Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger'ın zamanında en güçlü denizci Sengoku'ydu bilgisi yeni bölümde mi var? Yoksa başkaya yerde geçen bilgiler mi? Bu arada Sengoku bence de Garp seviyelerinde biri. Ama ondan güçlü müdür? Sanmam.

Edit: Yorumu atan adamın kendi düşüncesiymiş.

Bölümde Garp var Roger var ve Rocks var anlaşılan. Bakalım Roger ve Garp'ın çarpışması ne kadar büyük.
Abi bilgiyi başta 1156 tagiyle paylaştığı için bölümden gelen bilgilerle netleşiyor diye düşünüyorum. Sonra da Garp tam bir canavar ama Sengoku’yu hafife almamalıyız Garp’a artı yazan şeyler Sengoku’ya da yazar denmiş. En güçlü amiral olarak bahsetmiş Sengoku’dan zaten gördüğümüz gibi. Garp’ı da amiral olmadığı için ayrı koyup döneminin en güçlü iki donanma askeri; kimse -düzeltiyorum- hiçbir amiral onların seviyesinde değildi diye not düşmüş. Keyiflendik yine bakalım göreceğiz :D

Son düzenleme:
Roger'ın zamanında en güçlü denizci Sengoku'ydu bilgisi yeni bölümde mi var? Yoksa başkaya yerde geçen bilgiler mi? Bu arada Sengoku bence de Garp seviyelerinde biri. Ama ondan güçlü müdür? Sanmam.

Edit: Yorumu atan adamın kendi düşüncesiymiş.

Bölümde Garp var Roger var ve Rocks var anlaşılan. Bakalım Roger ve Garp'ın çarpışması ne kadar büyük.
Kong siz başı çeken iki denizciydiniz diyordu zaten güç olarak yakınlardır ama garp güçlüdür bitık sengoku zekasıyla öne çıkıyor birazda.

Kizarunun önümüze yemek getirdiği günleri görmedik daha lütfücü xD
Taktik değil o la, sıvama:)
Eminim anasını satayım ya. Daha önceden adını duyduğumuz ve gücünü merak ettiğimiz ne kadar kararkter varsa karşılıklı saldırı çarpıştırıp seriden ayrılıyor. Pica dövüşü Oda için çok üst düzeymiş yani.
Sen hxh anımsatan bir şeyler istiyorsun, anlıyorum ama Oda onu yaparken araya 50 mesele sıkıştıracağından başını sonunu kaçırır insan. Şöyle bir 4-5 bölüm araya bir şeyler karıştırmadan çizse becerir aslında da illa araya bir gölge, silüet, lüzumsuz bir gizem, önemsiz başka bir dövüş sıkıştıracağından heba olur.
Mesela Katakuri dövüşünün son faslında, geleceği görme vs mevzusunu iyi kotarmıştı. Kaido dövüşünde nikaya kadar yine haki türleri, kral haki ekleme mevzusu, ortak saldırılar vs bir şeyler vardı. Sonra nasıl olduysa Sanji biyonik robot, Zoro iksirli aşı, luffy zıpır beyaz denyo... bir tadı kaçtı işlerin.

Sen hxh anımsatan bir şeyler istiyorsun, anlıyorum ama Oda onu yaparken araya 50 mesele sıkıştıracağından başını sonunu kaçırır insan. Şöyle bir 4-5 bölüm araya bir şeyler karıştırmadan çizse becerir aslında da illa araya bir gölge, silüet, lüzumsuz bir gizem, önemsiz başka bir dövüş sıkıştıracağından heba olur.
Mesela Katakuri dövüşünün son faslında, geleceği görme vs mevzusunu iyi kotarmıştı. Kaido dövüşünde nikaya kadar yine haki türleri, kral haki ekleme mevzusu, ortak saldırılar vs bir şeyler vardı. Sonra nasıl olduysa Sanji biyonik robot, Zoro iksirli aşı, luffy zıpır beyaz denyo... bir tadı kaçtı işlerin.
En azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.

En azından şöyle sağlam saldırılarla birbirlerinin +/- yönlerini göstersin karakterler. Diyelim ki mesela; Garp'ın armamenti, Xebec'ten üstün ama Xebec de çok dayanıklıymış Garp'ı yorarak yıpratmış vs.
O yok ama iki karakter saldırısı çarpışır gök yarılır sonra üstüne iki cümle replik ya da dış ses, konu kapanır. Bu ne? Ben heyecanlanmıyorum artık buna.
Wb vs Roger bölümünde seriye olan ufak bağlarını da koparmış biri olarak sana diyebilirim ki biraz geç kalmışsın xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık