Zaten saçmalıkta o ya. Adam doğduğu yerden ayrılalı 3 sene olduluffy'ler anime zamanı olarakta ilerleseydi daha farklı olbilirdi. Roger kk olduğunda 50'lerindeydi. luffy yarı yaşı olmadan kk olucak.

Zaten saçmalıkta o ya. Adam doğduğu yerden ayrılalı 3 sene olduluffy'ler anime zamanı olarakta ilerleseydi daha farklı olbilirdi. Roger kk olduğunda 50'lerindeydi. luffy yarı yaşı olmadan kk olucak.
Olay KK olmak değil, KK zaten bir güç seviyesi deģil, Roger Tanrı Vadisinde 35 yaşında, WB ile kapıştığında 44 yaşında, öldüğünde 53 yaşında. Son 1 bilemedin 2 yıl bu adama KK denmiş, bu dönemde ise hastalıktan kırıliyor, yani KK ilan edildiğinde Yonko gücünde var mı belli değil.luffy'ler anime zamanı olarakta ilerleseydi daha farklı olbilirdi. Roger kk olduğunda 50'lerindeydi. luffy yarı yaşı olmadan kk olucak.
Açıkçası ben teache altın diş yaparken çok uğraşmamıştım ama programla yapmıştım çizerken uğraştırıyordur belkide bilemedim şimdiDişleri düzeltmeye çok vakit harcamıştır.![]()
Saçları da farklı.Adam Teachin aynısını çizmiş, resmen aynısı sadece iki üç değişim yapmış orasında burasında. O kadar uğramamış yani Xebec ile, doldurma bir karakter olarak kalacak gözümde
Bence gozunu halkin kapattigini biliyorÇocuğun gözlerini bağlamışlar, diyorlar ki çocuk görüyor ama gözlerinde hastalık var, o yüzden kapattık, Harald salağı da iyi bari diyor ve Harald ölene kadar 49 yıl boyunca Loki'nin gözleri kapalı, ulan desene senin gözünde ne var, hangi doktor muayene etti, tüm dünyayı istediğin gibi gezebiliyorsun, yok mu bunun çaresi, insan müttefiklerimize soralım, prens bir de bu çocuk, resmen saçmalık.
Corazon Law için gezmedik doktor bırakmamıştı. E. Oda Corazon hikayesinde tekrara düşmemek için mi artık atlamış bu mevzuyu ve her zamanki gibi mantık hatalarıyla batırmış yani.
Shounen serisinde normal durum bu.Genç yaşta bu kadar güçlü olmaları Shounen klasiğidir.Olay KK olmak değil, KK zaten bir güç seviyesi deģil, Roger Tanrı Vadisinde 35 yaşında, WB ile kapıştığında 44 yaşında, öldüğünde 53 yaşında. Son 1 bilemedin 2 yıl bu adama KK denmiş, bu dönemde ise hastalıktan kırıliyor, yani KK ilan edildiğinde Yonko gücünde var mı belli değil.
Benim dediğim olay Kklık veya salt Luffy değil. Bak Law a veya Kide daha kaç yaşındalar uyanış açtılar ve Yonko kaptanlarla kapıştılar, ne kadar ödülleri var. Eğitim falan almadan ne seviyeye geldiler.
Bu yüzden Roger Rocks veya geçmişten başkası için hikaye yazılacaksa zaman kavramının bu kadar hızlı olması lazim, yoksa sallamasyon 8 yıl gecti 10 yıl gecti dersen sıvamış olursun. Koskoca 8 yıl geçti diyor yanında 3 kişi var tayfa yok saćmalık. Aynısını Dragon için de yaptı, adam 30 yıl önce başlamış kavgaya eldeki adamlara bak, es kaza Ivankovla Kuma olmasa perişan olurmus suan bile beklentiyi karsilamaktan uzak