Sid Pazartesi saat 10:30'de #1 https://twitter.com/i/web/status/1934340819118338171 Redon da kemer işine girdi, geçmiş olsun.
Sid Pazartesi saat 10:43'de #3 -Shanks- dedi ki: 1152 olmasın Genişletmek için tıkla ... Artık o kadar sıkılmışız ki, başlığı bile yanlış yazmışım
-Shanks- dedi ki: 1152 olmasın Genişletmek için tıkla ... Artık o kadar sıkılmışız ki, başlığı bile yanlış yazmışım
-Shanks- Pazartesi saat 10:44'de #4 Sid dedi ki: Artık o kadar sıkılmışız ki, başlığı bile yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla ... Salla ya, bölümden ziyade değişik cevap vermek daha heyecanlıydı
Sid dedi ki: Artık o kadar sıkılmışız ki, başlığı bile yanlış yazmışım Genişletmek için tıkla ... Salla ya, bölümden ziyade değişik cevap vermek daha heyecanlıydı
Saber of Xebec Pazartesi saat 10:56'de #6 Efsanevi bölüm geliyor gittim arabanin kemeri söktüm ve bağlıyorum mağlum evdeyim arabayi eve sokamam.
Efsanevi bölüm geliyor gittim arabanin kemeri söktüm ve bağlıyorum mağlum evdeyim arabayi eve sokamam.
Akagami No Shanks Pazartesi saat 11:10'de #7 IMU'nun konaklarıyla Luffy - Loki karşılaşsında birşey istemiyorum. 1 bölümde bu olmaz diye düşünüyorum. Yolda rüya hayaletlerini felan döver bunlar şimdi. Sonra kemeri çıkarıp odanın münasip yerlerine şlak şlak diye patlatırım
IMU'nun konaklarıyla Luffy - Loki karşılaşsında birşey istemiyorum. 1 bölümde bu olmaz diye düşünüyorum. Yolda rüya hayaletlerini felan döver bunlar şimdi. Sonra kemeri çıkarıp odanın münasip yerlerine şlak şlak diye patlatırım
Sid Pazartesi saat 11:12'de #8 Biz Imu & Luffy falan bekliyoruz da Buggy falan görecekmişiz gibi hissediyorum.
Akagami No Shanks Pazartesi saat 11:15'de #10 Luffy -IM i bırakıp Marijoe ye ne oldu diye flashback girse tadından yenmez şu an.