir dersin serinin dinamği o.:D Toriko'da da sonda zirve olarak tanıtılan 8 Kral'ı peçete gibi kenara atıyordular.

Dediğim gibi baktığın bakış açısıyla seride herkes yorumlanır. Kaido'nun Oden ile olan dövüşlerine bak. Oden gibi adam 5 yıl inanıp Kaido'ya saldırmıyor. Kaido o sürede herkesi yanına çekiyor. Oden'in 9 Kınlarından biri meğerse ihanet içerisinde. Kaido'nun tarafındaki adamlardan birinde birisinin yüzünü kopyalayabilen bir meyve var. Kaido vs Oden de Kaido lehine bir sürü şey gerçekleşiyor. Hiç ona da bu şekilde bir yorum yapıyor musun? Hayır. O yüzden boş söylediklerin.

Kurozumi Orochi ihanet içerisinde ve yine Kaido ile işbirliği yapıyor. Bu şekilde Wano'nun sınırları daha rahat açılıyor Kaido'ya. Hiç bu gibi şeyler Oden için nerf diye düşünüp Kaido için yapılan plot armorlar diye baktın mı ? Tabiki yok.
Taraflı falan bakmıyorum, tamamen basit matematik hesabı bunlar.

Croco Luffy'i zehirledi, Robin panzehir vererek Luffy'nin hayatını kurtarıyor mu, kurtarıyor, bir diğer ifadeyle Robin kurtarmasa Luffy ölecek, çok basit bir soru, ölen adam nasıl dövüşü kazanmış olacak peki :) Croco bilincini kaybetmiş olabilir ama Luffy'i öldürerek kazanıyor dövüşü, Croco kalktığında Luffy ölmüş olacak bu kadar basit. :)

DB-Toriko rezalet durumda falan değil, dövüşlerin 1 vs 1 olduğu ve güçlünün kesin kazandığı dövüşler bunlar, güç artışları ve sair hepsi serinin dinamiği tabi ne olacak. En azından bu serilerde konulan yasalar herkes için geçerlidir, OP gibi yalnızca Luffy'e çalışan yasa yazmıyor adamlar. Misal DB'de dayak yersin fasulye yer güçlenirsin ancak bu herkes için geçerlidir, OP'ta ise sadece Luffy'e çalışır, Luffy yemek yer 0'lanır, hiç Zoro'nun Sanji'nin yemek yeyip enerji topladığını gördün mü veya Luffy'nin rakiplerinin, göremezsin çünkü yasa sadece Luffy'e çalışıyor :)

Oden'i kandıran Oroçi'ydi ve Oden aptal olduğu için kanıyor, Kaido'ya ne alakası var. :) Kanjuro da Oroçi'nin adamı hatta aynı klandanlardı :) Kaido hile yaptı diye bahsettiğin kadını öldürüyor, CP0 ı da öldürüyor, bunları daha önce dile getirdim, peki Luffy ne yapıyor Usopp'a vuruyor mu hile yapınca :)

Oden niye nerf yesin, Oroçi ortalıkta dolanırken bırakıp giden Oden değil miydi, 4-5 yıl dışarıda dolanıyor, o sırada Oroçi palazlanıyor, bırakmasaymış vatanını, dönünce de Oroçi'nin tehditine boyun eğiyor mal gibi 5 yıl boyunca dans edip vatanını kurtardığını sanıyor, bundan Kaido'ya ne, alakasız çıkarımlar yapıyorsun :)

Taraflı falan bakmıyorum, tamamen basit matematik hesabı bunlar.

Croco Luffy'i zehirledi, Robin panzehir vererek Luffy'nin hayatını kurtarıyor mu, kurtarıyor, bir diğer ifadeyle Robin kurtarmasa Luffy ölecek, çok basit bir soru, ölen adam nasıl dövüşü kazanmış olacak peki :) Croco bilincini kaybetmiş olabilir ama Luffy'i öldürerek kazanıyor dövüşü, Croco kalktığında Luffy ölmüş olacak bu kadar basit. :)

DB-Toriko rezalet durumda falan değil, dövüşlerin 1 vs 1 olduğu ve güçlünün kesin kazandığı dövüşler bunlar, güç artışları ve sair hepsi serinin dinamiği tabi ne olacak. En azından bu serilerde konulan yasalar herkes için geçerlidir, OP gibi yalnızca Luffy'e çalışan yasa yazmıyor adamlar. Misal DB'de dayak yersin fasulye yer güçlenirsin ancak bu herkes için geçerlidir, OP'ta ise sadece Luffy'e çalışır, Luffy yemek yer 0'lanır, hiç Zoro'nun Sanji'nin yemek yeyip enerji topladığını gördün mü veya Luffy'nin rakiplerinin, göremezsin çünkü yasa sadece Luffy'e çalışıyor :)

Oden'i kandıran Oroçi'ydi ve Oden aptal olduğu için kanıyor, Kaido'ya ne alakası var. :) Kanjuro da Oroçi'nin adamı hatta aynı klandanlardı :) Kaido hile yaptı diye bahsettiğin kadını öldürüyor, CP0 ı da öldürüyor, bunları daha önce dile getirdim, peki Luffy ne yapıyor Usopp'a vuruyor mu hile yapınca :)

Oden niye nerf yesin, Oroçi ortalıkta dolanırken bırakıp giden Oden değil miydi, 4-5 yıl dışarıda dolanıyor, o sırada Oroçi palazlanıyor, bırakmasaymış vatanını, dönünce de Oroçi'nin tehditine boyun eğiyor mal gibi 5 yıl boyunca dans edip vatanını kurtardığını sanıyor, bundan Kaido'ya ne, alakasız çıkarımlar yapıyorsun :)
Kaido ile birlikte kandırıyorlar. Yine öncesini okumadan sallama konuşuyorsun. Kaido ile Orochi 5 yıl kadar fabrikalar iş görecek sonrasında gidicez gibisinden söz veriyorlar. Savaşa girersen bir çok masum insan ölür diyorlar. Oden de bu sebeple anlaşmaya varıyor. Az önce ortaya koyduğun müttefik, ihanet muhabbetleriyle alakalıydı bu örnek.

5 yıl sonra Kaido ve Bin adam vs 10 kişi oluyor. Ona rağmen yeniliyorlarken Kaido vs Oden'e dışardan müdahale geliyor. Oden yoksa kafasını alacak Kaido'nun. Plot armor dediğini görmedim. Bu arada bir konudan bahsediyorsan iyice o konuya hakim ol. Öncesinde git oku.

Burada araya girmeseler Kaido'nun kelleyi alıyordu. Plot armor dediğini görmedim.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık