Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 159 86.9%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 17 9.3%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    183
Adamın gençliğinde ilk görüldüğü sahnede kaptanı var, kendi uydurduğunuz karakterleri adama yaftalamayın, WB'nin umrunda değil böyle şeyler.
Kibir, gurur diye bir şey var. Demek ki o zamanlar çok güçlü değildi, o yüzden kendinden üstün olan kaptanlara biat etti. Yıllar içinde güçlenip kendi tayfasını kurdu falan. Böyle şeyleri takmaz diyorsun da adam gidip Luffy’nin adamı falan olur mu mesela? Shiki’ye bile senle ortak çalışmam, yürü git işine çekti.

Lily’nin kendisi Imu olabilir mi? Bu da bir teori olarak kalsın burda.
Benim de teorim geldi, yazıyorum hemen.

IMU, Toriko'daki Don Slime gibi gerçek bir şeytan. Ancak var olabilmek/dışarıya çıkabilmek adına konağa ihtiyaç duyuyor. Konağın içindeyken de Spidermandaki simbiyoz gibi şekil değiştirebiliyor ve başka konağa zıplayıp geçebiliyor, Gorusei ile telepati yapması, Gunkonun içine girip şekil değiştirmesi simbiyotik özellikler. 800 yıl önce ise IMU bulunduğu konaktan bir şekilde Lily'nin bedenine zıplayıp ona transfer oluyor ve o gün bugündür Lily'nin bedeninde.

Buradaki bir husus Lily'nin D. olması, IM'in sonraki konağının da D. olacağını gösterebilir.

Şimdi IM'in ezeli şeytan rakibi NİKA, o da aynı IM gibi D.leri konak seçiyor.

Teorinin bu kısmında IM'in Luffy'nin bedenine transfer olacağını, bir bedende iki şeytan muhabbetinin burada işleneceğini en sonunda NİKA ve IM'in oğlum manyak mısın biz yüzyıllardır kapışıyoruz, aynı konakta güçlerimizi birleştirelim diyerek tek şeytan tek vücut tek bilinç olacaklarını, Luffy isimli çocuğun iradesinin tamamen derdest edileceğini ve bütün dünyanın NİKİM'e karşı birleşip savaşmak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.

IMU, Toriko'daki Don Slime gibi gerçek bir şeytan. Ancak var olabilmek/dışarıya çıkabilmek adına konağa ihtiyaç duyuyor. Konağın içindeyken de Spidermandaki simbiyoz gibi şekil değiştirebiliyor ve başka konağa zıplayıp geçebiliyor, Gorusei ile telepati yapması, Gunkonun içine girip şekil değiştirmesi simbiyotik özellikler. 800 yıl önce ise IMU bulunduğu konaktan bir şekilde Lily'nin bedenine zıplayıp ona transfer oluyor ve o gün bugündür Lily'nin bedeninde.

Buradaki bir husus Lily'nin D. olması, IM'in sonraki konağının da D. olacağını gösterebilir.

Teorinin bu kısmında IM'in Luffy'nin bedenine transfer olacağını, bir bedende iki şeytan muhabbetinin burada işleneceğini en sonunda NİKA ve IM'in oğlum manyak mısın biz yüzyıllardır kapışıyoruz, aynı konakta güçlerimizi birleştirelim diyerek tek şeytan tek vücut tek bilinç olacaklarını, Luffy isimli çocuğun iradesinin tamamen derdest edileceğini ve bütün dünyanın NİKİM'e karşı birleşip savaşmak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
Fena teori haa iyi ki nikanın ismi sika değilmiş.

Çok Toriko okumuşsun hocam sen.:D

Nika şeytan değil ki gülüp eylenen,köleleri özgürleştiren ve kahraman olarak anılan mitik bir karakter.luffy'de konak değil bu arada.senin söylediğine göre nika luffy'nin bedeninin ele geçiriyor ama hikmekte kaido sen kimsin diye sorunca:
-ben şeytani varlık nika bu veledi konak seçtim demek yerine

Ben "monkey d. Luffy" diyor.

Şu nikayı da gözde büyütme işini bi bırakın kral hakisi olmasa pek de iş yapmayacak,enerjisi hızlı biten,karı kadar zararı da olan bir form.

Im'de istediği vücuda zıplayamıyor muhtemelen öyle olsa gorosei'nin vücuduna geçip luffy'yi öldürürdü

Belirli uygun konakları (gunko gibi) kontrol edebiliyor gibi duruyor.

Kibir, gurur diye bir şey var. Demek ki o zamanlar çok güçlü değildi, o yüzden kendinden üstün olan kaptanlara biat etti. Yıllar içinde güçlenip kendi tayfasını kurdu falan. Böyle şeyleri takmaz diyorsun da adam gidip Luffy’nin adamı falan olur mu mesela? Shiki’ye bile senle ortak çalışmam, yürü git işine çekti.
Bu adam WB'den güçlü müydü yani xD

Bu adam WB'den güçlü müydü yani xD

1- O adam kaptanı mı belli değil.
2- Evet güçlü olabilir ihtimali yok değil.
3- O tayfa Rocks tayfası da olabilir.
4- Retcon yemiş olabilir.

Yani bu sahne hiçbir şey kanıtlayan bir sayfa değil. Ayrıca bu sahne illa birinin altında olduğunu gösteren bir sahnede değil. Rocks olayında ise direk altında olduğu belli oluyor. Rocks WB'yi o yana bu yana yolluyor.:D

Zamanında WB bu adamın rolündeymiş.:D

1- O adam kaptanı mı belli değil.
2- Evet güçlü olabilir ihtimali yok değil.
3- O tayfa Rocks tayfası da olabilir.
4- Retcon yemiş olabilir.

Yani bu sahne hiçbir şey kanıtlayan bir sayfa değil. Ayrıca bu sahne illa birinin altında olduğunu gösteren bir sahnede değil. Rocks olayında ise direk altında olduğu belli oluyor. Rocks WB'yi o yana bu yana yolluyor.:D

Birinci şıktan kaybettin beni zaten.

Görmek isteyemen gün yüzüyle güneşte yok diyebilir sıkıntı yok xD

Birinci şıktan kaybettin beni zaten.

Görmek isteyemen gün yüzüyle güneşte yok diyebilir sıkıntı yok xD

Sahne bu. Şimdi sen hangi bilgiye dayanarak o adamı kaptanı yaptın? Ayrıca o adam kaptansa bile WB'den güçlü olmadığını neye dayanarak söylüyon? Yani güçlü bir argümanın yok. Bu sahnenin kanıtladığı bir şey yok.

Rocks olayında ise direk altında olduğu belli oluyor. Rocks WB'yi o yana bu yana yolluyor.:D

Rocks wb'yi zorla yancı yapmış.davy back savaşları ortaya korsanlık gururu konularak yapılan savaşlar.tayfası veya kendisi kaybedince katılmış.bunda wb'yi eksilten bir şey yok bana kalırsa

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık