Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir çiftçi çocuğu Zoro kaldı seride. Oda'nın, geçmişini umursamadığı tek karakter.
Ryuma'nın ikizi gibi genlerini almış. Ne çiftçisi adam Dojolarda el bebek gül bebek sut banyolarinda büyüdü. Shimitsoku varlığını sonuna kadar kullanmış.

Çöpten yiyen Luffy'e acıdım vallahi.

Ryuma'nın ikizi gibi genlerini almış. Ne çiftçisi adam Dojolarda el bebek gül bebek sut banyolarinda büyüdü. Shimitsoku varlığını sonuna kadar kullanmış.

Çöpten yiyen Luffy'e acıdım vallahi.
Reis ben torpil muhabbetinden bahsetmiyorum ya, otomatik cevap veriyorsun. Oda takmadı, ailesini işlemedi diyorum. Yoksa Zoro'nun Ryuma ile paralel olması benim hoşuma giderdi. Gel gelelim, onun da hakkını vermedi.
Köylü olması beni rahatsız ediyor. Çünkü bu seride, hikayedeki önemini düşürüyor açıkça.

Reis ben torpil muhabbetinden bahsetmiyorum ya, otomatik cevap veriyorsun. Oda takmadı, ailesini işlemedi diyorum. Yoksa Zoro'nun Ryuma ile paralel olması benim hoşuma giderdi. Gel gelelim, onun da hakkını vermedi.
Köylü olması beni rahatsız ediyor. Çünkü bu seride, hikayedeki önemini düşürüyor açıkça.
Köylü değil diyorum adam gayet elit büyüdü. Shimotsuki hanesinde büyümüş adam.

Xebec reverie de Harold ile görüşmusse bu xebec inde reveriede bir koltuğu olduğu anlamına gelirki Üst düzey birini öldürünce aranan adam oldu.Karasakal da bu yüzden arikovaninin Dünya hükümeti tarafından tekrar tanınmasını istiyordu demek. İlginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık