o zaman da serideki gerçek kötü kim tartışması ortaya çıkıyor. Yani olay krallık savaşıysa sadece şu iyidir bu kötüdür diyemiyorsun pek. Burada vegapunk'ın dediği gibi kim haklıydı kim değildi bir şey söylemek güç dediği kısım çok doğru. Şimdi geri dönüp bir bakacağım Davy back oyunlarıyla ilgili bir kaç bilgi veriliyordu bir de Davy Jones hakkında.Güzel tespit büyük ihtimal joyboy zamanından beri d klanı arasında iyiler ve kötüler olarak ayrılan d ler muhakak olmuştur.
Altın Racır baya fena, boşuna Korsanlar Kralı olmamış. Onunla ilgili de çok bir şey görmedik. Dolu dolu bir abimiz, ileride Xebec ve Roger'in filmi veya spin-off'u yapılırsa iyi olurdu.Yahu Garp dediğimiz adam Xebec'in arkasında yürüyen Shiki'ye karşı bile tek değil Sengoku'yla beraber savaşmış. Ya Rocks güç ile boyunduruk altına aldığı insanların ihanetine uğrayarak kendini bitirdi ya da Figarland Garling fenasal bir herif.
Haklısın hocam zaten asıl mesele orada yatıyor hükümet tarafı ve joyboy tarafı kendilerince haklı ideoloji çatışmasından kaynaklanıyor benim anlam veremediğim roger d iradesini hikayesini raftelde öğreniyor beyazsakala anlatıyor son görüşmesinde ama ölmeden oğlunu garp emanet ederken hiç mi birşey uyandırmadı?o zaman da serideki gerçek kötü kim tartışması ortaya çıkıyor. Yani olay krallık savaşıysa sadece şu iyidir bu kötüdür diyemiyorsun pek. Burada vegapunk'ın dediği gibi kim haklıydı kim değildi bir şey söylemek güç dediği kısım çok doğru. Şimdi geri dönüp bir bakacağım Davy back oyunlarıyla ilgili bir kaç bilgi veriliyordu bir de Davy Jones hakkında.
Bence kalmaz. Adam istese Roger gibi Korsan Kral olabilirmiş, ama istememiş.Gömerken op evrenindeki her karakteri dahil ederek gömmüyorum. Mevcut tartışılan karakter içerisinde WB 3. kademede kalırken Roger 2. kademede kalır.
Aynen, öngörüşte onu yazdım. Roger + Garp vs Xebec dövüşünün sebebi belli değil. Taç mücevher veya meyveler olamaz. Başka bir şeyler var. İleride açıklanacaktır.Serinin başlarında Teach vs Luffy için zemin hazırlanıyordu , şimdi Teachin babasının efsanevi bir korsan olduğunu anlatıyor . Öncesinde bize verdiği bilgi ise Garp ve Rogerin olduğu adada bu adamın yenildiği . Garpın adaya geliş motivasyonu tamamen ‘ Roger ‘ ile savaşmak . İyi de Garp aynı motivasyonu Xebec için kullanmadı . God Valley olayı açıklanmadıkça her şey havada kalıyor . Birde adanın şampiyonu Garling var .
Muhtemelen Luffy ve Koby vs Teach olacak . Koby için de Garp üzerinden senaryo zemini hazırlandı . Roger ve Garp vs Xebec olmuş olabilir tarih tekerrürü söz konusuysa
Kesin hocam garp yıllarca rogerın peşinden gitmiş aralarında ne yaşanmış olabilir de adamın ismini duyar duymaz tetikleniyor sanki düşmanlıktan ziyade ikisinin arasında geçmişten bir mesele var.Aynen, öngörüşte onu yazdım. Roger + Garp vs Xebec dövüşünün sebebi belli değil. Taç mücevher veya meyveler olamaz. Başka bir şeyler var. İleride açıklanacaktır.