Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 34 40.5%
  • Orta

Kullanılan: 31 36.9%
  • Kötü

Kullanılan: 19 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    84
Luffy iki lokma yemek için bile Tanrı Vadisi'ni basabilecek bir adam ama Rocks bu gidişle Oden tadı verecek gibi; dön güncele de tayfanın kuduruşunu bir görelim bari.

Kara para, illegal işi legalmiş gibi göstermekle ilgili bir kavram reis, konuyla alakası yok.

Bu bölüm Rocks tayfasının çaldığı (?) para bağış adı altında milletten toplanan ama bağışlanmayan, o adadaki rahiplerin, görevlilerin yediği para. Yani Rocks tayfası gidip de masumları yağmalamamış, o yüzden bu bölüm özelinde yer değiştiren paraya da çalıntı para denmez, yapılan vurguna da soygun denmez.

Garp'ın 1 tane bile sivil kurtardığını ben hatırlamıyorum. Bak Shanks Coby'i kurtardı, Luffy'i Higumanın elinden, Deniz Canavarının elinden kurtardı, Bonney, Zoro'nun elinden Kutsal Ejderi (sivil denmez ama o da insan) kurtardı, Luffynin kurtarmadığı ada, halk kalmadı, WB, korsanların elinden BAA'yı kurtarıyor, BM keza öyle. Garp kimi kurtarıyor, kenarımın Kahramanı :)

Daha önce de yazdım, Garp Reverie ye gidiyor, Kutsallar insanların üzerine biniyor, masumları vuruyor, köle yapıp öldürüyorlar, Garp donut yiyor. Kutsal Vergiyi az verelim diye kendi krallığı nüfusu azaltmaya çalışıyor, çöplükteki insanları ki içinde Ace ve Luffy de vardı bunların, diri diri yakacaklardı, bu adam hala hav hav diyor, bu kadar omurgasız olunmaz yahu :)

Bak Kutsal Ejderlerin içinden Mjosgard düzene kafa tutarken ölüyor, Sai ve Leo Lucci'nin elinin tersiyle yendiği adamlar Kutsal Ejder tekmeliyor, Luffy 2 yıl önceki çöp seviyesiyle Kutsal Ejder yumrukluyor, Garp ne yapıyor, Kutsal Ejderlerin arkasından söyleniyor, başka yaptığı bir şey yok.

Yahu Kutsal Ejderler hükümete bağlı olmayan adalara 3 yılda bir gidip insan avı yapıyorlar, bu sırada onlarca denizci gemisi korumalık yapıyor, insan hakları savunucusu Garp ne yapıyor o sırada :)
Öyle deme reis, Kahraman Garp olmasaydı bugün Kutsal Ejderlerin çoğu mezarda olacaktı, reisim yiğitler gibi kapışıp Kutsal Tanrılarının canını kurtardı.

Ayrıca Kutsal Ejderlere karşı isyan bayrağı açmış kafir Roger, Xebec, Luffy, Big Mom gibi kanunsuzlarla da kapışıp hadlerini bildirdi. Yiğidim olmasaydı bu kanunsuzlar kim bilir kaç masum Kutsal Tanrı kanı dökecekti.

Bu arada şöyle bir bakıyorum da... bir kadın için madara olan efsaneler... Dünya hükümetine katılmak için çabalayan Harald falan. Harbiden bu OP'un efsanelerden tek bir Kral'ı var...

Kadın görünce kıçı başı oynamaz... Yoluna çıkan herkese iyilik yapar... ve yine yoluna çıkan tüm kötüleri tek başına ezer... Ülkesini koruması için dünya hükümetine ihtiyaç duymaz ve üstüne geldikleri zaman hepsini ezip geçer. Çünkü "Dünyanın en güçlü savaşçı ruhu" bunu gerektirir. Selam olsun... seride ki lakabı da öyle olan... OP'un gerçek kralına... :a:
Ryuuma başganıma karşı tavrımız;

Bazı elemanlar garp sivil kurtarmamış felan diyorlar tanrı vadisindede kutsalları bile istiye korumuş gibi anlatıyorlar arıkovanına girdiği gibi sivilleri tahliye etti bu adam şurup köyüne saldırmak üzere olan korsan gemisini batırdı ve oraya kendi adını astı bu adamın gençlikte operasyonunu görmedik diye bazı zeki insanlar sivil korumadı diyor aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı tanrı vadisi öncesi bile garpın bissürü kahramanlığı var deniyor tanrı vadisinden bahsetmeme sebebi zaten kutsalları istemeyerek koruması sengoku bizzat anlatıyor aynı sengoku garp için ahlak anlayışı kutsalllara karşı popüleritesi ve başarıları bukadar olmasa tarihten silerlerdi garpı diyor burda gelmiş boş atıyosunuz son bölümde bile xebec geldi garpın hükümeti sevmediğini belirtti yorumlara bak garpı herkes eleştirmesin herkes anlayamaz çünkü reisin hikayesini.

Bide gelmiş korsan kovalamış diye gömülüyor adamın işi bu işi napsın datebooka göre garp chinjao gibi dönemin pekçok büyük ismini indirmiş/kovalamış vb işini sonuna kadar yapıp genç nesili eğiten ve iradesini kobye devreden bi karaktere yapılan saygısızlık şu formda çok üstseviyede.

O övdüğünüz korsanlara bakalım şimdi

-babacan denen wb içinde sivil olan adayı yıkıyor
-bigmom desen acıkınca çocuklarını katlediyor
-kaido desen en karaktersizleri zaten wanoda zayıf çocuklara insanlara yaptığı zulmü hükümet bile yapamaz o seviye bi rezil
-rox desen kurduğu tayfanın yaptığı yağma belli iyilik meleği yapıyosunuz ya adamları şimdi ben böyle gömünce knk bunlar korsan ya felan dersiniz 😁

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık