Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arı kovan Garp sahnelerini tekrar izle istersen.Kuzan Akainu'yla 10 gün boyunca kapışmış birisi buna ragmen Garp onu haşat etti.Karasakal daha Law'ı zor yendi.Rayleigh görüp kaçtı.Garp diğer yaşlılara kıyasla en az güç kaybetmiş biri .
Arıkovanını izledim. Wb gura gura ile akainu'ya 2 attı neredeyse. Güç farkı olsada meyvenin gücü ortada. BB çok güçlü olmayabilir ama meyve efsane, kuzan'ın haki ile vurmasına benzemez. law ve'sinin tamamını görmedik ama BB'nin aldığı darbe bigmom'ı da yaraladı ve zor yendiğini söyleyemeyiz.

BB'nin dayanıklılık seviyesini bilmiyoruz ama Galaxy Impact'ı doğrudan Kuzan veya BB suratına yese bi helva dökmek gerekirdi.
Adam meyvesiz haliyle adanın altını üstüne getirdi.

Kuzan'a katılıyorum, karanlık meyvesi Kuzan'ın güçlerini devredışı bıraktığında BB'ye karşı pek şansı kalmaz. Ama Garp'ın devredışı kalacak bi meyvesi yok.
Aynısı garp içinde geçerli. Tam güçte bir gura gura darbesini kaldırabileceği kesin değil. Genç olsa farklı olurdu.

Loki’nin annesi önce bi kalbimizi ufaktan durdurdu, güzelliğiyle mest etti bizleri, sonra Loki‘yi gözleri siyah diye beğenmeyip ölsün diye kaç kilometreden aşağı fırlatınca sinirlerimizi celbetti. Ne kadar güzel olursa olsun, Loki’ye yapılan bu ayıbı unutmayacağız.

800 yıl önce 20 kralık, Joy Boy ve taraftarlarına karşı Imu ile işbirliği yapmak zorunda kaldılar ise harbiden haklıymışlar. Böyle bir gruba karşı şeytanla anlaşma yapmış resmen adamlar.

Arı kovan Garp sahnelerini tekrar izle istersen.Kuzan Akainu'yla 10 gün boyunca kapışmış birisi buna ragmen Garp onu haşat etti.Karasakal daha Law'ı zor yendi.Rayleigh görüp kaçtı.Garp diğer yaşlılara kıyasla en az güç kaybetmiş biri .
Rayleighi görüp kaçtı tabi efendim ordaki diyalogların hiç önemi yok önemli olan senin keyfinin kahyası Mangakanın ne dediği önemsiz böyle okurlar hayatı sorgulatır aynen böyle devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık