Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1153: Loki'nin Doğuşu

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 39 78.0%
  • Orta

Kullanılan: 6 12.0%
  • Kötü

Kullanılan: 5 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Harald bence Kutsal Ejder olma karşılığında Dev çocukları Dünya Hükümetine vermeyi kabul etti. Dünya Hükümeti Dev ordusu yaratmaya çalışıyordu.Şu anda çocukları almaya çalışıyor bence deney için. Marijeoise gitti tesadüfen İmuyu gördü oradan kaçabildi Sabo gibi. Kararından cayacakken İmu tarafından kontrolden çıkartıldı sağa sola saldırmaya başladı. Loki de mecbur onu öldürmek zorunda kaldı fakat Haraldın bu antlaşması duyulmasın diye Haraldın ölmesine sebep olan noktayı sakladılar. Loki kaçırılan meyveyi almak için ayrıldı Elbaftan ve suçluymuş gibi gözüktü,suçlamayı da reddetmedi pederinin karizması yere gelmesin diye. Sonrasında Shanksa yenildi yada Shanks ile anlaştılar danışıklı dövüştü Loki,Shanksa yenilmiş gibi yaptı. Shanks,Lokiyi yenerek Hükümetin ve İmunun gözüne girdi ya da onu yense bile Hükümetin onu Ace gibi yapmasından falan korudu. Lokinin gözleri de Nika ile bağlantılı olacak bence o sebeple İmunun güçleri Loki de işlemeyecek gibi.

Son düzenleme:
Bölümü okudum, ingilizcem ile çat-pat okudum ama Ida karakteri gözüme hiç hoş gelmedi. Kadına hiç ısınamadım, ama dünya hükümetinin bu kadınla iletişimi olduğunu düşünmüyorum. Dünya hükümeti, Elbaf'ı barıçıl görünce sinirlenmişti ve sanıyorum ki Herald'ı barışçıl bir muma çeviren kişi bu kadın oldu. Neyse temel konuya gelecek olursak; Loki'nin dünya yılanı olabileceğini düşünüyorum. Poseiodun gibi belirli bir süre ile doğan antik kral, canavar, silah artık ne derseniz ondan birisi olduğunu düşünüyorum. Yılan gözlerini görünce aklıma direk bu geldi, şuan hangi şeytan meyvesi gücüne saihp bilmiyorum (kelepçelerden kaçamadığına göre meyve var diye düşünüyorum) ama yılanlı bir şey çıkacaktır, hazır gözlerde yılan. Dünya yılanı vardı, adı Jormungand. Onun mitolojisin okumak istiyorum, onun hikayesinden birkaç nuans göreceğimizi hissediyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık