Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzan ile vs de niye yüzüne vurmadı Galaxy impacti o zaman. :bilmem:
Galaxy İmpact bir alan saldırısı. Garp istese de kimsenin yüzüne o saldırıyı vuramaz. O sahneye bakarsanız zaten yukarıdan yere düşmenin ivmesini kullanıyor ve kendisi de tüm hakisini toplayıp gerilip yere doğru vuruyor.

Başka bir Galaxy saldırısını da Pizarro'ya vuruyor Garp, onda da aynı şekilde bu sefer yatay hızlanıp o hızın verdiği ivmeyle vuruyor Pizarro'ya.

Yani bu adamlar dibindeyken yapabileceği max saldırıyı zaten Kuzan'ın suratına vurarak yaptı, Galaxy vurabilse vururdu diğer bir anlatımla.

Buradaki asıl sorun Garp değil, Kuzan niye Ice Age yerine Ice Ball gibi uyduruk bir saldırı attı Garp'a, niye Akainu'nun kızını meybuz yapmışken Garp'a aynı saldırıyı hiç atmadı, Garp'ı anca Garp yerde kahkaha atıyorken donduruyor. Bunların ihtimalleri şöyle sıralanabilir;

1- Aok, mental nerf nedeniyle ustasına karşı tam güç savaşamadı (Garp diyor zaten yumuşaksın diye)
2-
Kuzan'ın ajan olmadığını düşünmeyen, en azından ihtimal olarak aklından geçirmeyen KF üyesi yoktur. Bu ihtimalde Kuzan basbayağı rol yaptı. O yüzden en kuvvetli atağını hiç vurmadı
3- Her zamanki gibi E. Oda sıvadı

Kuzan'ın içinde olduğu bir vs çizilecekse muhakkak rakibin tamamen donduğu bir senaryonun dikkate alınması lazım. Garp vurdu Kuzan kalktı ancak Kuzan Garp'ı dondurursa Garp kalkabilecek mi bu soru önemli. Şuana kadar Ice Age'den çıkan tek karakter Doflamingo. Jozu dondu, Cracker dondu, BB'nin nerdeyse tüm tayfası dondu, Saul dondu, Luffy-Robin velette olsalar dondular, Ha Logia donmayabilir, ha içten alev üretebilen bir karakterdir, ısı tabanlı atağı vardır (Kaido gibi Oven gibi) bunlar donmayabilir ancak bunlar yokken meybuzluktan çıkma senaryosu çizilmezse boş.

Bu Loki'de eğer şeytan meyvesi varsa büyük ihtimalle Mitolojik Zoan jormungandr çıkma ihtimali gözlerinden ötürü artmış oldu. %60 seviyesinde bence.

Prose Edda’ya göre Ragnarök’ü başlatan da kendisi olacak. Jörmüngandr, önce ısırdığı kuyruğunu serbest bırakarak denizleri kavuracak, sonra da zehrini bütün gökyüzünün yarısına yayacak. Loki’nin Hel’in halkıyla beraber toplanıp tanrıların karşısına çıktığı Vigrid denen mekanda, Fenrir ve Jörmüngandr da bulunacak.

Son düzenleme:
Bu Loki'de eğer şeytan meyvesi varsa büyük ihtimalle Mitolojik Zoan jormungandr çıkma ihtimali gözlerinden ötürü artmış oldu. %60 seviyesinde bence.

Büyük ihtimalle öyle çıkacak gözler direk olayı oraya götürüyor.Raw da gözleri görünce direk ben de bu kesin jormungandr dedim.Ama garip olan mitolojide jormungandr Loki nin çocuklarından birisi hatta yanlış hatırlamıyorsam Thor onun zehriyle ölüyor.Gözler böyle isim de Loki büyük ihtimalle Oda ikisini harmanlayıp böyle bir karakter yarattı.

Aoki'nin bağlılığını ölçmek için gözü önünde zarar vermek isteyebilir. Denizcileri onunla tehdit etse elimizde diye, muhtemelen birşey alamaz. Aokiji ile 11 kişi ediyorlar ama luffy'ler 10 kişi. Bu vs öncesinde aokiji ile birşeyler dönücek muhtemelen yakın zamanda. Ondan önce tayfa Elbaf'ta iken BB vs shanks bekliyorum.
Shanksın Karasakalla savaşacağını hiç sanmıyorum savaşacak olsa Marineford sonrası peşinden giderdi ama gitmedi. Shanks'ın Karasakaldan çekinmesinin bir nedeni var. karasakalın ırkıyla alakalı olabilir

Büyük ihtimalle öyle çıkacak gözler direk olayı oraya götürüyor.Raw da gözleri görünce direk ben de bu kesin jormungandr dedim.Ama garip olan mitolojide jormungandr Loki nin çocuklarından birisi hatta yanlış hatırlamıyorsam Thor onun zehriyle ölüyor.Gözler böyle isim de Loki büyük ihtimalle Oda ikisini harmanlayıp böyle bir karakter yarattı.
Aynen Loki'nin çocukları zaten Fenrir, Jormin, Hell (bu ölüler diyarı hükümdarı) Tanrılarla savaşta var bunlar. Efsanevi bir meyve soydan soya geçen bir meyve var peki bu böyle bir meyve varda Herald neden yememiş bunu? Ret mi etmiş anlamadım yani bu kısmı. Babadan oğla geçiyorsa filan onun yemesi lazımdı. Şimdi o meyve Loki'de yoksa şuan bir meyve varsa hangisi var ve nereden buldu bunu? Bunlarında FB de gösterilmesi gerekiyor. Ayrıca bu efsanevi meyveyede değinmeleri gerekiyor.

Hey neyse Jormin çıkması iyi olur da ben istemem öyle yılan filan çıksın çok dezavantajlı bir meyve bunu Kaido'nun ejderhaya dönüştüğü halinden biliyoruz. Şamaroğlanı oluyordu o modda... Hiç bir işlevi yok uçmaktan başka. Hibritte efsane orası ayrı.

Bu arada Sleipnir de var sayfalarda 8 bacaklı at. Loki'nin oğullarından biri normalde o da.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık