Ben Xebec'in Luffy'e benzediğini hiç düşünmüyorum, ki bu adam plansız falan da değil, Teach'in delifişek hali bu adam resmen. Niye plansız değil,
*** Adam MJ'ye sıradan bir vakitte saldırmıyor, tam da Reverie'nin olduğu zaman saldırıyor, üstüne 5 tane kralı kaçırıyor ve IM'ın karşısına geçip şantaj yapıyor. Her şeyi planlamış yani.
*** Devamında, gösterilmese bile kaçışını da planladığını düşünüyorum, en azından adam orada kendisinden güçlü kimsenin olmadığının farkında, Amirali öldürüyor, çok rahatlıkla bir gemi çalıp kaçmıştır.
*** Sonrasında aynı Dof'un Lord olması gibi kutsal vergi gemisini çalıp aldığı parayı tayfa kurmakta kullanıyor, gayet planlı.
*** Devamında Adalet Kapısı yok ettiği söylendi, Adalet Kapısı 3 yerde var, ID, EL, MF başka yerde söylenmedi, ben açıkçası bu adamın bu 3 yerden birini bastığını da düşünüyorum
*** Son olarak adam Davy Back ile en güçlü tayfayı topluyor.
Bu adamın şuana kadarki hiçbir işi şansla balla değil, hepsi planlı ve başarılı, bak Teach onlarca iş yaptı ama başarısız olduğu bir sürü olay var, Bonney'i kullanıp gemi alacaktı alamadı, Hancock'un meyvesini alacaktı alamadı, Coby'i kullanıp kral olacaktı olamadı, Devrimcilerin silahlarını alacaktı alamadı, Rocks'un ise şuana kadar hiç başarısız olduğu konu yok. Şuana kadar %100 başarıyla ve istediğini elde ederek ilerleyen tek karakter, ki kendi başına başarmış bunu, başkalarının yardımıyla falan değil.