Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 87 75.7%
  • Orta

Kullanılan: 19 16.5%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    115
O durum biraz Smoker vs. Hasır şapka tayfasına benziyor. Smoker Hasır şapka tayfasını yakalama niyetinde ama Hasır şapka tayfasının Smoker’ı yakalama, öldürme gibi bir derdi yok, güçlü olmalarına rağmen kaçıyorlar veya pek bir karşılık vermiyorlar. Roger’la Garp’ın arasının iyi olduğunu düşünüyorum, Roger hiçbir zaman öldürmek niyetiyle Garp’a saldırmamıştır veya 1v1 harici Garp’la savaşmamıştır.
Çok doğru Garp çağının eziği Smokerıdır.

1- Xebec’in Amiral öldürdüğü zamanlarda Roger koramiral bile öldüremez diyorum. O yaşlarda öldüremez zaten. Zirve halinde de amiral ayarı Garp’ı yenememiş.

2- Mantıken eğer Roger tayfası vs Garp olsa, 1v1 olmasa yani, Roger tayfasının rahat alması gerekir. Roger muhtemelen her zaman 1v1 savaşmış.
1- rogerın denize açılan hali indirir

2-garp amiral ayarı :( öhöm

Yavhehe

SODA bizi Gümüş Balta'da ters köşe yaptı. Zombilerden baltalı olanı o zannettik o çıkmadı. Bu arada tasarımına bayıldım harikulade bir tasarımı var.
Ciddiyet desen akıyor karizma var. Bu adamında Shiki gibi ölüp ölmediği belli değil herhalde. Ochoku adayı sahiplenmiş çıktı sonra alaşağı ettiler adamı. Demek ki onlardan bilmediğimiz karakterlerden hala hayatta olanlar var gibi görünüyor bakalım.

Benim tek anlamadığım nokta şu, Roger Korsanları vs Garp denizcileri arasında olan savaşta Roger ve Garp teke tek kapışıyor da diğerleri izliyor mu?

Bu Ray ile Gaban'ı kim tutuyor abi... Bu kafama çok takılan bi durum mesela. Bogard ikisini birden mi tutuyor yoksa :D

Son düzenleme:
Xebec gibi fakat Teach gibi net belirtilmeyecek herhalde. Yada God Valleyde ki Ejderlerin kölelerinden birisinindir.

Rocks tayfasında ki Balıkadam Jinbeninin babası herhale.

Son düzenleme:
Roger bence bizim gördüğümüz zaman prıme halinin %50-60 ı felan neden

Yaşlı garp vs kuzanın çatışması daha sert geldi bana garpta haki olarak yaşlı hali burdaki halinden güçlü gibi ama fiziksel statları burdaki hallerinin daha iyidir stamına,endurance,hız felan
Garp konusuna katılmayabilirim ya Garp gençliğinde de yaşlılığında da hayvanat bir adam bence. Kuzan konusunda Shiryu olmasaydı daha farklı şeyler konuşuyor olma ihtimalimiz vardı sanki.

Garp Shiryu'dan o darbeyi yiyip yere düştüğünde ben uyumak ya da dinlenmek için falan yere kendisi uzandığını düşünmüştüm ki gençliğinde olsa muhtemelen o tarz bi tepki verirdi bence :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık