Serideki zirve joy boy ve rakibi imu'dur onlardada kılıç yok. Xebec, Roger, wb bunlar sonraki yeni yetmeler
Tepkisine bakarsak JB > Imu diyebiliriz.
Kaidonun kendisiyle dövüsebilecekler listesinin Kaidodan zayıf olduğunu ve kendini sadece JBnin dövebileceğini de hesaba katarsak
JB > Kaido > Xebec, Roger, WB vs
Şimdi bu denklemde Kaido ve Imin arasındaki ilişki belli değil o yüzden
JB > Kaido<=> Im > diğerleri diyebiliriz.
Bu denkleme alınamayan sadece Ryuuma kalıyor ki o JBden de güçlü olabilir, reyizi nereye koyacağiz belli deģil simdilik.
Elbafta yanında olanlar hariç geri kalanın sadakati şüpheli Big Mom-Ochoku-Gil Baster ihanet etmiş kişiler olabilir. diğerleri de bence yardım etmeye çalışsalar da Wb ve Shiki hariç güçleri yetmedi sanırım. Kaido dahi çömezdi. God Valley de eşleşmelerin anlık değişebileceğini düşünüyorum herkes önüne gelene dalmış gibi bir durum var. Sengoku var mıydı bilinmiyor fakat Wb bence hem Sengoku hem de Garling ile kapıştı hatta bir ara 1 vs 2 oldu,Garling ona hasar aldırdı yüzde 50 güçten düştü. Rocksa yine yardım edebilecekken bu adam deli diye tereddüt hem de gücü yetmedi daha fazlasına.
Adamlar zoraki toplanmış, tayfa bağı yok. Ki oraya mücevher için gitmişler. Oradakilerin savaşma niyeti yok, Rocks kendi savaş çıkardıysa belki de kendi katlanmıştır, kimse katılmamış olabilir.
God Valley'de olan sağlam karakterler:
Xebec, Kaido, WB, Bigmom, Shiki
Roger, Rayleigh, Gaban
Garp, (+her zaman yanında olan ama hiçbir icraatini görmediğimiz sağ kolu, adını unuttum)
Garling ve diğer ölümsüz şovalyeler.
Üzerini çizdiklerim savaşa katılmamıştır (başka işlerden dolayı)
Şampiyonlar ligi gibi bir kadro ve burada aklıma şöyle bir senaryo geliyor bi tek;
WB vs Garling
Xebec, Kaido, Shiki vs Roger, Garp, Rayleigh, Gaban
Muhtemelen Kaido Roger'dan güzel bir tek yedi. Shiki desen onun da pek ahım şahım işi yoktur en fazla Rayleigh veya Gabanla vs atmıştır.
Son durumda tahminim
Xebec vs Roger & Garp & Rayleigh
Tayfaların geri kalanları da tanrının şovalyeleri ile savaştı ve muhtemelen birçok şovalye orada öldü, sonra yerine yenisini aradılar.
Tanrı şövalyeleri ölümsüz, hiçbiri ölmemiştir, hepi topu 20 kişi mi ne var, Sommers gibi hepsi yaşıyordur.
Xebec öldü mü? Öldüyse gülerek mi oldu aglayarak mı?
Zira Kaido Roger'a özeniyordu ölüm konusunda. Bu arada şu an hype Xebex için olsa da Roger düşününce daha büyük bir iş yaptı ölümüyle büyük korsan çağını başlattı. Roger'ın da vakti gelir yakında Xebec'ten altta kalacağını düşünmüyorum.
Kaido WBye özeniyordu, nasıl öldün diyordu, Rogera özenmedi, 2 pıćağa gitti Roger neyine özenecek
Moria, ölen rocks üyelerini gölgeyle diriltmişti. Diriltmediği herkes yaşıyordu:Gloriosa, stussy, beyazsakal, kaido, big mom vs.
Bu durumda shiki ve xebec de yaşıyor olabilir mi acaba?
Moriah milletin cesedini alıp gölge ekliyor, elindeki Rocks üyeleri Tanrı Vadisinde deģil başka yerlerde ölmüşler, Moriah arayıp bulmuş. Tanrı vadisi adası komple yok olduğu için orda ölmuş olamazlar.
Wb daha tayfa kurulmadan önce tayfada olduğu söylenmedimi yani o dövüşle alınmış birisi değil
Xebec davy backle almış hepsini. Elbafta 6 kişi var hepsini de davy backla aldi yaziyor, sonrasında ekibi çoğaltıp Arıkovanını ele geçirmiş.