Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 153 87.4%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 15 8.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    175
Xebec'in indirdiği Amiral'in Koramiral olabileceğini düşünüyorum.

Seride Koramirallerin de yeri geldiğinde Amiral olarak bahsi geçiyor. Misal Kuzan, Dof'u durdurmak için Akainuya söyle Amirallerini göndersin diyor. Dressrosaya gelene bakıyoruz 1 Amiral 2 tane de Koramiral.

E. Oda o dönemde Kong ve Sengoku dışında birini göstermedi Amiral olarak, imasını bile etmedi. 2 bölümdür adını bile söylemiyor. Bir Koramiralin geçerken alındığını çokça gördük ancak hiçbir Amiralin geçerken alındığını görmedik, ha büyük bir açık verir, dikkati dağılır, arkası dönüktür ve sair ama 2 bölümdür böyle de denmiyor.

Tüm bunları alt alta toplayınca bahsedilen Amiralin Koramiral olabileceğini düşünüyorum, ne dersiniz @Smoker @Alpamis @RedTeroR @sensey

Teach'in Xebec'in oğlu olması tamamen saçmasapan bir durum.

Yonkolarda dünya kadar istihbarat var, gerek BM'de gerek Kaido'da, Dof kimsenin bilmediği şeyleri biliyor, derhal de haber alıyordu. Şimdi Satürn'ün bildiği şeyi Yonkolar bilmiyor mu yani, Teach'in yaptıkları, tayfa kurma şekli, her tarafa savaş açması, Arıkovanını üs yapması, gemisinin adı ve sair, bu adam Xebec'in oğlu ise ve 1 yıl önce Yonko diye anıldıysa Xebec tayfasından geriye kalan BM ve Kaido'nun buna bir yorum yapması, hatta belki de ittifak olma yolunda gitmeleri gerekirdi. BM ve Kaido'yu Rocks tayfasındanlar diye hemen bağladı ve ittifak yaptı E.Oda, Rocks'un oğlu şuan Yonko, ne onun haberi var ne BM-Kaido'nun, hikayede kocaman bir saçmalık bence.
Adamın iyice şişmesi lazım o yüzden koramiral değilde amiral indirdiğini düşünüyorum ben.

Olmadığına dair bilgimiz nereden geliyor? Bir şeyi unutmuşum onun hakkınd demek ki.
Birincisi Gaban'nın görünür bir yerinde yanık izleri yok. Adamın lakabı bu olduğuna göre yara izleri görünür yerindedir. İkincisi gördüğümüz kadarıyla Gaban yıllardır Elbaph'tan hiç çıkmamış, yanık izli adam ise sürekli gemiyle gezdiği ve girdaplar oluşturduğu için yanına yaklaşılmıyor ve kimse onu bulamıyor. Gaban'ın yeri yurdu belli, o kadar geniş istihbarat ağına sahip kişiler çoktan Elbaph'ta onu bulurdu.

Uzun zaman olmuştu OP için böyle hissetmeyeli. Çok iyi geldi bölüm.

Bölümü okuduktan sonra Karasakal'ın serideki konumunun değişmiş olabileceğini hissettim. Çoğumuz, özellikle Im devreye girdikten sonra Karasakal'ın değerinin azaldığını, son düşman olamayacağını, KK yarışında aradan çıkacağını düşünmeye başlamıştık. Ben de böyle düşünüyordum açıkçası ama bu bölüm, Karasakal hakkındaki düşüncelerimi gözden geçirmeme sebep oldu.

Xebec'in, Im ile görüşmesi, aksiyonları ve hedefleri, üstüne Karasakal'ın babası olması; Teach'in de KK yarışının ötesinde yer alabileceğini düşündürdü bana. Zaten Catarina Devon da, Saturn'ü kopyalamıştı ve ilerde kullanır bunu diyorduk, sanki seri oraya doğru gidiyor gibi geldi bana. Teach, Luffy ve Im üçlüsünü, Kutsal Topraklar'da birlikte görebiliriz ilerde.

Bölümün çevirisi bitti. Xebec cidden ilginç bir adam. Dünyanın Kralı olmak istiyor, ama "ben başaramasam bile muhakkak bir gün biri başaracak" diyor. Egoist biri gibi durmuyor. Hatta Luffy'ye benzettim daha çok. Eylemlerinin sonucunu çok düşünmeden harekete geçiyor.
Muhtemelen hem D. nin miras kalan iradesi denilen şeyin bilgisine vakıf hem de Luffy'nin aksine uzun vadeli planı da düşünmüş gibi biri. Tamamen psikopat, manyak bir karakter bekliyorduk, şu ana kadar gördüklerimiz arasında en gerçekçi karakterlerden biri çıktı.

Bolum cok guzeldi. Xebec bana Luffy’i basbaya animsatti. Ayni onun gibi plansiz saldiriyor sonunu dusunmuyor olecegine inanmiyor daima ileri gidiyor. Cok baba karaktermis be.

Xebec’in kral oldugunu veyahut soylulardan oldugunu dusunmuyorum cunku konusma sekli, hareketleri vesaire tam bir tasrali hareketi.

Lakin kilic ustaligi ayni Ryuma’ya benziyor onun gibi patlayici saldirilar yapiyor.

Mu’nun ucuncu tekil konusma tarzi icinde yasayan varliktan kaynakli ve bir kadin olduguna artik eminim.

Spoiler kisminda Mu’nun Xebec’i kaale almadigini dusunuyorduk ama Mu basbaya dinlemis yorum yapmis korkmamis ama dikkata deger oldugunu dusunmus. Zaten Teach’i isaretlemesi bu yuzden. Bir gun geri gelecegim demesiyle illa kendisi degil sonraki nesilden Dragon, Luffy ya da oglu Teach oraya gelecektir. Xebec orada bu varliga karsi tek basina bir sey yapamayacagini anlamis.

Ingilizce cevirisinde Davy Jones korsanlarindan oldugunu soyluyor ama ben mi yanlis cevirdim orayi tam cozemedim. Benim anladigim Xebec daha once Davy Jones’in tayfasindaymis.

Harald’da da kral haki cikti iyi mi ustelik Xebec ile ayni seviyede carpisabiliyor. Bu adamin degisik bir oglu da var o da Loki. Onun gucunu hayal edemiyorum artik.

Don Marlon-Bege, Ochoku-Gecko Moria, Ganzui-Urouge baglantilari cikacak.

Xebec'in indirdiği Amiral'in Koramiral olabileceğini düşünüyorum.

Seride Koramirallerin de yeri geldiğinde Amiral olarak bahsi geçiyor. Misal Kuzan, Dof'u durdurmak için Akainuya söyle Amirallerini göndersin diyor. Dressrosaya gelene bakıyoruz 1 Amiral 2 tane de Koramiral.

E. Oda o dönemde Kong ve Sengoku dışında birini göstermedi Amiral olarak, imasını bile etmedi. 2 bölümdür adını bile söylemiyor. Bir Koramiralin geçerken alındığını çokça gördük ancak hiçbir Amiralin geçerken alındığını görmedik, ha büyük bir açık verir, dikkati dağılır, arkası dönüktür ve sair ama 2 bölümdür böyle de denmiyor.

Tüm bunları alt alta toplayınca bahsedilen Amiralin Koramiral olabileceğini düşünüyorum, ne dersiniz @Smoker @Alpamis @RedTeroR @sensey

Teach'in Xebec'in oğlu olması tamamen saçmasapan bir durum.

Yonkolarda dünya kadar istihbarat var, gerek BM'de gerek Kaido'da, Dof kimsenin bilmediği şeyleri biliyor, derhal de haber alıyordu. Şimdi Satürn'ün bildiği şeyi Yonkolar bilmiyor mu yani, Teach'in yaptıkları, tayfa kurma şekli, her tarafa savaş açması, Arıkovanını üs yapması, gemisinin adı ve sair, bu adam Xebec'in oğlu ise ve 1 yıl önce Yonko diye anıldıysa Xebec tayfasından geriye kalan BM ve Kaido'nun buna bir yorum yapması, hatta belki de ittifak olma yolunda gitmeleri gerekirdi. BM ve Kaido'yu Rocks tayfasındanlar diye hemen bağladı ve ittifak yaptı E.Oda, Rocks'un oğlu şuan Yonko, ne onun haberi var ne BM-Kaido'nun, hikayede kocaman bir saçmalık bence.
Bence hypeı yüksek tutmak için direk Amiral'i kastetti. Öte taraftan Xebec de kanlar içerisinde kalmış. Tabi bu kaçarken etrafındaki düşmanlar mı Amiral'den sebep mi oldu belirsiz ama Amiral'den başka da o hasarı atabilecek kimse yok gibi eğer ki Kutsal Şövalyeler olaya dahil olmadıysa.

Kaçısı yok bu arada. Rocks Korsanlarının kuruluşunu çizdi God Valley olayını erteleyemez artık. Ya Gaban anlatacak o günü ya da bu fb'de gösterecek o gün ne olduğunu.God Valley'de Gorosei ve Kutsal Şövalyelerde olduğundan bir şekilde bunlara nasıl hasar verileceğini de görmüş olacağız.

Kutsal Şövalyelerin gücünün de anca Dünya Asillerini yettiğini buradan görmüş oluyoruz. Şaka bir yana hadi Xebec kutsal topraklarda gezerken Gorosei ve Kutsal Şövalyeler güçlerini Dünya Asillerine dahi göstermek istemiyor diyelim, lan kral sandığınız adamın dibine girmiş bir herif var neredesiniz yahu. havada kalan sorulardan bir diğeri de Imu'yu nokta atışı bulması - çiçek odasını - ve Imu'yla yayıla yayıla konuşabilmesi Xebec'in. Belki de Imu "bırakın gelsin derdi neymiş" demişte olabilir orası da muamma.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık