Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy reis gerçekten seride üzücü bir geçmişe sahip olmayan tek karakter olarak farkını gene ortaya koydu. Joyboy şimdi bizim bebe olmasın da bu acıların çocuğu Loki mi olsun, olmaz. Geçmişini tamamen öğrendikten sonra 3 evetle tayfaya katarız Lokiyi.
Nasıl üzücü geçmişi Yok Luffy'nin?Evet diğerleri kadar olmasa da Luffy'nin de üzücü geçmişi var. Goa krallığın tiranlığı , küçük yaşta Sabo'yu kaybetmesi, zirvelerin savaşında Ace'i kaybetmesi vb.

Nasıl üzücü geçmişi Yok Luffy'nin?Evet diğerleri kadar olmasa da Luffy'nin de üzücü geçmişi var. Goa krallığın tiranlığı , küçük yaşta Sabo'yu kaybetmesi, zirvelerin savaşında Ace'i kaybetmesi vb.
Luffy'nin bakış açısı bunlar gibi olmadığı için onlar kadar çaresiz gözükmedi. Bu arada bunlar arasında en rahat çocukluğu Zoro geçirdi gibi duruyor. Dojoda el bebek gül bebek büyüdü.

Tayfaya katılacağını sanmıyordum ama flashback geldğine göre katılacak gibi.Tamam da Zoronun dediği gibi bu deveyi geminin neresine sığdıracaklar,Sanjinin dediği gibi bunu nasıl besleyecekler.Yok olmaz bundan, filoya katılsın kardeşi hajdurinle son savaşta yardım etsin.
Yamatoyla aynı hesap. Yamatoya da fb yapildi, o da tayfaya davet edildi, tayfa üyesi oldu ama Wanoda kaldı, Odenin yolu diye bir şey uydurup gemiye almadı Oda.

Bir diğer açıdan Yamato gelse 2. Adam olacaktı, E. Oda 3luyu bozmamak için daha güclü adamı tayfa üyesi yapsa bile gemiye almıyor.

Loki de böyle olacak, fb var, tayfa üyesi de olacak ama hem 3lüyü bozmasın diye hem de Elbafta kalacak bir hikaye kurularak, belki Elbafa kral yapılarak Elbafta bırakılacak, gemiye alınmayacak.

Yamatoyla aynı hesap. Yamatoya da fb yapildi, o da tayfaya davet edildi, tayfa üyesi oldu ama Wanoda kaldı, Odenin yolu diye bir şey uydurup gemiye almadı Oda.

Bir diğer açıdan Yamato gelse 2. Adam olacaktı, E. Oda 3luyu bozmamak için daha güclü adamı tayfa üyesi yapsa bile gemiye almıyor.

Loki de böyle olacak, fb var, tayfa üyesi de olacak ama hem 3lüyü bozmasın diye hem de Elbafta kalacak bir hikaye kurularak, belki Elbafa kral yapılarak Elbafta bırakılacak, gemiye alınmayacak.
Böyle olması mantıklı bence. Sonra gidip hayvan gibi güçlü gösterilir de akıbeti Jinbei gibi olursa söveriz. Tayfaya katılana bir şeyler oluyor malum.

yamato mistik meyve gücü ile birlikte kral hakisini de düşünürsek zoro ve sanjiyi geçerdi. Zoro kral hakisini kullanmayı bilmiyor sanki ‘de var mı yok mu bilmiyoruz daha kesin olarak.

Şuan elbaf’ta bir kral yok. Kral olabilecek kişiler olan deogy ve brogy ile kafasında balta olan jarul kral olma vasıfları göstermiyor. Loki kral olamaz. Loki elbaf’ın koruyucusu olabilir. Hajrudin seri sonunda elbaf kralı olur. Loki de yeni dev korsanlarının kaptanı olur. Ve tıpkı hajrudin gibi Luffy’nin astlarından biri gibi denizlerde dolanmaya devam eder. Korsan tayfasının gücü elbette çok önemli ama asıl önemli olan şey ekstra destek güçler
.

Uzun zaman önce loki’nin gücü için katakuri seviyesinden biraz fazladır veya denktir yorumu yapmıştım.

Benzer düşüncemi halen koruyorum. Loki öyle bir amiral seviyesinde bir güç değil.

Bu hikayeye göre Hayrudin Loki'ye Harald'ı öldürdüğü için minnettar olmalı. Adam değilmiş, Hayrudin'in anasına yamuk yapmış. İşin içinde çetrefilli olaylar olmasa bile Loki Harald denen ibibiği öldürmekle doğru olanı yapmış.
Olum bu adamlar kral anasını satayım vikinglerden bahsediyoruz. İstese harem kurar adam. İçip içip savaşan sakallı barbar bu insanlar. Modern mantıkla yorumlamayın bi zahmet la

Bunların dışında ekstra olarak da şunu değinmek istiyorum. Bugün eski bölümleri kontrol edince 2 tane ölüme ramak kalmış kişilere denk geldim.

Bunlardan 1.

2. de

Bu iki karakter de ölüme çok fazla yakınlar ve bu olaydan sağ çıktılar. Benim tahminim de Loki Ölüler diyarında ölüme yakın olup bir uyanış sağladı. Bu uyanış da içerisinde antik silah olabilecek (Akla ilk gelen şey Ragnarok) olmuş olabilir. Kendisi zaten tanıtılırken de Lanetli Prens olarak tanıtılmıştı.
Yazını düzeltmeyi istedim. Gösterdiğin resimde Zoro hariç Luffy ölüme yaklaşmadı. KESİN OLARAK ÖLDÜ. Öldürüldükten sonra bu Nika meselesi patlak verdi. Hatta Kaido bile onun öldüğünü söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık