Olabilir. Arc başlarında anlatıcı çok kalmayın gibi birşey söylemişti. Elbaf'ın farklı bir yapısı var, uçan gemiler vb. Harald'ı tanıtırken kendi 45 olmasına rağmen insan yaşı olarak 15 yazıyordu. Colon yaş 20 ama çocuktu mesela, gerçi devler geç büyüyor olabilir ama zaman konusunda birşeyler çıkabilir ve muhtemelen arc sonu öğrenicez.
Buggy'den birşey çıkmaz, sadece croco ve mihawk ile çok birşey yapamaz. Elinde phonegrif ve okuyacak kimsede yok. Ancak nedense hep en kritik yerlerden bir şekilde çıkmayı başarıyor buggy. Serinin en farklı karakterlerinden

Oda bir şekilde denkleme dahil edicektir ama raftel göreceğini sanmam. Ben BB vs shanks bekliyorum ve shanks'ın yenilgisini.
Hatta yenilgisine sevineceğim neredeyse. Çok dragon muhabbeti dönüyor o sebeple nefret etmeye başladım, imu'nun asıl bedeniyle bi vs atsa, imu şunu ezip geçse fena olmaz. Aynı şekilde shanks duyunca artık zoro gibi tepki vermeye başlayacağım. luffy'nin shanks takıntısı da sıktı. BB şunu indirsede rahatlasak. Tabi o durumda olan usopp'a olur babasını göremeden. Ancak kaçınılmaz son gibi duruyor. luffy vs BB'den ziyade usopp vs Van augur daha farklı olabilir.