Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 63 81.8%
  • Orta

Kullanılan: 6 7.8%
  • Kötü

Kullanılan: 8 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    77
Sızma muhabbetinden yola çıkarak Zoro'nun haki rezervi Luffy'den çok daha fazla diyebiliriz. Ama güç ve yıkım açısından sanmıyorum ki Luffy'e eşit olsun. Olur da bir gün Zoro'ya da 50.000 kişiyi bayılttığı sahne yazarsa Oda o zaman eşit güç seviyesinden bahsedebiliriz diye düşünüyorum.

Sızma muhabbetinden yola çıkarak Zoro'nun haki rezervi Luffy'den çok daha fazla diyebiliriz. Ama güç ve yıkım açısından sanmıyorum ki Luffy'e eşit olsun. Olur da bir gün Zoro'ya da 50.000 kişiyi bayılttığı sahne yazarsa Oda o zaman eşit güç seviyesinden bahsedebiliyoruz diye düşünüyorum.
50k kişi bayıltmak ts sonrası base luffynin yaptığı bi durumdu güncel luffy çok daha güçlü hakiye sahip zoroda salmayı öğrense daha iyi performans gösterir muhtemelen.

Sızma muhabbetinden yola çıkarak Zoro'nun haki rezervi Luffy'den çok daha fazla diyebiliriz. Ama güç ve yıkım açısından sanmıyorum ki Luffy'e eşit olsun. Olur da bir gün Zoro'ya da 50.000 kişiyi bayılttığı sahne yazarsa Oda o zaman eşit güç seviyesinden bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Kontrol edemediği için olabilir mi?

Gayette bedeniyle karşılar yamulur sonra tekrar düzelirdi. Ayrıca zırh giymiyor. Adamın kemikleri Wolwerine kemikleri gibi oldu. Hasar alma ve iyileşme konuları işlendi. Ayrıca dıştan giyilen bir durum yok zırh derken. Dayanıklılık genel tabir. Adam doğal olarak bir tank ve iyileşebilen bir tank. Kısacası Sanji artık bir Wolwerine.
en güçlü eşleştiği adam quen uzun süreli kizaru tekmeyi koyunca kanatıyordu bunu öyle aman amanda bi tekme değil isimsiz bi tekme :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 14)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık