Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 152 87.4%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 15 8.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    174
Bu kadar rastlantıda artık...

Bildiği her şeyi babası öğretmiş ve nasihat etmiş olabilir. Bana bir şey olursa WB tayfasına katıl. Çok güçlüdür, ona bir şey olmaz falan. Aradığımız meyveyi de, onun tayfadayken denk getirebilirsin ve denk getirme şansın yüksek gibisinden sözlerle...
Şu ana kadar işlenene göre bence Xebec hiç böyle öğütler verecek bir tipe benzemiyor

Adam Teach’te eksik olan her şeyin tamamlanmış versiyonu. Ne yazık ki bütün eksik ve kusurlar Teach’e yüklenmiş. Xebec yerine Teach’i izliyor olmak üzücü. Roger, Garp vs hikaye Xebec’in yanında. Asıl gerçek efsane Xebec’miş. Adam yıllar öncesinde denizcilerin içinden geçicem, Imu’yu indiricem, wg’ye son vericem demiş. İlk devrimci :sapkali:
Öyle olsa bile Teach ile karşılaşacağımız zaman Teach Xebec'ten daha güçlü olacaktır. O zaman daha ilgi çekici olur. Teach de babası gibi olmasa da aslında orijinal bir karakter. En sonunda ben Teach'den razı olacağım gibi.

Hazır bu konuyu açmışken, Xebec çıtayı öyle bir noktaya çıkarttı ki, ileride işlenecek olaylar ve karakterlerden beklentim arttı. Imu, Joy Boy, Ryuma, Dragon, Roger, Mihawk, kısmen Shanks, Prime Teach, Prime Luffy, Prime Coby... Şu azman karakterlerin fbsini okurken de yıllardır Oda'nın övdüğü son savaş ağzımın sularını akıtıyor

Babasının arzusunu taşıyorsa, altından bir intikam hikayesi, dolu bir hükümet karşılığı çıkarsa karasakal saflarına kayarım yavaştan.

Tamam küçükken anlamadın da, büyüyünce tipi aynı Xebec, ayrıca da onun gibi D. soyundan, bu kadar da olmaz dedirtiyor.

Bildiğin ikizi gibi tipi, Oda'nın sıçması, acaba bunu millete nasıl anlatacak? Birileri sorsa iyi olur. Bari tipini değişik yap da, WB'yi salak yerine koyma değil mi?
Yanlış hatırlamıyorsam Shanks zaten WB'nin her şeyin farkında olduğunu ima etmişti. Yoksa WB niye teach'in isim yapmayışından şüphe etsin ki değil mi? Ayrıca WB tayfasına ace'i de almıştı hem de tayfasında ve müttfiklerin de roger'a düşman olan korsanlar olmasına rağmen. Adam tayfasına kabul ettiği kişileri oğulları olarak görüyor. geçmişini, kimliğini, ırkını, soyunu bilse bile pek takmıyor. Adam büyük adam vesselam. Ben varken kimseye laf düşmez tarzında bir herif. Teach'de zaten az değil 20 sene boyunca uslu uslu durmuş. Rocks'un gürleyip parladığı yıllar kadar adam saklanmak ve plan yapmakla meşguldü.

Tayfayı nasıl kurduğunu. Tayfadakilerin nasıl bir bağlılıkla tayfada yer aldığını artık net bir şekilde biliyoruz. Luffy'nin tayfadakiler gibi canını feda edebilecek kadar Rocks'a sadık kimse yok.

Beyazsakalı gençken bıyığı bile yokken bir tayfada görmüştük sanırım Xebec o tayfa ile Davy Back oyununa girdi ve beyazsakalı kendi tayfasına aldı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık