Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 37 31.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    117
bu zamana kadar şeytan meyvesi yiyen gördüğümüz tek dev şu babası volkanda ızgara yapan dev kızıydı galiba. bedenini istediği gibi küçültüp büyütmesini sağlayan bir meyvesi vardı.

Elbaf'ta zaman dışarıya göre farklı mı akıyor?
Bu bölüm çıktığında zaman muhabbetini konuşmuştuk, zamanın normal aktığı sonucuna varmıştık diye hatırlıyorum. O zamanki muhabbetlere ek olarak bu bölümden sonra Şövalyelerin adaya gelip gitmesi, Gaban'ın olması gereken yaşta görünmesi, Xebec'in adaya yaptığı ziyaretlerin "Yıl" bilgisinin One Piece evreninin normal akışı üzerinden verilmesi gibi şeylerde zamanın normal aktığını destekleyen şeyler. Herald'ın öldüğü ve Loki'nin yakalandığı tarihlerde de sorun yok gibi.

Bu sözün neden söylendiği henüz belli değil diyebiliriz.

Bu bölüm çıktığında zaman muhabbetini konuşmuştuk, zamanın normal aktığı sonucuna varmıştık diye hatırlıyorum. O zamanki muhabbetlere ek olarak bu bölümden sonra Şövalyelerin adaya gelip gitmesi, Gaban'ın olması gereken yaşta görünmesi, Xebec'in adaya yaptığı ziyaretlerin "Yıl" bilgisinin One Piece evreninin normal akışı üzerinden verilmesi gibi şeylerde zamanın normal aktığını destekleyen şeyler. Herald'ın öldüğü ve Loki'nin yakalandığı tarihlerde de sorun yok gibi.

Bu sözün neden söylendiği henüz belli değil diyebiliriz.

Böyle bir yazı var. Ben mangayı çok okumuyorum bu aralar. Zaman hesaplaması yapanlar vardı, belki faydası olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık