E. Oda SBS de açıklamış diyorum, ne spekülasyonu, Kaido'nun 20 yıldır yatması senin uydurman.
1-E. Oda silaha Efsanevi demiş,
2- Kaido silahı 40 yıldır kullanıyor
3- Bu silah normalde ünvansız bir silah, yani ustasında çeliğinde maharet yok, ona rağmen tek çentik yok üzerinde, açıp Mihawk'ın Yoru hakkındaki beyanlarını okuyabilirsin, Kaido kullana kullana silah Yoruya dönüşmüş.
Mihawk'ın Yoruyu kendisinin kararttığına dair tek bir panel yok, neyini kabul edelim. Belki Zoro gibi başkasından aldı adam, açıklamaya muhtaç bir bilgi bu.
Elbaf'ın dünya hükümetine izin vermediği nerede geçiyor ? Ne zaman hükümetle korsanlarla savaşmış Elbaf, böyle bir bilgi yok.
Şuan hükümet Elbaf'a saldırıyor diyorsun, Elbaf'ta savaşacak adam kalmadı, mahvedildi, dış bir güç kurtaracak, Elbaf örneği gibi diyorsan Ryuumanın Şövalyeleri IMi falan yendiğini hayal et o zaman, adam gelen bütün akınları durdurmuş, böyle açıklama yok diyorsun, yazıyor işte, korsanlar saldırmış, hükümet saldırmış, daha ne olacak ?
Monster mangasından ayrılan yer neresi ? Ryuumanın Wanodan ayrılmadığına dair bir panel varsa göster, diğer atıflar bu adamın dünyayı gezdiğini doğruluyor çünkü. Dünyaca ünlü samuray deniyor, ejderha kesti deniyor, hepsi Monster mangasında geçen mevzular ki gir Wikiye bak, tamamen Monster referans alınmış ve canon kabul ediliyor.
JB ile Ryuuma kıyaslandı yazmadım ki ben, kendi fikrimi yazdım.
Wano için Ryuuma kurtarıcı, JB yi de kurtarıcı sandıkları için yan yana geçirmişler,
Orada bile dediğime geliyor, E. Oda subliminal mesaj verip JB ile Ryuumayı denk ifade etmiş. Luffy'i JB sanmaları bir şey ifade etmiyor, E. Odanın anlık gördüğü de benim gibi demek ki