Luffy bir şeyi kullandığını biliyor ama. Lastik meyvesi ya da nika meyvesi. Bir meyve kullandığının bilincinde.Biri gelip senin meyve nika meyvesi dese Lütfüye, Lütfü de şaşırsa meyvesini bilinçsiz mi kullanıyor olacak ?
Senin Luffy hayranlığını, her olayda Luffy'e artı yazdırmanı taklit ediyoruz reis, taklitle de olsa aynı kutup olduğumuz için hemen itmeye başladın.Nasıl bu kadar değişik anlamlar çıkarabiliyorsunuz basitce bir şeyin anlatıldığı bir yerden vallahi hayret ediyorum.
Zoro şu an eğitim öncesi Luffy gibi. Kral haki kullandığının farkında değil. Silaha çekip ekleyen de Enma'ymış. Bu kadar nett..Senin Luffy hayranlığını, her olayda Luffy'e artı yazdırmanı taklit ediyoruz reis, taklitle de olsa aynı kutup olduğumuz için hemen itmeye başladın.![]()
Güncel durum:Bu arada Zoro baya baya gerizekalı...
Kullandığı şeyi abuzittin sanıyor, sana ne kardeşim ne sandığı ? Adam aaaaaha açığını buldum dedikten sonra cart diye kullanıyor sen hala gelip ama bilinçsiz diyorsun xDLuffy bir şeyi kullandığını biliyor ama. Lastik meyvesi ya da nika meyvesi. Bir meyve kullandığının bilincinde.
Size göre Zoro kral haki kullandığını bilmiyor. Peki kullandığı şeyi ne sanıyor? Onun bilgisi var mı sende? Ne diyor Zoro buna?
O sadece Enma'ya izin veriyor çekmesine.Kullandığı şeyi abuzittin sanıyor, sana ne kardeşim sandığı ? Adam aaaaaha açığını buldum dedikten sonra cart diye kullanıyor sen hala gelip ama bilinçsiz diyorsun xD
Aynen gomu gomunuO sadece Enma'ya izin veriyor çekmesine.Cevabın felan olmayınca böyle abuzittin nurettin dersin işte.
![]()
Bölüm çıksın hele bakalım Zoro ne kadar şaşırmış.Aynen gomu gomunu![]()