Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 91 75.8%
  • Orta

Kullanılan: 20 16.7%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    120
Ustat bu flashback kisminda hic seytan meyvesi gucu gormedik yahu. Adamlar dumduz haki ile savasiyorlar tayfa kuruyorlar. Baksana Roger, Gyaban, Garp, Rayleigh, Shakky, Xebec bunlarda hic meyve alameti yok olmamis da.

Roger ile Garp birbirlerini dusman olarak degil ikisi de birbirini gecmek ya da guclenmek icin savasmasi gereken birer rakip olarak goruyorlar.

Roger’in Shakky’e takintili olmasi anlasilabilir bir durum gercekten cok ust duzey bir aurasi var ablamizin ama maalesef sectigi kisi Rayleigh olmus, Roger sansina kussun. Gloriosa’nin Elder Nyon olacagini kim tahmin edebilirdi ki. Oda yaslandirirken hic acimiyor vallahi. Ayrica Tritoma bana Luffy’in annesi havasi verdi zaten cok teori vardi Elder Nyon bir onceki kralice hastaliktan oldu dediginde o zamanlar bile konusuluyordu gerci bu zamana dek gerek Luffy gerek Garp olsun hep orasiyla ilgili baglantilar vardi muhtemelen Luffy’in soyu Amazon Lily’lere dayaniyor.

Ben Xebec’te meyve bekliyordum ancak cikmadi lakin soyle bir durum var iki meyve birden yemeye kalmistir durdurmaya calismisladir tahminimce. Tayfasi da oldukca guclu kendine guvenen adamlardan olusuyor. En son gelen Silver Axe kesin ihanet eden kisi olacak tam denizci havasi var adamda. Urouge’nin meyvesini kullandigini dusunuyorum cunku hasar aldikca guclenmesini saglayan bir meyvesi vardi Urouge’nin.

Shiki ile Captan Jonu son sayfada karşı karşıya çizmiş, dikkat ettiyseniz. Ikisinde de, tilki bakışı var. Her an ihanet edecek havasindalar.
Shiki'nin lakabı ''Ahlaksız'' dı, John desen hazine avcısı bir tip, ikisi de ihanet edebilir, hatta BM bile sanki meyveleri çalıp kaçacak izlenimi bırakmıştı ancak bu adamlar Davy Back ile bağlanmışlar, o yüzden ihanet edeceklerini sanmıyorum.

Bu bölümdeki Gümüş Balta ise kendisi geliyor ben Rocks ekibine katılacağım diyor, yani Davy Back bağı yok. XDrake gibi ajan çıkma ihtimali çok yüksek geldi ancak bu adamın ileride Gümüş Balta diye isim yapmış bir korsan olması kafa karıştırıyor. Ajan denizci olsa açığa çıksa niye korsanlık yapmaya devam etsin.

Böyle flashbacklerle nerede kaldığımızı unutuyoruz.

Yukarıdaki bir arkadaş 13 kişiyi isa son yemeğinden bahsetmişti. Ona bir ek de ben yapayım. Kayıp cennet kitabında adem ve Havva’nın yasaklı elma yemesini anlatırken iki adet olduğu yazar.

Flashback de gösterilen karakterlerin şeytan meyvelerini adam akıllı görmedik, gösterilen karakterlerin çoğu da daha meyve görmedi. Yani rocks korsanları acaba dünyanın kralı olmak için savaştıkları için günahları olarak dünyaya şeytan meyvelerini dağıtmış olabilirler mi onu merak ettim.

Anlamadığım bir nokta da elbafta bu meyveleri kullanacak adam yok mu da bunları saklıyorsunuz ? Hadi birisi nika olduğunu düşünelim bunu yiyecek kişi harald olsa, öldükten sonra meyveyi bulamayacaklar mı ?

ihanet olayına gelecek olursak bana göre tanrı vadisinde imunun işi olabilir
BM meyve sahibi orada, yatar bu teori, dünyaya zaten dağılmış meyveler var Rocks dağıtmıyor, hatta kendisi de meyve arıyor.

Elbaf kısmını ise çok saçma buluyorum. Krallığın hazinesi bir meyve var, babadan oğula geçtiği söyleniyor, mantıken kralın bu meyveyi yemesi gerek ama kimse yemiyor, sandıkta saklıyorlar, Harald niye yemiyor bunun açıklanması lazım.

Tanrı Vadisinin Haritadan silindiği söyleniyor, demek ki yok edecek bir kudret var, antik silah olması muhtemel.

One Piece dünyası yatsın kalksın Rocks Korsanları'nın birbirine sıkı sıkıya bağlı bir tayfa olmadığına dua etsin.
BM ve Kaidonun ittifak yaptı haberine verilen tepki ortada. Kısa sürelidir inşallah diye dua ediyorlar. Bu iki tayfa bir gemiye binip yola çıksa dünyada durduracak bir güç yok, Wanoda bile E. Oda ne taklalar attı, adam BMnin bütün tayfasını aşağıda tuttu saçma sapan şekilde.

Rocks'un son sayfadaki sözleri ve karizması. Kelimeler kifayetsiz.

Bu arada Harald'a tayfasındaki herkesten daha çok değer veriyor muhtemelen ama bi türlü ikna edememiş, platonik ilişki gibi :D

Shiki'nin lakabı ''Ahlaksız'' dı, John desen hazine avcısı bir tip, ikisi de ihanet edebilir, hatta BM bile sanki meyveleri çalıp kaçacak izlenimi bırakmıştı ancak bu adamlar Davy Back ile bağlanmışlar, o yüzden ihanet edeceklerini sanmıyorum.

Bu bölümdeki Gümüş Balta ise kendisi geliyor ben Rocks ekibine katılacağım diyor, yani Davy Back bağı yok. XDrake gibi ajan çıkma ihtimali çok yüksek geldi ancak bu adamın ileride Gümüş Balta diye isim yapmış bir korsan olması kafa karıştırıyor. Ajan denizci olsa açığa çıksa niye korsanlık yapmaya devam etsin.

BM meyve sahibi orada, yatar bu teori, dünyaya zaten dağılmış meyveler var Rocks dağıtmıyor, hatta kendisi de meyve arıyor.

Elbaf kısmını ise çok saçma buluyorum. Krallığın hazinesi bir meyve var, babadan oğula geçtiği söyleniyor, mantıken kralın bu meyveyi yemesi gerek ama kimse yemiyor, sandıkta saklıyorlar, Harald niye yemiyor bunun açıklanması lazım.

Tanrı Vadisinin Haritadan silindiği söyleniyor, demek ki yok edecek bir kudret var, antik silah olması muhtemel.

BM ve Kaidonun ittifak yaptı haberine verilen tepki ortada. Kısa sürelidir inşallah diye dua ediyorlar. Bu iki tayfa bir gemiye binip yola çıksa dünyada durduracak bir güç yok, Wanoda bile E. Oda ne taklalar attı, adam BMnin bütün tayfasını aşağıda tuttu saçma sapan şekilde.
Usta buna inanıyor musun?:D

Insanlar bölümde gösterilen Tritoma'nın(Boa Hancock dan önceki ölen imparatoriçe) Luffy'niin annesi olabileceğini söylüyorlar. Kişiliği uygun gözüküyor. Ve Kuma'nın onu neden Amazon adasına e postaladığını da açıkllıyor.
Gloriosa, Shakky ve Hancock da aşk hastalığına yakalandılar ama ölmediler. Tritoma'nın ölmesinin ardındaki sebep çocuk sahibi olması olabilir, belki de aşk hastalığını ölümcül yapan şey budur.

Shiki'nin lakabını çeteci diye düzelttik sonradan.

Wano rezalet üstü rezaletti. Luffy çok erken girdi zirve olayına. Kaidou gibi adamı yenmiş biri gidip Lucci, Kizaru gibi adamlarla uğraşıyor.

Arlong da efsaneydi reis, üstelik okumadım o kadar yazıyı özet geç nerede sayılıyor xD
İşine geldiğine bakıyon anlaşılan.:D

Anlaşılan Roger Xebec ve Garp aynı jenerasyondan gibi duruyor ya da sayılıyor. Eichiro Oda üçü için gençliğin ateşiyle hareket ediyorlar gibi bir şey diyor. Büyük Korsan Çağında ise efsane olarak konuşulacaklar diyor. Beyazsakal bunlardan sonra ortaya çıkıyor. Xebec'in düşüşü Roger'ın KK olması ve ölmesiyle Garp'ın da çağı sona eriyor. Sonra WB'nin çağı başlıyor anlaşılan.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık