Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1154 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış hatırlamıyorsam bir savaşta ganimet olarak ele geçiriliyordu.
Meyve defterinde meyve hakkında bilgi olduğuna göre daha önce en az 1 kere yenilmiş ve birileri meyveyi görmüş. Önceki sahibi kim acaba. Bu kadar önemli bir meyve hakkında kimsenin bilgisinin olmaması ve kimsenin dikkatini çekmemesi de ilginç.

Meyve defterinde meyve hakkında bilgi olduğuna göre daha önce en az 1 kere yenilmiş ve birileri meyveyi görmüş. Önceki sahibi kim acaba. Bu kadar önemli bir meyve hakkında kimsenin bilgisinin olmaması ve kimsenin dikkatini çekmemesi de ilginç.
Xebec’in olmadığına eminim ben eğer olsaydı bence bir yerde duymamız gerekirdi marinefordda mesela

Xebec'in Teachin babası çıkmasının seriye ne faydası var illa herkes bağlantılı olmak zorunda mı? Sadece evreni daraltıyor başka hiç bir şeye yaramıyor . Şimdi benim aklıma tek şey geliyor güçlü olan herkes birisinin bir şeyi yarın bir gün Mihawk rogerin pici çıkabilir.

Eee yani ne oldu siluet olarak sakladın da? Görülünce aman allahım olamaz mı dedi millet? Saçma sapan gizem unsurları ya

xebec in oğlu olsa nolacak.Adam x limanda kimbilir kaç kadınla birlikte olmuştur.İşte birisinden doğan oğlu.Kimbilir başka kaç çocuğu vardır.

Xebec'in Teachin babası çıkmasının seriye ne faydası var illa herkes bağlantılı olmak zorunda mı? Sadece evreni daraltıyor başka hiç bir şeye yaramıyor . Şimdi benim aklıma tek şey geliyor güçlü olan herkes birisinin bir şeyi yarın bir gün Mihawk rogerin pici çıkabilir.
Yaş tutsaydı kesinlikle katılırdım

Tahmin etmeliydik. Marshall annesinin soyadı büyük ihtimalle. Burada da Portgas D. Ace muhabbeti oldu.

D.'lere ihanet eden aileler olabilir gibime geliyor. Teach'in ailesine yakışır :oleyo2:D. olarak Reverie'de falan ne işiniz var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık