Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in Garp'a zarar vereceğini hiç zannetmiyorum açıkçası, vermeye kalkarsa bile Garp'ın nasıl bi hayvan olduğunu en iyi Aokiji bildiği için bu herife bir şey olmaz diye düşünüp tepki falan vermez muhtemelen :D Bizimkilerle Teach tayfası için şu an çok çok erken ya tayfada 4 kişi harici doğru dürüst kavgaya girişecek adam yok kevgir olur bizimkiler şu an :D
Garp mevcut gücüyle bb'yi alamaz. Aokiji'den birşey bekliyorum belki garp'ı alıp kaçar, o tayfaya katılması garip. Bir amacı olabilir başından beri.

Zoro ve Sanji harici onlarında şüpheli, luffy dahil hiçbiri hazır değil bence ancak raftel'e birşey kalmadı. Elbaf'ta oda ayar verir tayfaya.

Garp mevcut gücüyle bb'yi alamaz. Aokiji'den birşey bekliyorum belki garp'ı alıp kaçar, o tayfaya katılması garip. Bir amacı olabilir başından beri.

Zoro ve Sanji harici onlarında şüpheli, luffy dahil hiçbiri hazır değil bence ancak raftel'e birşey kalmadı. Elbaf'ta oda ayar verir tayfaya.
Yok zaten alamaz o konuda hemfikiriz de Garp'a herhangi bir zarar verirse başına gelebilecekleri tahmin ediyordur aptal biri değil Teach o açıdan söyledim.

Aokiji'nin bir amacı olduğu kesin zaten ya mutlak adalet anlayışına inanan birisinin bir anda böyle değişmesi pek mümkün değil bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık