Ace’i alırken nasıl Roger’ın oğlu olduğunu anlamaz demek gibi bir şey bu dediğin. Elbette Xebec’in oğlu olduğunu biliyordu.Karasakal babasının kopyası, Beyazsakal gemiye alırken falan nasıl tanımamış? Karanlık meyvesi içinde aynısı geçerli eğer Xebec sahipse.
İstediği kadar merçe ölsün tayfa kursun cart, curt, neticede hedefine ulaşamadan gitti. İkincisi bu karakter sırf luffy başrol olduğu için, luffye ikram olacak bir karakter. Luffynin başrol torpili olmasa zebec in kaderini yaşayacak bir karakter. Yoksa luffy gibi saffetin biri grand linea giremeden çoktan ölmüştü.Sporun önemi.
Öyle diyorsun da adam adını tarihe altın harflerle kazımış. Hıyanete uğramasa Imu’nun bile içinden geçecek biri, kurduğu tayfanın eşi benzeri yok, tayfa üyelerinin 3ü Yonko oldu, biri Yonko ayarında, diğerleri de isim yapmış korsanlar oldu, oğullarından biri güncel Yonko, diğeri de Buggy ise iki oğlu da anlık Yonko makamında. Ayrıca Amiral öldürdüğünü bildiğimiz yanlış hatırlamıyorsam tek kişi. Yani böyle dehşetül vahşet bir kariyere sahip olup hıyanete uğrayıp mertçe ölmek > ezik gibi yaşayıp Luffy tarafından paket edilmek
Ne yani, sen bir sınavdan 95 alsan, 100 alamadığın için aldığın 95lik notun bir önemi kalmıyor mu? Bence hedefine ulaşamasa da unutulmaz bir hayat yaşamış, aradan kaç yıl geçmiş ama hala sadece isminin zikredilmesi bile insanları korkutmaya yetiyor.İstediği kadar merçe ölsün tayfa kursun cart, curt, neticede hedefine ulaşamadan gitti. İkincisi bu karakter sırf luffy başrol olduğu için, luffye ikram olacak bir karakter. Luffynin başrol torpili olmasa zebec in kaderini yaşayacak bir karakter. Yoksa luffy gibi saffetin biri grand linea giremeden çoktan ölmüştü.
Abi boşver hedefe ulaşmayı adamın ismini TARİHTEN SİLMİŞLER.İstediği kadar merçe ölsün tayfa kursun cart, curt, neticede hedefine ulaşamadan gitti. İkincisi bu karakter sırf luffy başrol olduğu için, luffye ikram olacak bir karakter. Luffynin başrol torpili olmasa zebec in kaderini yaşayacak bir karakter. Yoksa luffy gibi saffetin biri grand linea giremeden çoktan ölmüştü.
Ace, Roger'a benzemiyor sbsde gösterilen gelecek hali bile Roger'a benzemiyor ama Karasakal çocukken de yetişkin olunca da Babasına benziyormuş. Newgate bilseydi bile gemiden atmazdı ama yine de bunu o ihanet ettikten sonra yararına kullanabilirdi mesela Dünya Hükümetine kimliğini söylemek gibi bu sayede onlarla birlik olmasını engelleyebilirdi.Ace’i alırken nasıl Roger’ın oğlu olduğunu anlamaz demek gibi bir şey bu dediğin. Elbette Xebec’in oğlu olduğunu biliyordu.
Bıyıklar olmadığı için benzetememiş olabilirsin ama Roger’dan bıyığı çıkarsan, Ace’ten farkı kalmıyor. Ayrıca Ace’in Roger’ın oğlu olduğunu hakiyle mi tespit etti, tabii ki de tipten tespit etti. Teach mevzusunu da her türlü biliyordu ama Wb gidecek de Wg’ye ispitçilik yapacak da Teach’i hile hurdayla indirecekte, böyle saçmalıklar Wb’ye ters. O yüzden yapmamıştır. Son anda da hala oğlum kızım diye Teach’e bakıyordu Wb, her ne kadar hıyanet etse de Wb, Teach’i seviyordu. Hatta bırakın gitsin falan diye laf ediyordu tayfasına. Wb bilmiyor mu gidip Teach’i yakalamayı? Adam kendi yolunu çizdi deyip kestirip attı. Muhtemelen D., seçilmiş kişi vs. muhabbetlerine de vakıf idi, bu yüzden Teach ve Ace’e ehemmiyet verdi. Biri Xebec’in oğlu, diğeri Roger’ın.Ace, Roger'a benzemiyor sbsde gösterilen gelecek hali bile Roger'a benzemiyor ama Karasakal çocukken de yetişkin olunca da Babasına benziyormuş. Newgate bilseydi bile gemiden atmazdı ama yine de bunu o ihanet ettikten sonra yararına kullanabilirdi mesela Dünya Hükümetine kimliğini söylemek gibi bu sayede onlarla birlik olmasını engelleyebilirdi.
Büyüdüm büyüdüm pınarla büyüdüm.Kaido flashbacki gibi olmuş. Küçüktüm, büyüdüm, biraz daha büyüdüm
![]()
Silemezler. Wb ve Shiki bunun adamıydı. Wb de oğullarına öğretti Xebec’i. Oğulları da hayatta. Artı Teach hayatta. Hayırdır, adamlar daha üstünden asırlar geçen Joyboy’un, Nika’nın adını silememişler, daha üstünden bir asır dahi geçmeyen Xebec’in adını mı sileceklerAbi boşver hedefe ulaşmayı adamın ismini TARİHTEN SİLMİŞLER.