Olm bu OP evreninde anormal olmayan bir çocuk yok mu ?
Luffy - > Dedesi tarafından yalnız ormana bırakıldı. Güçlenmesi için her şey yapıldıç.
Usopp -> Annesi sırf iyi olsun diye tüm köye yalan söyleyerek kendisini yalancı çıkardı.
Nico Robin -> Sırf Antik dil biliyor diye adası yok edildi.
Nami -> Bebekliğini bilmiyoruz ama oda annesini kaybetti. Kardeşi ve adasını kurtarmak için Arlongla anlaştı.
Sanji -> Kardeşleri ve Babası tarafından ezik görüldü. Annesi öldükten sonra Ailesi tarafından reddedildi. Serinin ilk babalarından olan Zeff sayesinde kendini buldu.
Shanks -> Kesin mi bilmiyorum ama kendisi tanrılar vadisinde Roger tayfası olarak ganimet olarak alındı. Büyütüldü. Aile sevgisini bilmiyor.
Ace -> Babası yüzünden istenilmeyen kişi oldu. Kardeşleri için yaşamak istedi ve malesef öldü.
Law -> Kubadan sonra bana göre serinin en büyük acısını yaşayan çocukluğu yaşamış birisi. Kardeşini kaybedip, Doffy ile dünyayı yok etmek istedi.
Yani seride Kutsal Ejder olup, çocukluğu acı ile geçmese de Luffy'den 2 tane yumruk yemiş birisi daha var
Neyse spoiler'a gelecek olursak; Loki olayınında benim en çok dikkatimi çeken şey Lokinin annesinin kehanetlerle kafayı bozması. Yani gözle alakalı bir şey varsa bunun arkasında Imu benzeri bir şey hissedip, onu öldürmek istemiş olabilir. Güçlü bir char olarak doğduğu için de büyük ihtimalle "ses"i kullanıp, ölüler diyarındaki canavarları kontrol ediyor. (arkadaş da olabilir) Bu sayede tekrardan saraya dönme ihtimali mevcut
Bunların dışında ekstra olarak da şunu değinmek istiyorum. Bugün eski bölümleri kontrol edince 2 tane ölüme ramak kalmış kişilere denk geldim.
Bunlardan 1.
2. de
Bu iki karakter de ölüme çok fazla yakınlar ve bu olaydan sağ çıktılar. Benim tahminim de Loki Ölüler diyarında ölüme yakın olup bir uyanış sağladı. Bu uyanış da içerisinde antik silah olabilecek (Akla ilk gelen şey Ragnarok) olmuş olabilir. Kendisi zaten tanıtılırken de Lanetli Prens olarak tanıtılmıştı.