Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152: Korkunç Gün

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 69 78.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 9.1%
  • Kötü

Kullanılan: 11 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    88
Olabilir. Arc başlarında anlatıcı çok kalmayın gibi birşey söylemişti. Elbaf'ın farklı bir yapısı var, uçan gemiler vb. Harald'ı tanıtırken kendi 45 olmasına rağmen insan yaşı olarak 15 yazıyordu. Colon yaş 20 ama çocuktu mesela, gerçi devler geç büyüyor olabilir ama zaman konusunda birşeyler çıkabilir ve muhtemelen arc sonu öğrenicez.

Buggy'den birşey çıkmaz, sadece croco ve mihawk ile çok birşey yapamaz. Elinde phonegrif ve okuyacak kimsede yok. Ancak nedense hep en kritik yerlerden bir şekilde çıkmayı başarıyor buggy. Serinin en farklı karakterlerinden :) Oda bir şekilde denkleme dahil edicektir ama raftel göreceğini sanmam. Ben BB vs shanks bekliyorum ve shanks'ın yenilgisini.

Hatta yenilgisine sevineceğim neredeyse. Çok dragon muhabbeti dönüyor o sebeple nefret etmeye başladım, imu'nun asıl bedeniyle bi vs atsa, imu şunu ezip geçse fena olmaz. Aynı şekilde shanks duyunca artık zoro gibi tepki vermeye başlayacağım. luffy'nin shanks takıntısı da sıktı. BB şunu indirsede rahatlasak. Tabi o durumda olan usopp'a olur babasını göremeden. Ancak kaçınılmaz son gibi duruyor. luffy vs BB'den ziyade usopp vs Van augur daha farklı olabilir.
Buradaki zaman akışı ile diğer yerlerdekinden farkı yok.Hiçbir yerde bununla ilgili ufakta olsa bilgi yok.İnsan yaşı dev yaşı kıyaslaması zaten aşırı basit bizlerinde gerçek hayatta yaptığı birşey.Kedi yaşı-Köpek yaşı vb.Odanın orda kastettiği devlerle insanlar arasında 3 kat yaş farkı var bu kadar.Misal 4 yaşındaki kedi 32 yaşındaki insanla aynıdır.

Yok, yukarıda kaç tane tayfa üyesi var, kral haki patlamaları oluyor, “olm tayfam yukarıda, onlara bir şey olmuş olmasın sakın” diye ciddileşmesi, aksiyona girmesi gerekiyor, bizimki hala laylaylom peşinde. İlla gözünün önünde Sanji’nin kolu mu kopmalı? Kuma ve Kizaru’dan ders almadı mı bu çocuk? Dibine Imu gelmiş, bu “ganga halledecem, bu iş bende, raatta kal” diye rahat rahat takılıyor.
abi sende haklısın valla ama luffy bu pek değişmedi yani illa sevdiği birinin yaralanması felan lazım.
En azından seviyelerden bahsedebilirdi. Kral hakinin saldırılara eklenebildiğini söyleyebilirdi felan. Yani Ray'de sorun diyoruz ama asıl sorun Oda'da tabi. Büyük ihtimal bu retcon çünkü.
şimdi hala gabanın bahsettiği mantığı anlamadık yani ray luffynin kutsal şövalyelerler karşılaşıcağını düşünmemiş gibi bişiy desekte çok tutarsız olmaz ama bencede retcondur.
Ulan utanmaz adam, Zoro lütfüyü Kaido'nun karnından çıkardı :oleyo2: Tek bir savaşta defalarca hayatını kurtardı sen daha kaptanının çocuğundan habersizsin bir de hikaye anlatıyor :hhh:
özel korumalıkmı yapcaktı gaban ace için nabsın adam.

Hiç kusura bakma, Gaban’ı geç Wb ve Garp bu malın korumalığını yaptı da ne oldu? Yine kendi kendini öldürmenin bir yolunu buldu. Ace o zekayla o yaşına kadar yaşadığına şükretsin.
yahu kaptanıyla yaşamışlığı var dostluğu var adamın ace ile öyle bişiyi yok işi gücü bırakıp ace ile ilgilencek hali yok kendi ailesi var herifin.
Konumuz Ace değil bu elemanın zırlamaları.

Lütfüyü, her arc en az 3 kere hayatını kurtarıyorlar, en az 5 kere yedirip içiriyorlar, kendi tayfası eşi dostu yetmedi geçen arc marine amirali kendi elleriyle besledi.(tam bir bilal)

Biz de bu maldan laf işitiyoruz kaptanınızı nası kırıyımamıyornuz diye.

O kadar hassassa gidip kendi kaptanının oğlunu korusaydı yazmışım ben de.

Hiç kusura bakma, Gaban’ı geç Wb ve Garp bu malın korumalığını yaptı da ne oldu? Yine kendi kendini öldürmenin bir yolunu buldu. Ace o zekayla o yaşına kadar yaşadığına şükretsin.
çocuğa zaten bissürü yol sunuldu garp denizci yapmak istedi yok dedi wb gitme dedi gitti kaybetti en son marinefordda garp savaşa girmedi wb kurtardı ace i gene döndü kendini donut yaptırdı hikayesel olarak babasına çektiği için böyle davrandı felan dendi ama cidden düşünüp ele alınca mallık.

Lütfüyü her arc en az 3 kere hayatını kurtarıyorlar, en az 5 kere yedirip içiriyorlar, kendi tayfası eşi dostu yetmedi geçen arc marine amirali kendi elleriyle besledi.(tam bir bilal)

O kadar hassassa gidip kendi kaptanının oğlunu kurasaydı yazmışım ben de.
koruyamamaya laf etmiyo zoronun haki ustalığına laf ediyo diye biliyorum ki zaten zoronun kral hakisine sahip olduğunu kendisinin bilmemesi kadar saçma bi olay yok king,kaido felan bizzat söyledi adama sende kral hakisi var diye,eğer gözden kaçırdığım biyer varsa luffyi koruyamamalarına laf ediyorsa gaban haksızdır zoro luffyi defalarca kurtarmış bi adam.

koruyamamaya laf etmiyo zoronun haki ustalığına laf ediyo diye biliyorum ki zaten zoronun kral hakisine sahip olduğunu kendisinin bilmemesi kadar saçma bi olay yok king,kaido felan bizzat söyledi adama sende kral hakisi var diye,eğer gözden kaçırdığım biyer varsa luffyi koruyamamalarına laf ediyorsa gaban haksızdır zoro luffyi defalarca kurtarmış bi adam.
Koruyamamaya laf etmiyorsa lütfü fanları neden 20 sayfadarı lütfü buraya kadar iyi dayandı yazmışlar ?

Bir arcda 3 defa hayatnın kurtarılması yetmiyor galiba fanlarına, en az 5 defa hayatını kurtarmak lazım bu bilalin.

Son düzenleme:

Lütfüyü, her arc en az 3 kere hayatını kurtarıyorlar, en az 5 kere yedirip içiriyorlar, kendi tayfası eşi dostu yetmedi geçen arc marine amirali kendi elleriyle besledi.(tam bir bilal)

O kadar hassassa gidip kendi kaptanının oğlunu korusaydı yazmışım ben de.
Ben de diyorum ki adamın arkasında Wb, Garp varken, Gaban ve Rayli KİM KÖPEK?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık