Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 69 78.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 9.1%
  • Kötü

Kullanılan: 11 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    88
Shanks'ın kolunda tanrı şövalyelerinin simgesi var flashbackte. Hem de kopan kolunda sembol doğrudan.

Kolunu balığa vermesi olayına anın dramatikliğinden öte bir anlam katmış gibi duruyor Oda.

Ağaç kesen moruk zolo ya güzel laf sokmuş hohaha.. Tabi hocası mifak da arada kaynadı, yaşlı adam bir bakışta hakiyi anlıyor bizim 1 numara neden öğretemedi diyoruz anlamamış bile xD Güzel bu bölümü beğendim yazar kendi içinde de çelişiyor. Böyle saçmalıklar hojdur.
Shanks'a seçilmiş veled dedi, baba soylu olduğu için mi ki ? Öyle ise ikizinden haberi yok her hal. Ya da mevzu toriko-starjun gibi mi olacak ? Malum toriko da beyaz şeytan yani en güçlüsü vardı. Moruk shanks'ın hükümetle içli dışlı olmasına aldırmıyor. Roger geçmişini anlattı, shanks da nika yı yedirecek birini bulana kadar mı seçilmiş kişi idi ki ? Bu da önemli. Roger'ın lafına bakarsak oğlunun devam etmesini istiyor, shanks da ister. Amma luffy ile kaptanının aynı hayale sahip olduğunu anlayınca ona yedirmiş olabilir. Oradan yürüse güzel şeyler anlatırdı da devlere döndü, işin yoksa barbar devlerin saçmalıklarını oku...
Yani, böyle mi oldu? :D :p

Shanks'ın kader olayı meyve ile ilgili olmalı. O meyvenin Joyboy'un meyvesi olduğunu biliyordu. Gelecekte bir kişinin de o meyveyi kullanacağı söyleniyor veya yazıyordu bir yerde tahminim. Luffy'nin de kaderin ağını örmesi ile onu yemesi sonucu, şapkayı sahibine yani Luffy'e verdi. O meyveyi kim yese ona verecekti sonucu çıkabilir.

Shanks, o dönem meyveyi yiyecek kişiyi arıyor da olabilir. Meyveyi çaldığı için gözlerden uzak durmaya da çalışıyor olabilir ama sonuçta her şeyy kadere çıkıyor. Japonlar seviyor bu kader işlerini...

Roger korsanlarında gördüğümüz 2 miço vardı. Shanks için kaderin çocuğu gibi bir tabir kullanılıyorken Buggy sıradan köylü bi veletse Roger nasıl ve neden yanına aldı ki bu çocuğu? Yazarın artık her şeyin ardına bir sebep koymasından ötürü buradan da bir şeyler çıkartacağını düşünüyorum.

Zaten şuanki 4 yonkou da ardında gizemler barındırıyor ve güçlü bir soydan geliyorlar muhtemelen. Luffy'nin Monkey ailesinden ve D soyundan gelmesi, Shanks'ın Figarland olması, BB'nin D olması gibi unsurlar varken Buggy'nin tek olayı kk tayfasında miço olması olamaz.

Roger korsanlarında gördüğümüz 2 miço vardı. Shanks için kaderin çocuğu gibi bir tabir kullanılıyorken Buggy sıradan köylü bi veletse Roger nasıl ve neden yanına aldı ki bu çocuğu? Yazarın artık her şeyin ardına bir sebep koymasından ötürü buradan da bir şeyler çıkartacağını düşünüyorum.

Zaten şuanki 4 yonkou da ardında gizemler barındırıyor ve güçlü bir soydan geliyorlar muhtemelen. Luffy'nin Monkey ailesinden ve D soyundan gelmesi, Shanks'ın Figarland olması, BB'nin D olması gibi unsurlar varken Buggy'nin tek olayı kk tayfasında miço olması olamaz.
İki farklı teori vardı. Birinde Buggy'nin Xebec'in oğlu olduğu diğerinde de Mihawk'ın Xebec'in oğlu olduğu söyleniyordu.
Bana Buggy daha mantıklı geldi tabi. Bir de geçmişte Oda'ya Buggy ile ilgili sorulduğunda kendini eğitseydi Shanks gibi güçlü olabilirdi tarzı bir cevap vermiş ama tam hatırlamıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık