Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 63 81.8%
  • Orta

Kullanılan: 6 7.8%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    77
bence gaban, sanji'nin vücudunun farklı olduğunu anladı ve bu konuda bir şeyler söyledi sanji'ye.
Kardeşleri gen durumu ile büyüdü. Sanji saf gücüyle güçlenip haki ile harmanladı, üzerine gen olayı eklenince birçok şeyi tetiklemiş olabilir. Rakipte güçlüyken tüm tuşlara basabilir oda gen olayında, arc sonu beklenen amiral seviyesi artık.

Aynı şekilde zoro'da amiral seviyesi olacaktır arc sonu. Zoro için kara kılıç ve göz açma olayını bu arc bekliyorum. Belki bu durumu haki ile sağlayabilir. Mihawk her kılıç kara kılıç olabilir demişti. O sebeple sadece enma değil hepsini yapabilir.

Ayrıca rakip olarak güncelleyebilir oda. Zoro için mihawk ama mesela fuji ve mihawk arasında kalsam fuji biraz ağır basıyor bende güç olarak. Aynısı Sanji içinde, kizaru rakip ama ana düşman hükümet olduğundan oda el yükseltmeli. Sanji için kuş gorosei, zoro için at gorosei :) nihai rakipler olabilir mesela ya da şövalyelerdende seçilebilir.

Ruh ve zaman odası konseptinin işleyeceği yer burası demek ki. Luffy hem zekasız hem tayfa çöp olsa bile ben herkesi korumalıyım düşüncesinde biri hem de birine kalkın biraz güçlenin demeyecek biri. Normalde tayfada bu durumu anlayacak brook ve jinbei gibi tecrübe sahibi adamlar olsa da onlar kaptana sıkı sıkıya bağlı "iyi adamlar" olduğundan onlardan da bir şey çıkmadı. Tayfada an geldiğinde "kötü adam" olabilecek tek kişi zoroydu onun da içini boşalttı. Tayfa buraya kadar elli bin tane kurgu falsosuyla Luffy'nin eliyle buraya kadar geldi. Şimdi de zamanı yavaş akıtarak tayfaya burada güç kazandırıp ileride karşılaşacakları düşmanlarla savaşabilir hale getirecekler. Keşke şu olay daha doğal şekilde yonkoulara gidilmeden önce yapılsaydı da bu kadar mantık hatası izlemeseydik şu ana kadar.

Acaba burada Sanji bu tepkiyi konuşması kesildiği için mi veriyor yoksa Gaban bizimkini hunharca şaşırtacak bir şey mi söylüyor 🤔

Şanks bir kutsal şövalye ise Tiç bunu nasıl çizdi de iyileşmedi yarası? İşaret olan kolu gitti diye yenilenme gücü de gittiyse saçmalık. O zaman ölümsüzlükleri anlamsız. Ya Şanks artık kutsal şövalye değildi ya da Tiç özel bir güce sahip. Tabi bizim balık da. Bu kısımları anlayamadım doğrusu. Belki de zaman kaynaklı durumlar. Tiç daha önceki bir olay ve Şanks şövalye değil ama balık zamanı şövalye olmalı.

Adam gitti kol mevzusunu nereye bağladı; Nika gelir gelmez Shanks'ı özgür bırakmış. Tayfanın yolculuğu 3 yıl kadar oldu ama geçmişin dibi görünmüyor bir türlü, bu Oda sıkıldıkça yeni fikirler üretiyor... Kral hakinin değeri de gün geçtikçe artıyor, Sanji'yi de yazabiliriz o listeye artık. Loki tayfaya katılmaz umarım, Yamato<3

Şanks bir kutsal şövalye ise Tiç bunu nasıl çizdi de iyileşmedi yarası? İşaret olan kolu gitti diye yenilenme gücü de gittiyse saçmalık. O zaman ölümsüzlükleri anlamsız. Ya Şanks artık kutsal şövalye değildi ya da Tiç özel bir güce sahip. Tabi bizim balık da. Bu kısımları anlayamadım doğrusu. Belki de zaman kaynaklı durumlar. Tiç daha önceki bir olay ve Şanks şövalye değil ama balık zamanı şövalye olmalı.
Mary Geoise' a gitme mark alma muhabbetleri falan Roger tayfayı dağıttıktan sonra olabilir. Teach ile o zaman skalasında bi yerlerde kapışmış olabilirler diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 14)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık