Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 91 75.8%
  • Orta

Kullanılan: 20 16.7%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    120
Tamam,

50 yaşındaki Xebec, gençlik ateşiyle yanıp kavruluyor,

Öldükten 14 yıl sonra başlayan 24 yıllık dönemde Efsane olarak anılıyor ancak onu bilen anan sayan kimse yok,

E. Oda kendisi masal anlatıyorum diyor ama bu fıkraya da gülecek değilim, sen gülebilirsin senin bileceğin iş.

Japoncam yok bro, çeviriyi yapan sen bile Japonca kısım boş diyorsun, İng çevirmenler arasında bile bir sürü yerde farklı çeviri çıkıyor, resmi çeviri çıkınca anlaşılır anca.

Hayır, sayfaları atayım bak

1154

56 yıl önce Reveri oluyor Rocks amiral kesiyor, Haraldla karşılaşıyor,

Aynı bölüm 48 yıl önceye dönüyoruz Harald adadan ayrılıyor, Rocks adaya geliyor, Rocks'ın 8 yıl önce amiral kestiği, reveride Haraldla karşılaştığı söyleniyor.

1155

48 yıl öncedeyiz Rocks Elbafta en alttaki kutu ve devamındaki sayfada Reverinin Haraldla karşılaşmanın vs aynı yıl olduğu yazıyor. Ben de hani bu olaylar 8 yıl önce olmuştu diyorum.

Yalnız Harald bir cinayetten bahsediyor. Bunun amiral olayı olduğuna dair bir ibare yok. Tamamen farklı bir olay olabilir.

Yalnız Harald bir cinayetten bahsediyor. Bunun amiral olayı olduğuna dair bir ibare yok. Tamamen farklı bir olay olabilir.
O sayfadan sonra attığim sayfalara bak Xebecin tanıtıldiğı sahnede yaziyor.

8 yıl önceki dünya konseyinde Haraldla karsilastigi ve amiral kesip kayiplara karistigi yaziyor.

1154un içinde bir sorun yok, sorun 1155 bölümde hepsi ayni yil.oldu söyleminde

Peki kizaru başka tarafa bakarken WB kılıcıyla vuruyor ve kizaru'nun üstünden geçiyor bizimkilerde olduğu gibi. Kral hakisi kullanabilseydi çoktan kullanabilirdi diye düşünüyorum.Marineford'a remake yapılsa iyi olur haki kullanıp kullanmadığı görmüş oluruz.
Acoc yoksa bile silahlanma kesin var amiraller 2 tür hakide uzman die geçer vivre cardda zaten.

O sayfadan sonra attığim sayfalara bak Xebecin tanıtıldiğı sahnede yaziyor.

8 yıl önceki dünya konseyinde Haraldla karsilastigi ve amiral kesip kayiplara karistigi yaziyor.

1154un içinde bir sorun yok, sorun 1155 bölümde hepsi ayni yil.oldu söyleminde
Harald birden fazla kez Dünya Konseyi'ne katılmış olabilir. Niye iki olayın aynı olduğunu düşünüyorsun ki?

Bazı Luffy fanlarının Garp ve Roger savunduğunu görüyorum. Merak etmeyin. Nika ve Joyboy çıktıktan sonra Roger'ın da, Garp'ın da, korsanlar kralı olmanın da bir anlamı kalmadı. Luffy artık bunlardan çok farklı bir yerde.
Luffy rogerın varisi seride bu işlendi biçokkez joyboyun gücünü kullanması onun luffy olduğunu değiştirmiyor hedefi korsanlar kralı olaral gerçekleştirilebilcek bi hedef yani roger çoktan luffynin hayalini gerçekleştirebilcek seviyeye gelmişti.

Garpın luffy korsanlıkla alakası yok ztn tavırları benzıor sadece.

Luffy rogerın varisi seride bu işlendi biçokkez joyboyun gücünü kullanması onun luffy olduğunu değiştirmiyor hedefi korsanlar kralı olaral gerçekleştirilebilcek bi hedef yani roger çoktan luffynin hayalini gerçekleştirebilcek seviyeye gelmişti.

Garpın luffy korsanlıkla alakası yok ztn tavırları benzıor sadece.
Retconpiece'e çok güveniyorsun... Ayrıca One Piece'de asıl olay çok uzun zamandır korsanlar kralı olmak değil, İm'i devirmek. Hikaye hep bu yönde gidiyor.

Retconpiece'e çok güveniyorsun... Ayrıca One Piece'de asıl olay çok uzun zamandır korsanlar kralı olmak değil, İm'i devirmek. Hikaye hep bu yönde gidiyor.
Devrimcilerin olayı o luffynin olayı değil dragona boşuna imparator demiyoruz.
Roger ve garp o sırada kaç yaşında?
40 dan az oldukları belli god valleyde 40 yaşlarındaydılar garp denizcilere 22 yaşında girdi 22-40 aralığında olmaları lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık