Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Öngörüş

Haydaa... Gezmeye dışarı çıkmıştım, meğer ne kadar çok şey kaçırmışım! Bu arada Redon'a güvenmiyorum ben. WorstGen'e de normalde güvenmezdim ama Çorumlu olduğu için güveniyorum. :good:

Yami Yami no mi Model: Black Nika

:D

İmpel Down'da Luffy Magellan'ı yenememişti çünkü haki mevzusu çok sağlam değildi. Blackbeard karşısına çıktığında ise gerilip sağlam bir yumruk gömmüştü. Orada hakisi uyanıyor tarzı bir panel olarak düşünmüştüm ama acaba Nika aydınlığı yami yami karanlığı temsil ettiğinden haki muhabbetinden daha özel bir şekilde meyvelerin birbirlerine olan düşmanlıkları olabilir mi. Luffy orada BB'ye vurmasının sebebi hakiden farklıydı belki.

Tanrı Vadisi değil, sebebi geldi diye duydum ben. Yani Tanrı Vadisi'ni görmüyoruz. Oradaki olayın neden meydana geldiğini anlatıyor bölüm.
Olay nedeni derken , bunlar yarışma türü insan avına çıkmamış mıydı ? Yoksa savaşı eğlenceli hale getirmek için mi öyle davranıp , konuşuyorlardı.
Birde Hemşehrimin kendi hakkındaki bilgiler kisa süreli manganın önüne geçti. Takipteyim daha fazla bilgiye ulaşırız umarım.

Olay nedeni derken , bunlar yarışma türü insan avına çıkmamış mıydı ? Yoksa savaşı eğlenceli hale getirmek için mi öyle davranıp , konuşuyorlardı.
Birde Hemşehrimin kendi hakkındaki bilgiler kisa süreli manganın önüne geçti. Takipteyim daha fazla bilgiye ulaşırız umarım.
O kısım doğru, ama Xebec'in hazine yüzünden oraya gitmesi konusunda çok detay bilmiyoruz, sanırım o detay var bölümde.

Teach ne güzel orjinal bir karakter gibiyken önce Xebecin veledi sonrasında Tanrı çıktı. Özgünlüğü kalmadı karakterin. Luffy de olabilir bu Tanrı muhabbeti de,Teach sıfırdan yükselmiş havası veriyordu hep.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık