Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsakalın Teach in babasını bilmediğini gösteren kanıt yok bence. Bile bile almış olabilir. Bunuda gösteren bir kanıt yok mesela. Belki baba mert adamdı Teach ihanetini edemedi. Şuan netleşen tek şey evet babası çıktı.

Merak ettiğim Xebec in meyvesi veya meyveleri.

Abi bence Teach halen bizi şaşırtacak bir gizeme sahip. Soy muhabbetidir uyumama muhabbetidir sanmıyorum Oda altını boş bıraksın. Ama birden çok meyve kullanımı konusunda herhangi bir noktada mantıklı kanıya varamıyorum eldeki bilgilerle soy harici. Ayrıca dizaynına bakacak olursak Xebec de öyle. Tek surat içinde iki farklı yüz ifadesi var resmen bunu tamamen asimetrik bir yüz yapısına sahip olsun diye çizeceğini sanmıyorum Oda'nın. Az çok hepimiz öyle düşünüyoruzdur.
Uyumama sebebi ay ile ilişkili bir durumdan kaynaklı olabilir.

Daha basiti de intikam yemini etmiştir, öcünü alana kadar gözünü kapatmıyordur.

Şöyle çizilmiş, ağlıyor, hırsla kolunu sıkmış falan. :)

Beyazsakalın Teach in babasını bilmediğini gösteren kanıt yok bence. Bile bile almış olabilir. Bunuda gösteren bir kanıt yok mesela. Belki baba mert adamdı Teach ihanetini edemedi. Şuan netleşen tek şey evet babası çıktı.

Merak ettiğim Xebec in meyvesi veya meyveleri.
Beyazsakal ölmeden önce sende rogerin bahsettiği D. Değilmişssin diyor ve rogerla sahnesi geliyor benim tayfamdada D. Var diye hatta D.leri merak ediyorum diyordu bence burda karasakalı alma sebebinin D. Olmasından diye düşünüyorum. Xebec’in oğlu olduğunu bildiğini düşünmüyorum.

One Piece evreninde suregelen bir inanis var ikinci bir seytan meyvesi yemek olumcul sonuclar dogurabilir yiyen kisi patlayabilir vs. Bu zamana dek kimse denememis mi ikinci meyveyi yemeyi? Hem bu inanis ne zaman ortaya cikmis o da bilinmiyor. Xebec de belki iki meyve sahibi cikabilir.

Karasakal’in vucuduna yapilan yorumlar ikinci seytan meyvesini yedikten sonra belirginlesti. Benim dusunceme gore Luffy de kaucuktan yapildigi icin baska bir seytan meyvesi de yiyebilir.

Ikinci meyve yeme durumu sadece D’lere ozel de cikabilir o yuzden yasaklanmistir diye dusunuyorum

One Piece evreninde suregelen bir inanis var ikinci bir seytan meyvesi yemek olumcul sonuclar dogurabilir yiyen kisi patlayabilir vs. Bu zamana dek kimse denememis mi ikinci meyveyi yemeyi? Hem bu inanis ne zaman ortaya cikmis o da bilinmiyor. Xebec de belki iki meyve sahibi cikabilir.

Karasakal’in vucuduna yapilan yorumlar ikinci seytan meyvesini yedikten sonra belirginlesti. Benim dusunceme gore Luffy de kaucuktan yapildigi icin baska bir seytan meyvesi de yiyebilir.

Ikinci meyve yeme durumu sadece D’lere ozel de cikabilir o yuzden yasaklanmistir diye dusunuyorum
Xebec’in 2 meyve yediğini halk bilmiyormu ozaman bilseydi millet böyle düşünmezdi bence

Xebec’in 2 meyve yediğini halk bilmiyormu ozaman bilseydi millet böyle düşünmezdi bence
Halk kayip yuzyili bile bilmiyor ki ustat. Malum darbeci yonetim koskoca yuzyili tarihten silmis Xebec’i niye silmesin:) Isin sakasi bir yana Teach ile Xebec’in ilerleyisleri paralel gidiyor. Xebec de Teach gibi iki meyve kullanici cikabilir hatta Teach’in bunca yildir plan yaptigi Karanlik Meyvesi’nin asil kullanicisi Xebec cikabilir. Isler soy baglantisiyla kesinlestirilecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık